دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 تير 1398 - 09:59
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

منصور غلامی رئیس هیئت امنای بنیاد علمی اکو شد

قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل اعلام کرد: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ریاست هیئت امنای بنیاد علمی اکو را طی دو سال آینده عهده‌دار شد.
کد خبر : 403803

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حسین سالارآملی با اشاره به چهارمین نشست هیئت امنای بنیاد علمی اکو که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد، گفت: سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) ظرفیت ویژه‌ای برای گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه علوم و فناوری دارد.


وی بر لزوم حرکت کشورهای اکو از اقتصاد متکی بر منابع به اقتصاد دانش‌بنیان تأکید کرد و افزود: در این نشست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان عضو بنیاد علمی اکو، بر لزوم تحول در فعالیت‌های این بنیاد، از جمله حرکت به سمت پروژه‌های پژوهشی مشترک، انتقال فناوری در داخل منطقه اکو و تبادل اندیشمندان دانشگاهی تاکید کرده است.


قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل خاطرنشان کرد: بر مبنای اساسنامه بنیاد علمی اکو، کشوری که میزبان نشست هیئت امنای بنیاد علمی اکو باشد، ریاست هیئت امنای این بنیاد را نیز تا دور بعدی هیئت امنا بر عهده خواهد داشت و بر همین اساس، با توجه به اینکه ایران میزبان چهارمین نشست هیئت امنا بود که به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تا نشست بعدی ریاست هیئت امنای بنیاد را برعهده خواهد داشت.


سالارآملی بیان کرد: در چهارمین نشست هیئت امنا موضوعات بودجه‌ای، حق‌السهم کشورها، برنامه‌های آتی بنیاد و همچنین ریاست آتی بنیاد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


وی با اشاره به نقش کلیدی ایران در اکو و همچنین بنیاد علمی اکو، از لزوم ترسیم نقشه راه علم و فناوری در چهارچوب بنیاد علمی و فراتر از آن، نقشه راه علمی-فناوری منطقه اکو تأکید کرد.


دکتر سالار آملی با اشاره به تحولات علمی و فناوری و روند فزاینده تغییرات در حوزه علوم، فناوری و نوآوری در سطح جهان اظهار کرد: منطقه اکو بایستی برای همپا شدن و عقب نماندن از روند سریع تحولات در حوزه علم و فناوری و جلوگیری از عمیق‌تر شدن شکاف فزاینده‌ای که میان کشورهای پیشرفته و کمترتوسعه‌یافته وجود دارد، بایستی هرچه سریع‌تر وارد عمل شود. نقش ایران، پاکستان و ترکیه به عنوان سه کشور بزرگ این منطقه که موتور محرک اکو هستند، بسیار مهم و کلیدی است.


انتهای پیام/4107/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب