دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجن:

میزان افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر رضایت‌بخش نیست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن گفت: میزان افزایش حقوق استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر رضایت‌بخش نیست.
کد خبر : 407849
photo5888646711574900714.jpg

سیدمحمد نوربخش‌رضایی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، درباره افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور با حفظ شأن و جایگاه آنان اظهار کرد: طبیعتاً باید در افزایش حقوق کارکنان دانشگاه، محدودیت‌های دانشگاه نیز درنظر گرفته شود، اگر بر اساس شرایط اقتصادی جامعه محاسبه کنیم، انتظار اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها این است که افزایش بیشتری شامل حقوق‌ها شود تا بتوانند بخشی از هزینه‌هایی که به آنان تحمیل می‌شود را پوشش بدهند.


وی افزود: اما از طرفی دوستانی که دست‌اندرکار هستند، می‌دانند برخی محدودیت‌ها اجازه اعمال افزایش حقوق بیشتر را نمی‌دهد، یعنی اساس تصمیم‌گیری‌ها باید بر اساس نگاه کلان به قضیه باشد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن ادامه داد: اکنون یک دیدگاه و نظر در این خصوص این است که افزایش حقوق اعمال‌شده جوابگوی افزایش هزینه‌ها در مقایسه با سال 97 نیست، یعنی حجم فعالیت و کاری که مجموعه اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها انجام می‌دهند در مقایسه با سال 97 افزایش نداشته است.


نوربخش‌رضایی بیان کرد: هرچند انتظار دانشگاه این است که اعضای هیئت علمی مشارکت بیشتری به‌ویژه در بحث اقتصاد دانش‌بنیان داشته باشند؛ ولی اینکه حرکت محسوسی از جانب اعضای هیئت علمی در این راستا فراهم شده باشد، باید گفت که زیرساخت آن فراهم نیست و شکل نگرفته است. مسئله این است که افزایش هزینه‌های معیشتی استادان و اعضای هیئت علمی در مقایسه با سال 97 بیشتر از میزان افزایش حقوق‌شان است.


وی خاطرنشان کرد: دیدگاهی که اعضای هیئت علمی دارند، بر سر این است که در مقایسه با افرادی که با مدرک کارشناسی وارد بازار کار می‌شوند، حداقل هفت تا هشت سال بیشتر تلاش کرده‌اند تا مدرک دکتری خود را با مشقت فراوان اخذ کنند و خیلی از این همکاران حدود هفت تا هشت سال دیرتر از بقیه کارکنانی که در دانشگاه یا ارگان‌های دیگر با مدرک لیسانس استخدام شده‌اند، وارد بازار کار می‌شوند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن اذعان کرد: اصل صحبت بیشتر کارکنان دانشگاه‌ها این است که عددی که برای افزایش حقوق درنظر گرفته شده است، جوابگوی افزایش هزینه‌های معیشتی‌شان نیست؛ اما صحبت اعضای هیئت علمی این است که اختلاف درصدی افزایش حقوق کارکنان در مقایسه با اعضای هیئت علمی و استادان در سال‌های اخیر بیشتر بوده است.


نوربخش‌رضایی گفت: اگر مقایسه‌ای از سال 88 تا 98 انجام دهیم و درصد افزایش حقوق‌ها را درنظر بگیریم، درصد افزایش حقوق اعضای هیئت علمی به اندازه کارکنان نبوده است؛ البته یک دلیل آن این می‌تواند باشد که حقوق کارکنان قبلاً خیلی کم بوده است؛ اما یک دلیل هم این است که افزایش حقوقی که اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها انتظار داشتند در سال‌های اخیر اعمال نشده است.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸
۰
باسلام، وضعیت حقوق و مزایای هیات علمی در حد فاجعه است. لطفا به گوش متولیان و روسا رسانده شود.باتشکر
Saeed
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۷
۰
موضوع این است که کسانی که این بخشنامه های کیلویی را می نویسند یا خودشان کارمند هستند یا به منابع لایزال وصلند
سعید
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷
۰
معلم بیچاره را حالا بگید یه چیزی..با حقوق پایین و سروکله زدن..جواب دانش آموز..واولیا..اما استاد کی جرات داره بهش بگه بالا چشمت ابرو...پولی که میدن به سرش زیاده...
دکتر پرویز نیموری
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۴
۰
پس من باید چی بگم که با مدرک دکترا 3 میلیون حقوق دارم برو خدا را شکر کن
Saeed
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۸
۰
باعث تاسفه که همه نظر ات رو نمیذارید جز این هم انتظار نبود
قالیشویی ادیب