دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 آذر 1398 - 17:16
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

حضور نداشتن رحیم‌پور ازغدی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیاز به پیگیری ندارد/ اطلاعی ندارم، با من بحث نکنید!

رحیم پور ازغدی درحالی به جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی دعوت نشده که روحانی به دلیل درگیری لفظی با او اقدام به حذف غیرمستقیم او کرده است و دبیر این شورا پاسخگوی این قضیه نیست!
کد خبر : 409231
577567_823.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه 825 شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست حسن روحانی روز سه‌شنبه 19 آذر 98 برگزار شد. در این جلسه غیبت حسن رحیم‌پور ازغدی با حواشی مختلفی روبه‌رو شد و برخی گفتند که دعوت نشدن از این عضو شورا به دلیل دعوای لفظی روحانی در جلسه قبلی شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده است.


خبرنگار آنا برای پیگیری عدم حضور و دعوت از رحیم‌پور ازغدی در جلسه روز سه‌شنبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به سراغ حجت‌الاسلام سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رفت تا علت را جویا شود.


متن مکالمه خبرنگار آنا با عاملی را در ادامه می‌خوانید:



آنا: در جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، چرا حسن رحیم‌پور ازغدی از اعضای این شورا دعوت نشده است؟


عاملی: من این جور سؤالات را جواب نمی‌دهم.


آنا: برای پاسخ به این سؤال از چه کسی پیگیری کنیم؟


عاملی: پیگیری ندارد. شما باید امروز راجع به مسائل اساسی کشور بپرسید نه اینکه چه کسی در جلسه بوده یا نبوده است!


آنا: می‌خواستیم ببینیم علت دعوت نشدن عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی چه بوده است؟ آیا به همان دعوای قبلی برمی‌گردد یا خیر؟


عاملی: من اطلاعی ندارم!


آنا: شما دبیر شورا هستید.


عاملی: با من بحث نکنید! من خودم رسانه‌ای هستم.


این درحالی است که حسن روحانی در موارد مختلف در جلسات جدی کارشناسی، تحمل کمترین انتقادی را ندارد و اقدام به حذف غیرمستقیم اعضای جلسه می‌کند و یکی از این موارد رفتار وی با عزت‌الله ضرغامی و حسن رحیم‌پور ازغدی است. این درحالی است که رئیس‌جمهور بارها در سخنان خود در انتقاد به سایر مسئولان و دستگاه‌های ذی‌ربط مکررا تأکید کرده است که فضای جامعه را برای نقد آزادانه باز بگذارند.


وی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری خود در تاریخ 12 مرداد 1392 می‌گوید: «خدایا به تو پناه می‌برم از استبداد رأی و عجله در تصمیم گیری و تقدم نفع شخصی و گروهی به منافع مردم. همچنین به تو پناه می‌برم از بستن دهان منتقدان و رقیبان. یاری‌ام کن بنده مخلصی برای تو و خادم لایقی برای تو باشم و فراموش نکنم آنچه بر پیشینیان رفته است».


با این حال برخلاف گفته‌های آقای روحانی، همواره شاهد هستیم که در موضوعات مختلف با منتقدان خود به سبک گازانبری برخورد می‌کند و عصبانی و خشمگین می‌شود.



گفتنی است، محمد ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی و فعال رسانه‌ای روز چهارشنبه در کانال تلگرامی خود نوشت: «در جلسه دیروز شورای عالی انقلاب فرهنگی، آقای رحیم‌پور دعوت نشده است. پیگیری بیشتر، حاکی از این بود که برای رحیم‌پور پیامک دعوت به جلسه ارسال شده، اما یکی دو ساعت بعد، تماس گرفته و گفته‌اند پیامک برای شما به اشتباه ارسال شده است!»


رئیس‌جمهور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در روز سه‌شنبه 28 آبان 98 در خصوص مسائل اقتصادی و طرح افزایش قیمت بنزین گزارشی به اعضای شورا ارائه می‌دهد که با اعتراض رحیم‌پور ازغدی روبه‌رو می‌شود که چرا چنین گزارش خلاف واقع را می‌گویید؟ چرا مردم را غافلگیر و ناراضی می‌کنید؟ چرا با آن‌ها گفتگو نمی‌کنید و هزینه می‌تراشید؟


روحانی با خشم و اهانت، جواب وی را می‌دهد و احتمالاً به همین دلیل تصمیم گرفته است که رحیم‌پور را برای جلسه روز 19 آذر 98 دعوت نکند.


حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی می‌گوید: «رئیس‌جمهور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با آقای رحیم‌پورازغدی با تندی صحبت کرده و بحث و جدلی بین آن‌ها صورت گرفته است. مباحث مطرح شده در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مربوط به بنزین بوده و آقای رحیم‌پور ازغدی اعتراضاتی را نسبت به گران کردن نرخ بنزین و این اقدام دولت داشته است».


وی ادامه می‌دهد: «آقای رحیم‌پور از رئیس‌جمهور که رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی هم محسوب می‌شود، سؤال کرده است که با توجه به گران کردن بنزین از سوی دولت و ایجاد التهاب در کشور، رئیس‌جمهور کمی در این‌باره توضیح دهد. پس از این اظهارنظر آقای رحیم‌پور و درخواست برای پاسخگویی رئیس‌جمهور، مباحث تندی مطرح می‌شود که بعد از جدلِ تندِ صورت‌گرفته، حسن روحانی جلسه این شورا را ترک کرد».


این نماینده مجلس می‌افزاید: «ادبیات آقای روحانی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی غیرقابل دفاع بوده و الفاظی را در برابر یکی از اعضا به‌کار برده است که به هیچ وجه قابل قبول نیست. آقای روحانی گویا تصور کرده است که اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی کارگزاران و کارمندان دولت محسوب می‌شوند؛ اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی فرهیختگان کشور محسوب می‌شوند نه گماشته آقای روحانی. رئیس جمهور باید در ادبیاتش تجدیدنظر کند».


باید منتظر ماند و دید که آیا رحیم‌پور ازغدی در جلسه بعدی شورای عالی انقلاب فرهنگی دعوت می‌شود یا خیر؟!


انتهای پیام/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب