دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 مرداد 1398 - 21:34
طهماسب کاظمی:

شهریه دانشجویان در ردیف‌های بودجه‌ای مصوب هزینه می‌شود

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی بر اهمیت نظارت بر ردیف‌های بودجه دانشگاه تأکید و تصریح کرد: شهریه دانشجویان فقط در ردیف‌های بودجه‌ای مصوب هزینه می‌شود.
کد خبر : 409901
3.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرج، سیزدهمین جلسه هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز عصر امروز به ریاست بهروز طهماسب کاظمی رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی امام‌جمعه کرج و نماینده ولی‌فقیه در استان البرز، عزیزاله شهبازی استاندار البرز و سایر اعضا در واحد کرج برگزار شد.


رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه بر لزوم رعایت ردیف‌های بودجه تأکید کرد و ادامه داد: واحدهای دانشگاهی باید تنها در چارچوب مشخص‌شده و بر اساس ردیف‌های مشخص‌شده، بودجه را هزینه کنند.


وی افزود: آنچه به‌عنوان شهریه متغیر پژوهشی از دانشجو دریافت می‌شود تنها باید در امور پژوهشی هزینه شود و همچنین در بودجه فرهنگی 11 محور مشخص‌شده است که شهریه متغیر فرهنگی تنها در همین محورها باید لحاظ شده و هزینه شود.


طهماسب کاظمی با اشاره به تغییر سال مالی دانشگاه آزاد اسلامی از فروردین به شهریورماه، گفت: با توجه به اینکه درآمد عمده دانشگاه بر اساس پرداخت شهریه توسط دانشجویان است، تغییر سال مالی دانشگاه از ضروریات بودجه و برنامه‌ریزی مالی بود که با تصویب هیئت‌امنا دانشگاه انجام شد.


وی در ادامه با بیان اینکه در سنوات گذشته بودجه‌ریزی در دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت دقیق نبوده و بسیاری از ردیف‌های بودجه در واحدهای دانشگاهی به‌صورت تقریبی و با لحاظ یکسری ضریب‌های افزایشی در نظر گرفته می‌شده است گفت: در حال حاضر این ناهماهنگی‌ها و تقریب‌ها از بین رفته است و با تجمیع حساب‌های شهریه‌ای در سازمان مرکزی این دانشگاه، علاوه بر نظم دهی و سامان‌دهی به امور بودجه و هزینه کرد در استان‌ها، در حال برقراری انضباط مالی در دانشگاه است.


طهماسب کاظمی از لزوم تغییر پارادایم دانشگاه آزاد اسلامی، از یک سازمان آموزش محور به دانشگاهی شبکه‌ای، با همه کارکردهای نسل‌های مختلف دانشگاه اشاره کرد و افزود: کاهش جمعیت دانشجویی کشور برای مؤسسات آموزشی و دانشگاه‌هایی مانند دانشگاه آزاد اسلامی که هزینه‌های خود را بر اساس درآمد شهریه‌ای مدیریت می‌کنند، مشکل‌ساز خواهد بود و اگر این مؤسسات نتوانند خود را متناسب با نیازهای شغلی، بازار کار و نیازهای جامعه هماهنگ کنند، نمی‌توانند به حیات خود ادامه دهند.


وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای که بانام پایش شناخته می‌شود سخن گفت و تأکید کرد: این سامانه برای حل مسائل و مشکلات جامعه و مدیریت و راهبری اثربخش تحقیقات و پایان‌نامه‌ها و مدیریت یکپارچه پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی اجرا می‌شود و از مهرماه سال 98 تمام پایان‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی باید در جهت رفع معضل استانی و بر اساس طرح پایش همان استان انتخاب شوند.


طهماسب کاظمی با اشاره به تعریف سرفصل‌های خاص متناسب با نیاز هر استان برای دانشگاه آزاد اسلامی در همان استان، افزود: بر این اساس دانشگاه آزاد اسلامی در هر استان به‌عنوان واحد پیشرو در جهت حل مسئله‌ای خاص گام برداشته و تمامی استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، صنعتگران و پژوهشگران سراسر کشور می‌توانند با همگرایی در حل موضوعات و معضلات خاص آن استان سهیم باشند و از نتایج آن بهره‌مند شوند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود در جمع اعضای هیئت‌امنای استان البرز در خصوص اساتید حق‌التدریس دانشگاه سخن گفت و تصریح کرد: وجود هویت معلمی و داشتن شان علمی، لازمه حضور اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی است.


رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه از تدوین هفتمین برنامه راهبردی این دانشگاه خبر داد و گفت: بر اساس این برنامه راهبردی، برنامه‌های استانی به‌صورت جداگانه در نظر گرفته می‌شود.


طهماسب کاظمیدر پایان تأکید کرد: واحدهای زیان ده باید در چارچوب همین اختیارات طرح‌های جامعی را ارائه تا کسری بودجه خود را جبران کنند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب