وزنهبرداری پیش به سوی آینده؛ توقعاتی که از مرادی میرود
به گزارش خبرنگار حوزه وزنهبرداری گروه ورزشی خبرگزاری آنا، انتخابات پرهیاهوی وزنهبرداری روز گذشته برگزار و در نهایت علی مرادی برای دومین بار و به مدت چهار سال سکان هدایت این فدراسیون را برعهده گرفت.
انتخابات فدراسیون وزنهبرداری از مدتها پیش مورد توجه بود و به واسطه حضور علی مرادی در رأس فدراسیون شائبه مهندسیشدن انتخابات از سال گذشته مطرح شده بود به همین خاطر پس از پایان دوره چهار ساله ریاست علی مرادی که به تاریخ هشتم اردیبهشت برمیگردد، بلافاصله وزارت ورزش و جوانان وارد میدان شد و علیرضا خسروی را به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب کرد تا با برقراری عدالت انتخابات را به صورت سالم برگزار کند.
روز گذشته در حالی که همه فکر میکردند انتخابات به دور دوم کشیده میشود اما در نهایت علی مرادی با کسب 22 رأی سکان هدایت فدراسیون وزنهبرداری را برای دومین بار برعهده گرفت.
حالا وزنهبرداری وارد مرحله تازهای شده است، در شرایطی که علی مرادی دوباره ریاست فدراسیون را برعهده گرفته است باید بیشتر از گذشته و با جدیت امور را پیگیری کند. امسال سال منتهی به المپیک است و از وزنهبرداری که همیشه در سبد مدالآوری کاروان ایران بوده، باز هم توقع میرود که در صدر مدالآوران قرار بگیرد. اما ناگفته نماند که مشکلات وزنهبرداری این روزها زیاد است و انتظار میرود علی مرادی در اولین گام خود در دوره دوم چهارسالهاش مشکلات را از پیش رو بردارد.
کیانوش تعیین تکلیف میشود؟
یکی از مهمترین موضوعاتی که شاید اهالی وزنهبرداری توقع دارند به زودی برطرف شود، بحث کیانوش رستمی است، این وزنهبردار کرد زبان کشورمان که بعد از اینکه هدایت تیم ملی به سجاد انوشیروانی رسید، اعلام کرد که خودش به تنهایی تمرین میکرده و از این به بعد هم همین کار را ادامه خواهد داد. در آن مقطع به دلیل اینکه المپیک پیشرو بود فدراسیون اجازه داد تا کیانوش تمرینات را شخصی پیگیری کند و توانست مدال المپیک را هم بر گردن بیاندازد اما بعد از آن و حتی با تغییر وزن کیانوش این وزنهبردار روز به روز افت کرده و همه انتظار دارند در آستانه المپیک فدراسیون رویه جدیدی را پیش بگیرد. در این مدت که کیانوش تمرینات را شخصی پیگیری میکرد، فدراسیون وزنهبرداری متهم به ورزشکارسالاری شده بود و حالا باید دید در دوره جدید فدراسیون، مرادی چگونه این موضوع را مدیریت میکند.
تیمهای پایه صاحب دار میشوند؟
دومین موضوعی که شاید اهالی وزنهبرداری چشم امید دارند تا در دوره ریاست جدید علی مرادی، شرایط کمی تغییر کند بحث وضعیت تیمهای پایه است که در این چندساله بین مربیان مختلف دست به دست میشد. به زعم اهالی وزنهبرداری یکی از فاکتورهای اصلی موفقیت تیمهای پایه، ثبات مدیریتی است. تیمهای پایه باید همچون تیمهای بزرگسالان با یک مدیریت منظم و بلندمدت کار خود را پیگیری کنند تا بتوانند موفقیت شوند به خصوص اینکه بحث پشتوانهسازی در این فدراسیون باید در رأس امور قرار بگیرد.
مهمترین نیاز وزنهبرداری؛ کمیته فنی
وزنهبرداری یکی از رشتههای مدالآور در میدان جهانی و المپیک است که در هر دورهای موفق به کسب مدال شده است و این انتظار میرود در هر رده سنی کمیتهای متشکل از اهالی این رشته در کنار هم جلساتی برگزار کنند و همگی برای پیشبرد این رشته تلاش کنند. البته در دوره گذشته کمیته فنی تشکیل شده بود اما در نهایت تصمیمگیرنده اصلی رئیس این فدراسیون بود و امید است که در این دوره با توجه به نیاز اصلی رشته وزنهبرداری بر خرد جمعی این کار در اولویت قرار بگیرد.
وزنهبرداری بانوان رها نشود
بدون شک یکی از اقدامات ویژه و قابل توجه فدراسیون وزنهبرداری در دوره گذشته، احیای وزنهبرداری بانوان بود. البته تا رسیدن به سر منزل مقصد وزنهبرداری بانوان راه طولانی پیش رو دارند و نیاز است که مدیریت فعلی فدراسیون وزنهبرداری که از پایهگذران وزنهبرداری بانوان بودند به این موضوع توجه ویژهای داشته باشند و شرایط را برای پیشبرد این رشته فراهم کنند.
در آخر داشتن کرسی تأثیرگذار در وزنهبرداری یکی از خواستههای اصلی این خانواده است، قطعاً در دورههای پیشین نداشتن کرسی تأثیرگذار روی روند کار این رشته تأثیرگذار بود و امید است که این دوره با شرایط جدید فدراسیون وزنهبرداری بتواند کرسیها قابل قبولی کسب کند.
دوره چهار ساله علی مرادی در هشتم اردیبهشت 98 به پایان رسید و حالا قرار است در یک دوره جدید مردای دوباره سکان هدایت این فدراسیون را برعهده بگیرد، البته طبیعی است که مشکلات زیادی هم در این فدراسیون وجود دارد و در سال منتهی به المپیک انتظار میرود این مسائل حل شود تا وزنهبرداری بیشتر از این با حواشی درگیر نشود.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/