اعتراض دانشجویان در پی بیبندوباری در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی - کاربردی
به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جشنواره بازیهای محلی و ورزشهای همگانی ویژه دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی از پنجم مردادماه سال جاری آغاز و تا هفدهم این ماه ادامه دارد. این جشنواره شامل مسابقات حمل پوشال، طنابکشی انفرادی، هفتسنگ مهارتی، لیلی مرحلهای، دوز فیزیکی و نشانهزنی با سنگ است. همچنین شهرکرد در مرداد ماه سال جاری میزبان پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی - کاربردی است.
پنجمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در نیمه اول مردادماه سال جاری به مدت پنج روز به میزبانی شهرکرد در قالب ۱۹ رشته ورزشی در حال برگزاری است. دانشجویان دختر در هشت رشته ورزشی تنیس روی میز، تکواندو، بدمینتون، شنا، کاراته، دوومیدانی، شطرنج و تیراندازی و دانشجویان پسر در یک رشته کشتی آزاد، کشتی فرنگی، تکواندو، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، کاراته، دو و میدانی، شطرنج، جودو و تیراندازی به رقابت میپردازند . این المپیاد با حضور ۳ هزار دانشجوی دختر و پسر در حال برگزاری است. این دانشجویان یک هزار و ۱۰۰ نفر دانشجوی دختر و یک هزار و ۹۵۰ نفر دانشجوی پسر از ۳۱ استان هستند.
به گفته احمدرضا پیشبین مشاور رئیس و سرپرست کل پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر و دختر دانشگاه جامع علمی-کاربردی نگاه این دانشگاه صرفاً به حوزه قهرمانی در ورزش نیست، بلکه اولویت دانشگاه جامع علمی-کاربردی ورزش همگانی و استفاده از ظرفیتهای اخلاقی ورزش است. از همین رو در پنجمین المپیاد ورزشی که به میزبانی شهرکرد برگزار میشود، در کنار فعالیتهای ورزشی، فعالیتهایی فرهنگی نیز برنامهریزیشده تا اخلاق ورزش حرفهای را تقویت کنند.
با این وجود برگزاری المپیاد ورزشهای همگانی این دانشگاه خالی از حاشیه نبوده و تشکلهای دانشجویی دانشگاه شهرکرد (بسیج دانشجویی، بسیج کارمندان، جامعه اسلامی دانشجویان و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شهرکرد) در پی حواشی المپیاد ورزشی علمی کاربردی در این دانشگاه بیانیه صادر کردند.
در ابتدای این بیانیه آمده است: دانشگاهی که قرار بود مبدأ تحولات جامعه و معیار فرهنگ مملکت باشد، امروز با سوءتعبیر برخی مسئولان دانشگاه، عدم مطالبه حفظ شأن دانشجو و دانشگاه و فقط توجه به درآمدزایی از دانشگاه منجر به تبدیلشدن این نهاد فرهنگی به تالار عروسی و محفلی برای برگزاری پارتیهای شبانه برای دانشجویان دانشگاه علمی-کاربردی شده است. سؤال ما از ریاست دانشگاه علمی-کاربردی این است که آیا دغدغه شما رشد علمی دانشجویان علمی کاربردی و محرومیتزدایی در بخش رفاهی این دانشگاه است یا ترویج ولنگاری فرهنگی به اسم ترویج فرهنگ استان؟
در ادامه این بیانیه عنوانشده است: آیا بودجههای فرهنگی در دانشگاههای علمی کاربردی کشور اینقدر سرریز شده است که چند 10 میلیون تومان را صرف برگزاری کنسرت در دانشگاهها میکنید؟ مدیر حراست این دانشگاه، که مسئولیت برقراری نظم و حفظ شئونات اسلامی را در این برنامه داشته چگونه پاسخگوی اینچنین برنامهای خواهد بود؟
در ادامه این بیانیه آمده است: اگر مسئولان دانشگاه علمی کاربردی دغدغهٔ فرهنگی ندارند با صدای رسا میگوییم که دانشگاه شهرکرد محلی برای خدشهدار کردن چهره فرهنگی دانشگاه شهرکرد توسط شما و امثال آن مجری معروف شده در برنامههای شهدا نیست که گاهی مداحی و مرثیهسرایی میکند و گاهی میانهداری مراسم ابتذال را.
در ادامه این بیانیه بیان شده است: از صداوسیمای استان بهعنوان یک نهاد انقلابی گلایهمندیم که چرا با وجود محرز بودن استفتاء از مقام معظم رهبری در خصوص حرام بودن رقص مردان همچنان اصرار بر ترویج و پخش زندهٔ این مراسم در سطح استان و حتی ملی را دارند؟ از نمایندهٔ ولیفقیه در استان بهعنوان اصلیترین متولی فرهنگ و فردی دغدغهمند نسبت به مسائل فرهنگی خواستاریم که مطالبات امت حزبالله در دانشگاه را با جدیت از مسئولان امر پیگیری و با خاطیان برخورد لازم را داشته باشند چراکه آقایان از نشاط بخشیدن به دانشگاه فقط برگزاری کنسرت و پخش موسیقی تهییج کننده را یاد گرفتهاند و این امر دقیقاً خلاف منویات مقام معظم رهبری است.
انتهای پیام/4084/پ
انتهای پیام/