دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 تير 1398 - 18:41
با پیام حمایت از کودکان سرطانی؛

دانشجوی دانشگاه آزاد موفق به صعود یک‌روزه به قله کوه کهار شد

دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با پیام حمایت از کودکان سرطانی موفق به صعود دو روزه به قله کهار به ارتفاع 4050 متری شد.
کد خبر : 400430
26314068-75b7-45b0-b2c5-c1707eab10ae.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، وحید کشن‌فلاح دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب موفق به صعود دو روزه به قله کوه کهار شد. این کوه، کوهی در بالای دشت استان البرز (حدود 35 کیلومتری استان البرز، روستای فشند) که سرچشمه رودخانه‌ها (شاهرود طالقان، کُردان و کرج) است و سبب سرسبزی، آبادانی و رونق شهرها و روستاهای استان البرز شده است. همچنین به خاطر بلندی دارای چند راه است که شناخته‌ترین آنها، راه شرقی است که از روستای کلوان جاده چالوس پیمایش می‌شود.



قله کهار در استان البرز قرار دارد و بر روی خط‌الرأسی غربی ـ شرقی واقع‌شده است که از سمت غرب به شرق، شامل قله‌های وارکش، ناز، میشینه‌نو، کهار کوچک، کهار و از طریق گردنه سیرابشم به قله‌های هفت خوان، کلاش‌ویا و کرچان می‌رسد. از ویژگی‌های بارز این قله بادهای شدید آن است که همواره و در همه فصول بر فراز آن جریان دارد.


این دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار آنا با بیان اینکه مسیر این قله پیمایشی و طولانی بوده و نیازمند توان جسمانی مناسب است، اظهار کرد: با شعار «سرطان به غیر از درد هزینه هم دارد» به کوه کهار صعود کردم و پرچم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به اهتزاز درآوردم.


وی افزود: در این کوه‌پیمایی همراه داشتن کفش کوهنوردی و باتوم الزامی است. مسیر پیموده شده سرسبز است همراه داشتن حداقل دو لیتر آب به هم‌سفران توصیه می‌شود. 



کشن‌فلاح در توصیف مسیر صعود کوه کهار گفت: این کوه در جاده کرج – چالوس بعد از پل خواب وارد روستای کلوان شده و پس از عبور از کوچه باغ‌ها و پل رودخانه به مسیر مالرو و ابتدای یال اصلی قله می‌رسیم. جهت مسیر اصلی شمال غربی می‌باشد و با شیبی ملایم ارتفاع می‌گیریم. در ارتفاع 3200 متری جان‌پناه کاهار که جایگاه مناسبی برای استراحت و شبمانی در زمستان قرار دارد. در نزدیکی جان‌پناه چشمه‌ای فصلی جاری است. بعد از جان‌پناه شیب مسیر بیشتر شده و تا یال گرزه نو پیش می‌رویم. بعد از آخرین شیب به فضای مسطحی که معمولاً دارای برف است می‌رسیم که هوای سرد همراه با باد شدید آن نقطه زبان زد کوهنوردان است و سپس به قله می‌رسیم.


این دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مناظر باشکوهی از قلل دماوند (بام ایران) در جهت جنوب شرقی، آزاد کوه (شاهزاده کج گردن) در جهت شرق، منطقه علم‌کوه در جهت شمال غربی، شاه البرز و کوهستان توچال در جهت جنوب در دیدرس هستند. 
لازم به ذکر است که روستای کلوان، روستایی واقع در دهستان آدران از توابع بخش آسارا در استان البرز است. اهالی کلوان اکثراً کشاورز و دامدار هستند. این روستا آب و هوایی بهتر و غیرقابل مقایسه‌ای نسبت به روستاهای همجوار خودش دارد. همچنین این روستا منبع پخش آب منطقه است و هرساله میزبان کوهنوردان داخلی و خارجی بی‌شماری است که معروف‌ترین این کوه‌ها دو قله‌ی سر به فلک کشیده «کاهار» است. این کوه جزء معروف‌ترین کوه‌های کرج هستند. فاصله تقریبی کلوان تا تهران ۷۰ کیلومتر است.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب