شناسایی هزار و 826 زمینه پژوهشی در طرح منظومه علمی صنعت نساجی و پوشاک
محمد میرجلیلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در یزد درباره علمیکردن طرح پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکهای (پایش) اظهار کرد: طرح پایش بهمنظور هدفمندکردن مؤسسات آموزش عالی در حل مسائل کشور برنامهریزی و مطرح شده است.
وی افزود: در این طرح با استفاده از همه پایاننامهها و ظرفیتهای پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی، صنعتگران و متخصصان در حوزههای مختلف کاری میتوانند در کنار استادان دانشگاهی بهعنوان استاد مشاور به دانشجویان و پژوهشگران کمک کنند و دانشجویان و پژوهشگران میتوانند با مراجعه به این سامانه از بین هزاران عنوان موضوع تحقیقاتی که در قالب برنامههای پژوهشی مختلف ارائه شده، موضوع پایاننامه خود را انتخاب کنند.
مجری طرح سامانه پایش استان یزد گفت: این طرح بهعنوان شبکه ارزشمند تحقیقی از اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی بوده که با رونمایی از آن و به پشتوانه نرمافزار طراحیشده این امکان فراهمشده تا همه استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، صنعتگران و پژوهشگران در سراسر کشور بتوانند در قالب نظام موضوعات، به یکدیگر متصل شوند.
میرجلیلی درباره فواید طرح پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکهای) تصریح کرد: این طرح بسیار جامع بوده و دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای این طرح با هدف حل مسائل میتواند به وسیله عملیاتیکردن پایاننامهها در جامعه و حل مشکلات موجود، الگویی برای دیگر دانشگاهها نیز باشد.
وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد بهعنوان نخستین واحد دانشگاهی بین دانشگاههای آزاد اسلامی در راهاندازی رشته مهندسی نساجی سال 1361 شناخته میشود و نظر به قطبیبودن استان یزد در صنعت نساجی در کشور به گونهای که دومین حجم سرمایهگذاری صنعتی در یزد با اشتغال 25 هزار نفر، مربوط به نساجی است، این دانشگاه از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی بهعنوان قطب صنعت نساجی و پوشاک انتخاب و مسئولیت تدوین منظومه علمی صنعت نساجی و پوشاک به این واحد دانشگاهی واگذار شد.
مجری طرح پایش صنعت نساجی و پوشاک دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: در این راستا تدوین نظام موضوعات صنعت نساجی و پوشاک از بهمن 1397 با معرفی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد بهعنوان مجری این طرح و با معرفی کارگروههای تخصصی از بین استادان صاحبنظر در این رشته و سایر رشتههای مربوطه از دانشگاههای آزاد اسلامی استان یزد و سایر استانها، دانشگاههای دولتی کشور و خبرگان صنعتی آغاز شد.
میرجلیلی مطرح کرد: در طرح منظومه علمی صنعت نساجی و پوشاک تعداد هزار و 826 زمینه پژوهشی در راستای تعریف 11 چالش حاکم بر صنعت نساجی و پوشاک کشور با دامنه مشارکت 38 رشته و گرایش دانشگاهی با مشارکت تعداد زیادی از صاحبنظران و خبرگان دانشگاه و صنعت شناسایی و تعریف شده است.
وی افزود: بر این اساس بهتدریج تولیدات علمی از قبیل پایاننامهها و رسالههای دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی هدفمند میشود، به گونهای که دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی تولیدات علمی خود را با توجه به موضوعاتی که از سوی واحدهای دانشگاهی شناسایی شده، انجام دهند تا دانشگاه به یک دانشگاه مسئله محور تبدیل شود.
مجری طرح پایش صنعت نساجی و پوشاک دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: در اجرای برنامه پایش این امیدواری وجود دارد که با مدیریت مأموریتگرای تولید علم و هدفمند کردن پژوهش، تحولی در کارآمدی نظام علمی و اداره کشور پدید آید و مطالب ارائهشده راهگشای روند جدیدی در راستای ارتقای صنعت نساجی و پوشاک کشور باشد.
انتهای پیام/4121/4103/
انتهای پیام/