دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 مرداد 1398 - 04:45
فدایی در گفتگو با آنا مطرح کرد:

برنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار برای کشت گیاهان دارویی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار گفت: در حوزه کشاورزی برای کشت گیاهان دارویی برنامه‌ریزی کرده‌ایم.
کد خبر : 405910

مهدی فدایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در رودبار به مناسبت سالروز تصویب راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار در مرداد 79 اظهار کرد: این واحد دانشگاهی واحدی کوچک در بزرگ‌ترین شهرستان گیلان است که اکنون حدود هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی در حال تحصیل هستند و در اخیراً یک‌ رشته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی در این واحد دانشگاهی دایر شده و توسعه پیدا کرده است.


وی افزود: این واحد دانشگاهی سال 81 به‌طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و از سال 84 به واحد دانشگاهی تبدیل شد و اکنون حدود 25 عضو هیئت‌ علمی و حدود 27 کارمند دارد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار یادآور شد: در مقطع کاردانی رشته حسابداری، معماری برق، مکانیک و در مقطع کارشناسی رشته مدیریت بیمه، مدیریت دولتی و حسابداری، عمران، مکانیک و برق‌ را به‌صورت فعال داریم. در کارشناسی ارشد هم رشته مدیریت بازرگانی در دو گرایش بازاریابی و تجارت الکترونیک تدریس می‌شود.


فدایی بیان کرد: این شهرستان بافت روستایی دارد و روستاها نیز فاصله زیادی با هم دارند و سعی داریم با این مشخصات به اهالی و داوطلبانی که برای تحصیل علاقه دارند خدمات آموزشی ارائه کنیم.


وی افزود: نخستین هدف دانشگاه، برنامه‌ریزی برای جذب دانشجو است، به‌غیر از جذب دانشجو در رشته‌های کارشناسی ارشد که با کنکور انجام می‌شود در باقی رشته‌ها در یک فضای رقابتی دانشجو در مراکز آموزش عالی این شهرستان جذب می‌شوند و دانشگاه آزاد اسلامی رودبار سعی دارد در رقابت با دانشگاه‌های دیگر که در این شهرستان فعال‌ هستند، دانشجو جذب کند.


دکتر مهدی فدایی


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار بیان کرد: بخشی از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار معطوف به اجرای دستورالعمل و بخشنامه‌هایی از قبیل کلاس‌های معرفت و برنامه‌های فرهنگی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد می‌شود و سعی شده با ارتباط و رایزنی با ائمه جمعه و حوزه‌های علمیه عملکرد موفقی داشته باشیم.


فدایی گفت: به‌عنوان‌مثال وقتی دوره معرفت‌شناسی برای دانشجویان دختر این واحد دانشگاهی برگزار شد، طلبه‌های حوزه علمیه خواهران نیز در کلاس‌ها حضور پیدا کردند و این همکاری به شکل حضور در کلاس‌های علمی دانشگاه نیز صورت می‌گیرد.


وی با بیان اینکه بخشی از فعالیت‌های این دانشگاه معطوف به برگزاری کلاس‌های آموزشی در ادارات رودبار می‌شود، افزود: خیلی از رؤسای اداره در رودبار از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه هستند که حضور آنان باعث تسهیل در اجرای برنامه‌های ما در سطح اداره‌های شهرستان شده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار گفت: این شهرستان در بخش انرژی و در حوزه برق توسعه‌ یافته و یکی از اعضای هیئت‌ علمی واحد رودبار نیز طرح دانش‌بنیانی ارائه داده که یک نوع قایق بوده و با استفاده از انرژی‌های نو کار می‌کند و در بخش‌های گردشگری قابل‌ استفاده است.


فدایی ویژگی دیگر رودبار که خاستگاه اصلی زیتون است را بیان کرد و گفت: سعی کرده‌ایم در حوزه کشاورزی نیز فعالیت داشته باشیم و چند طرح متفاوت برای استفاده از این ظرفیت ارائه شد؛  در قسمت دوم فعالیت در حوزه کشاورزی برای کشت گیاهان دارویی برنامه‌ریزی کرده‌ایم.


وی یادآور شد: در این بخش چون خودمان عضو هیئت‌علمی کشاورزی نداریم باید از سایر استادان کشاورزی که در واحدهای دیگر مشغول هستند دعوت به همکاری کنیم.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب