امثال ملایی را در جودو کشف کنیم
به گزارش خبرنگار حوزه رزمی گروه ورزشی خبرگزاری آنا، ورزش جودو در سالهای اخیر موفقیت چندانی نداشته است و اگر مدالهای بینالمللی سعید ملایی را نادیده بگیریم، افتخاری درخور توجه نصیب جودوی ایران نشده است.
سید ابراهیم حمیدی در خصوص ناموفق بودن ورزش جودو در سالهای اخیر به خبرنگار ورزشی آنا گفت: آرش میراسماعیلی تنها چهار ماه است که رئیس فدراسیون شده و ما در گذشته با مشکلات و معضلات زیادی روبهرو بودیم. فراموش نکنید مدت زیادی فدراسیون جودو با سرپرست هدایت میشد و برنامهها روتین شده و آماده در اختیار میراسماعیلی قرار نگرفته است. بنابراین نمیتوانیم در خصوص تیم ملی جودو راحت صحبت کنیم.
وی افزود: ما اگر بحث رونق تولید را بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری مدنظر قرار دهیم که باید آموزش با دقت انجام شود تا با تلاش دوچندان بتوانیم پیشرفت کنیم، باید در خصوص جودو بگوییم که مهمترین نیاز این ورزش در حال حاضر کمبود مربی است و باید آموزش و تربیت را دراینباره گسترده کنیم تا بتوانیم امثال سعید ملایی را کشف کنیم و اگر نداریم بسازیم و تربیت کنیم.
سرپرست اسبق تیم ملی جودو خاطرنشان کرد: سعید ملایی علاوه بر آنکه باعث افتخار جودو است، با قهرمانیهایی که کسب کرده به ورزش ملی ما اعتبار بیشتری داده است. او میتواند با حفظ روند خوبی که دارد دست به تاریخسازی بزند و مدال خوشرنگ المپیک را در توکیو کسب کند. ملایی باید حمایت شود که البته این کار انجام میشود و شرایط بهگونهای است که باید شاهد بهترین عملکرد از او باشیم.
وی یادآور شد: من معتقدم باید بیش از یک سال به میراسماعیلی فرصت دهیم تا بتواند جودو را به موفقیتهای بیشتری برساند. البته من پیشنهاد میکنم برای آنکه شاهد پیدایش استعدادهای بیشتری باشیم، لیگ جودو را با جدیت پیگیری کنیم چراکه با داشتن یک لیگ پویا، ورزشکاران از لحاظ مالی تأمین شده و بازار کار خوبی برای آنها ایجاد میشود و استعدادهایی شناسایی میشوند که توانایی کسب مدال در مسابقات بینالمللی را دارند.
حمیدی در خصوص اینکه ایران در عرصه داوری بینالمللی در میان برترین داوران جهان نمایندهای ندارد، گفت: در سمیناری که اخیراً در تهران برگزار شد و داوران بینالمللی و ممتاز کشورمان در آن حضور داشتند، مهاجری رئیس کمیته داوران اعلام کرد فهرست داورانی که از میان آنها 16 داور المپیکی شناخته میشوند، بسته شده و دلیل آن نبود داوران ایرانی در میان 100 داور بینالمللی فدراسیون جهانی است.
وی افزود: باید برنامهها بهگونهای پیش برود که بتوانیم شاهد رشد و ارتقای داوران در سطح بینالمللی باشیم و کاری کنیم که همانند ورزشهای بوکس، کشتی، کاراته و تکواندو، در جودو نیز داورانی از ایران در سطح بینالمللی قضاوت کنند. بدون تردید موفقیت تمامی افراد جامعه جودو باعث سربلندی ورزش ایران است و باید امکانات و شرایط برای پیشرفت، مهیا شود تا شاهد سربلندی این ورزش رزمی کشورمان باشیم.
انتهای پیام/4051/4048/
انتهای پیام/