دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 تير 1398 - 10:23
بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون:

بازخوانی شخصیت تأثیرگذار شهید بهشتی و یاران ایشان برای نسل جوان ضروری است

معاونت فرهنگی، دانشجویی و بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون در بیانیه‌‌ای مشترک آورده‌اند: بازخوانی شخصیت تأثیرگذار شهید بهشتی و دیگر شهدای انقلاب برای نسل جوان  ضروری است.
کد خبر : 401134
شهید بهشتی.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، معاونت فرهنگی، دانشجویی و بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون به مناسبت سالروز شهادت شهید بهشتی و یاران گرانقدر ایشان و همچنین گرامیداشت هفته قوه قضائیه بیانیه مشترک صادر کردند.


در این بیانیه آمده است هفتم تیر سال 1360 یادآور شهادت انسان‌های بزرگی که بی‌گناه کشته شدند و در رأس این شهدای عزیز، مجتهدی کم‌نظیر، دوراندیش، بصیر، نظریه‌پرداز، شجاع، باتدبیر، انقلابی، دلسوز، مومن و دارای  روحیه‌ای جهادی شهید مظلوم حضرت آیت‌الله بهشتی که به تنهایی یک ملت بود هدف کینه دشمن قرار گرفت و منافقین کوردل با هدف از بین بردن استوانه‌های انقلاب اسلامی و حاکم کردن نفاق، ذلت و بردگی استکبار بر کشور ایران عملیات‌های متعدی در دهه 60 انجام داد.


در ادامه این بیانیه تصریح شده است: این روز یادآور حضور باشکوه مردم شهیدپرور در مراسم تشییع پیکر پاک شهدای این فاجعه که نشان دادند اجازه نمی‌دهند انقلابی که با خون شهدا آبیاری شده است  به دست نا اهلان  خارج‌نشین برسد و نگذاشتند امثال محمد رضا صمدی کلاهی  که از اعضای گروهک تروریستی  منافقین بود و با نفوذ به درون حزب جمهوری اسلامی سبب شهید شدن آیت‌الله دکتر  بهشتی و 72 نفر از یاران ایشان شد، به اهداف کور خود برسند.


در این بیانیه افزوده شده است: امروز بازخوانی شخصیت تأثیرگذار شهید بهشتی و دیگر شهدای انقلاب برای نسل جوان  از ضروریات جامعه بوده است تا نسل جوان با الگوگیری از چنین شخصیت‌هایی بتواند مسیر آنان که همان مسیر اسلام و انقلاب اسلامی است، دنبال کنند‌.


در این بیانیه آمده است: حضرت امام خمینی می‌فرمایند: «من او را ( شهید بهشتی) یک فرد متعهد، مجتهد، متعهد، متدین، علاقه‌مند به اسلام و دلسوز جامعه  می‌دانم». همچنین امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) در مورد شهید بهشتی می‌فرمایند: «شهید بهشتی فردی اعجاب‌انگیز بود و توانایی‌های وافری داشت. من تا به حال فردی مثل آقای بهشتی در گذشته و حال ندیده‌‌ام گوهری گرانقدر چون وجود شهید بهشتی در راه اسلام خرج شده و هرگز گم و تلف نشده است.


اولویت اول: ساز و کار ویژه و روشن برای اجرای سیاست‌ها


اولویت دوم: نظارت بر عملکردها اعم از عملکرد قضات و عملکرد مدیران


سومین اولویت: «لزوم عدم تأخیر در اجرای احکام


اولویت چهارم: کادرسازی و جانشین پروری


اولویت پنجم: پیشگیری از وقوع جرم


اولویت ششم: افزایش همکاری‌های سه قوه


استادان، کارکنان و دانشجوبان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) و شهید آیت‌الله بهشتی و دیگر شهدای گرانقدر هفتم تیر و گرامیداشت هفته قوه قضائیه و تقدیر و تشکر از زحمات طاقت‌فرسای قضات گرانقدر و مسئولان خدوم آن قوه با ارزش و اعلام تبعیت محض از فرمان‌های امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و دعوت از استادان،کارکنان و دانشجویان برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهدای هفتم تیر و هفته قوه قضائیه نکاتی در مورد قوه قضائیه که همگی از توصیه‌های ارزشمند مقام معظم رهبری است اعلام می‌دارد.


۱-قوه قضائیه باید به جایگاهی برسد که هر فرد مظلومی احساس کند با رجوع به دستگاه قضائی می‌تواند حق خود را بگیرد.


۲- برطرف‌کردن تعارض قوانین و اصلاح عدم انطباق رأی دادگاه‌های بدوی با دادگاه‌های بعدی از وظایف قوه قضائیه است.


۳-تربیت انسان‌های شایسته، فاضل، امین و درستکار زمینه‌ساز استحکام درونی قوه قضائیه و اقتدار آن خواهد بود.


۴-تأمین عدالت  لازمه جلب اعتماد عمومی است.


۵-هیچ‌کس در قوه قضائیه حق ندارد تا زمانی که جرمی ثابت نشده، آن را رسانه‌ای کند.


۶-احکام دادگاه‌ها باید مطلقاً از سهل‌انگاری و سهل‌گیری به دور باشند.


۷ نام بردن از متهمان، قبل از اثبات جرم ایراد دارد.


۸-سلامت و کارآمدی قوه قضائیه باید در تمام برنامه‌ها و اقدامات مورد توجه کامل قرار داشته باشد.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب