انگلستان باید پیگیر نتایج دانشجویان بینالمللی باشد
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاههای جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، بسیاری از متخصصان آموزشی بر این باور هستند که ارزش اخذ یک مدرک تحصیلی تنها براساس درآمد فارغالتحصیلان آن سنجیده نمیشود. با این حال بازگشت سرمایهگذاری دانشجوی بینالمللی بر مؤسسه آموزش عالی بسیار مهم است.
با وجود اینکه دانشجویان بینالمللی زیادی برای ادامه تحصیل به دانشگاههای انگلستان میروند اما تاکنون هیچ گزارشی از آینده شغلی این دانشجویان ارائه نشده است.
یکی از عوامل مهم برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در کشورهای دیگر را دارند، این است که بدانند چه آینده شغلی بعد از فارغالتحصیلی در انتظار آنهاست. با این حال تاکنون اطلاعات جامعی در خصوص شغل و میزان درآمد دانشجویان بینالمللی فارغالتحصیل از مؤسسات آموزش عالی انگلستان ارائه نشده است.
بهانه اصلی مؤسسات آموزش عالی انگلستان برای عدم وجود چنین گزارشی دشوار بودن فرآیند جمعآوری اطلاعات از دانشجویان بینالمللی بعد از فارغالتحصیلی است.
گفتنی است که جمعآوری اطلاعات درباره مسیر شغلی دانشجویان بینالمللی بعد از فارغالتحصیلی آن طور هم که انگلستان ادعا میکند، دشوار نیست. برای مثال گروه شغلی آسیا طی سه سال گذشته مسیر شغلی و درآمد بیش از 40 هزار دانشجوی آسیایی فارغالتحصیل از مؤسسات آموزش عالی انگلستان را جمعآوری کرده است.
این گروه با جمعآوری اطلاعات از سایتهای استخدامی، کسبوکارها و شبکههای اجتماعی موفق شده مسیر شغلی و میزان درآمد دانشجویان آسیایی را که در انگلستان تحصیل کردهاند به دست آورد. این نتایج نشان میدهند که آیا تحصیل در مؤسسات آموزش عالی انگلستان ارزش هزینههای گزاف آن را دارد یا خیر.
انتهای پیام/4107/4021/پ
انتهای پیام/