تمرکز واحد تهران شمال بر روی پدافند غیرعامل و توسعه دریاست
حمیدرضا خالدی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به شعار اجلاس سیوهفتمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «دانشگاه آزاد اسلامی؛ گام دوم انقلاب اسلامی»، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از محصولات و میوههای خاص انقلاب اسلامی است که برای تربیت نیروهای انسانی متخصص و متعهد گامهای خیلی خوبی برداشته است.
وی افزود: این دانشگاه پس از سالهای طولانی از تأسیس آن نیاز به بازبینی و بازنگری در راستای گام دوم انقلاب اسلامی دارد. این تقارن 37 ساله و چله دوم انقلاب فرصت خیلی خوبی است که ریاست عالی دانشگاه، هیئت أمنا و مسئولان سیاستگذار و تصمیمساز این سازمان نگرشی دقیق و جامع برای چله دوم این دانشگاه تدوین کنند که این مسائل در سخنرانیهای دکتر طهرانچی کاملاً مشهود است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال بیان کرد: جلسه هماندیشی رؤسای واحدهای رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور نیاز است که ادامه پیدا کند و در قالب سلسله جلسات در خصوص مسائل آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار شود. رسالت امروز دانشگاه آزاد اسلامی در شرایط فعلی کشور بسیار ویژه است.
خالدی تصریح کرد: با توجه به نگاه ویژه مقام معظم رهبری نسبت به رشد پرشتاب علم و فناوری در کشور و ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه میتواند در راهبری نظام، نقش بسیار مؤثری داشته باشد.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در قالب طرح پایش به دو موضوع اصلی میپردازد، خاطرنشان کرد: تمرکز این دانشگاه بر روی پدافند غیرعامل و توسعه دریاست. در بحث پدافند غیرعامل 10 کارگروه تشکیل شده و تقریباً نقشه جامع پژوهشی پدافند غیرعامل در حوزههای مختلف را با توجه به سیاست و راهبرد سازمان پدافند غیرعامل و سیاستهای بالادستی 80 درصد طراحی و تدوین کردهایم. برای متخصصان واحد تهران شمال که وارد این عرصه شدهاند دستاوردهای خوبی حاصل شده و تحول فکری برای آنان اتفاق افتاده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال تصریح کرد: در حوزه پدافند غیرعامل، از متخصصان سازمان پدافند غیرعامل، دستگاههای ذیربط و اعضای هیئت علمی واحد تهران شمال به طور ویژه استفاده کرده و برای حل مسائل کشور در حوزه پدافند غیرعامل بررسی شد که چکونه از ظرفیت دانشگاه استفاده شود.
خالدی با اشاره به اینکه در حوزه توسعه دریا نسخه اولیه نقشه راه آن تدوین شده، افزود: اگر این نقشه اولیه به تأیید دکتر طهرانچی برسد، از سامانه مربوطه رونمایی خواهد شد. در زمینه توسعه، از ظرفیت علمی، تحقیقاتی و پژوهشی هفت استان ساحلی استفاده شده و سازمانها و نهادهای حاکمیتی کشور به این موضوع توجه دارند.
وی عنوان کرد: قدیمیترین دانشکده علوم و فنون دریایی در واحد تهران شمال قرار دارد. اساتیدی در این دانشکده تدریس میکنند که در حوزه اکولوژی دریا، انرژی دریا و مسائل تخصصی دریا صاحب اندیشه هستند اما از ظرفیت آنان در عرصههای راهبری کشور استفاده نشده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال خاطرنشان کرد: با تجربهای که از نظام پایش به دست آوردهایم، همکاری اعضای هیئت علمی گسترش پیدا کرده است و امیدواریم در گام دوم انقلاب با سرعت بیشتر و با کیفیت بالاتر، جامعه را به سمت عقلانیت مبتنی بر خرد جمعی و نخبگان دانشگاهی و کارآمدی علم و فناوری سوق دهیم.
انتهای پیام/4107/4118/
انتهای پیام/