کارشناس سیاسی: آمریکا از ایده جنگ با ایران عقبنشینی کرده است
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، رحمتالله شریفی در رابطه با سیاستهای ایرانهراسانه و عوامفریبانه آمریکا و صهیونیسم و متحدان منطقهایاش اظهار کرد: برای تحلیل این موضوع باید روی سه مسئله متمرکز شد. در ابتدا باید ماهیت حاکمان آمریکا را درست ارزیابی کنیم. حاکمان فعلی آمریکا و کاخ سفید در حقیقت از آن دسته مسیحیان افراطی اوانجلیست هستند که همکاری بسیار نزدیکی با لابی صهیونیسم در آمریکا دارند. در این بین تأثیرات سه شخص بسیار ملموس است. این سه شخص مایک پنس، مایک پمپئو و جارد کوشنر هستند. هر سه این اشخاص در منطقه غرب آسیا به دنبال تأمین امنیت رژیم صهیونیستی و افزایش قدرت آن در منطقه هستند. ازاینرو از شخص ترامپ که خود فردی تاجر مسلک است، برای اجرای سیاستهای خود در منطقه و حتی جهان بهره میبرند.
وی افزود: مسئله دوم مسئله دشمنی غرب با جمهوری اسلامی ایران به دلیل حمایت و زنده نگهداشتن مسئله فلسطین است. مسئله سوم مقاومت ایران در مقابل تهدیدات و بازدارندگی قدرت نظامی ایران بود که موجب عقبنشینی آمریکا از ایده جنگ با ایران شده است. پس از این بود که آمریکا تصمیم گرفت تا با افزایش فضاسازیها علیه جمهوری اسلامی ایران عرصه را برای فعالیت این کشور تنگتر کند. متهم کردن ایران به حمله به کشتیهای نفتکش نیز در همین چارچوب قابل ارزیابی است.
این کارشناس سیاسی و مخاطب رادیو ترکی استانبولی معاونت برونمرزی صداوسیما با اشاره به رویکرد تجاری آمریکا برای ایجاد فضای ملتهب در غرب آسیا گفت: شخص ترامپ در حقیقت با رویکرد تجاری سعی در بالا بردن فروش سلاح این کشور به کشورهای ثروتمند عربی حوزه خلیجفارس دارد؛ رویکردی که با جذب سرمایههای کشورهای مرتجع عربی منطقه، اقتصاد آمریکا را جانی دیگر بخشیده و همین مسئله زمینه را برای موفقیت دونالد ترامپ در دوره انتخاباتی بعدی نیز فراهم کرده است. در حقیقت بهرهبرداری سیاسی ترامپ از این مسئله با مسائل اقتصادی نیز گرهخورده است. حکومت آمریکا با ایجاد درگیری در منطقه هم منافع اقتصادی خود و هم منافع همپیمان رژیم صهیونیستی را تأمین میکند.
انتهای پیام/۴۱۰۶/