مأموریت جدید سما راهاندازی مدارس عالی مهارتمحور است/ بومیسازی علوم و فنون دریایی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان محمدینژاد صبح امروز در نشست خود با اعضای هیئت علمی آموزشکده سمای بندرعباس، توانمندسازی و تربیت نسل جوان را مأموریت جدید این معاونت در حوزه کارآفرینی اعلام و اظهار کرد: با برنامهریزی و استراتژی دقیق این مأموریت را در آموزشکدههای فنی و حرفهای سما بهخوبی دنبال و نهادینه میکنیم.
رئیس مراکز سمای استان هرمزگان، بومیسازی برخی از علوم و فنون دریایی را از سیاستهای اصلی نهاد متبوع خود نام برد و افزود: با تمام قدرت و با استفاده از ظرفیت هیئت علمی مجرب و کارکنان تلاشگر این حوزه با کارآفرینی و تولید ثروت از دستاوردهای علمی و بومیسازی علوم دریایی برآنیم تا در ارتقای دانش فنی دانشجویان کوشا باشیم و زمینه تربیت نیروی کارآمد بازار کار را بهخوبی تأمین کنیم.
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان از مأموریت جدید این حوزه در راهاندازی مدارس عالی مهارتمحور خبر داد و تصریح کرد: مأموریت این حوزه تربیت نسلی کارآفرین و آشنا به علوم و فنون نوین است.
وی به جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان که با حضور دکتر طهرانچی در بندرعباس برگزار شد، اشاره کرد و گفت: چشمانداز روشن اهداف این دانشگاه، ترسیم مسیر حرکت و تبیین اهداف و استراتژی در بیانات رئیس دانشگاه نشان از یک برنامهریزی منسجم و عملی در این حوزه دارد و این نوید را میدهد که میتوان حرکتهای رو به رشدی را در راستای توسعه پایدار برداشت.
محمدینژاد با ابراز امیدواری از این چشمانداز روشن بیان کرد: ظرفیت عظیم دریایی در حوزه نفت، گاز، شیلات، قطعهسازی صنایع دریایی، صنایع فولاد، آلومینیوم، گردشگری و صنایع کشاورزی و بستهبندی در هرمزگان، فرصتهای زیادی را برای ایجاد اشتغال، تربیت نیروی کار و تولید ثروت از این حجم بزرگ ذخایر ملی در اختیار ما قرار داده است که باید با برنامهریزی در تکتک این صنایع، کار خود مبتنی بر دانش و علوم نوین را در این حوزهها آغاز کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس، نگرش مهارتمحوری را اصلی اساسی در تربیت نیروهای جوان خواند و گفت: آموزش مهارت، شناخت بازار کار و ظرفیت موجود در استان، مطالعه در بازار عرضه و تقاضا و ... از عواملی هستند که در این حوزه باید بهخوبی دیده شده و برای آن برنامهریزی شود.
وی با تأکید بر اعلام برنامههای اعضای هیئت علمی در حوزههای گفتهشده از آنان خواست تا با ترسیم چشمانداز رشد و توسعه این حوزه، برنامههای مدون خود را بهخوبی تدوین و در جلسات آینده بهصورت تخصصی کارشناسی و ارزیابی کنند.
محمدینژاد با ابراز امیدواری از روند پیش روی دانشگاه و سما اظهار کرد: آمایش و مطالعه در تصمیمات پیش رو میتواند بهعنوان یک نقطه قوت در ارزیابی ظرفیتها، نقاط قوت و ضعف، ما را برای تصمیمگیری جدید مهیا کند.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/