دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 شهريور 1394 - 09:58
فاضلی در گفت‌وگو با آنا:

کنفرانس مسائل جاری آموزش و یادگیری زبان انگلیسی، بهمن امسال برگزار می‌شود

دبیر کنفرانس ملی بررسی مسائل جاری آموزش، ادبیات و مترجمی زبان انگلیسی و زبان‌شناسی؛ جزئیات کنفرانس، نحوه پذیرش آثار و پیامدهای احتمالی آن را تشریح کرد.
کد خبر : 39822

دکتر حسین فاضلی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ضمن تأکید بر قدرت کاربردی زبان انگلیسی در زمینه‌های مختلف در جهان، گفت: «به طور یقین در نظر گرفتن جهان به عنوان یک دهکده، زمانی به طور عملی و تقریباً کامل قابل تصور است که زبان انگلیسی توانسته باشد نقش ارتباطی خود را در یک جامعه ایفاء کند. در این راستا موفقیت در به کارگیری زبان انگلیسی توسط افراد، می‌تواند افق جدیدی از رشد در جنبه‌های مختلف را به‌دنبال داشته باشد.»


او افزود: «آن‌چه امروز در سطح کشور شاهد آن هستیم، بیگانگی روانی و تنفر از زبان انگلیسی است. بیگانگی که توانسته است زبان انگلیسی را در حد یک سمبل یا واحد درسی پایین بیاورد. این نقش سمبلیک نتیجه غفلت و نوع نگرش مسئولین در بخش آموزش و برنامه‌ریزی مرتبط است.»


او ضمن تأکید بر لزوم آسیب‌شناسی بیگانگی و تنفر از زبان انگلیسی گفت: «آسیب‌شناسی این مسئله در سطح کلان، از طریق پژوهش‌های کاملاً کاربردی و به کاربردن یافته‌های علمی این پژوهش‌ها واقعیتی غیر قابل انکار است که مورد غفلت در بخش آموزش و برنامه‌ریزی در تمام مقاطع تحصیلی شده است. بنابراین نیاز است تا پژوهش‌های لازم در این زمینه از دیدگاه‌ها و ابعاد مختلف انجام و آخرین یافته‌های علمی به اشتراک گذاشته شود.»


او همچنین خبر داد: «در این راستا دومین کنفرانس ملی میان رشته‌ای بررسی مسائل جاری آموزش و یادگیری، ادبیات و مترجمی زبان انگلیسی و زبان‌شناسی توسط مؤسسه پژوهشگران اندیشمند و با همکاری دانشگاه‌های مختلف در تاریخ‌های 15 و 16 بهمن 1394 در اهواز برگزار خواهد شد تا مسائل جاری مختلف و چند بعدی آموزش و یادگیری، ادبیات و مترجمی زبان انگلیسی و زبان‌شناسی بررسی شوند و پژوهشگران و دانشگاهیان بتوانند یافته‌های علمی خود در زمینه‌های مختلف را به اشتراک بگذارند.»


به گفته فاضلی، از مهمترین ویژگی‌های این کنفرانس و محورهای آن، میان رشته‌ای بودن آن است. وی امیدوار است در دومین دوره کنفرانس نیز مانند اولین دوره، شاهد مشارکت و ارائه مقاله از دانشگاه‌های مختلف کشور و حتی خارج از کشور باشیم.


او افزود: «این کنفرانس یک فرصت مناسب برای پژوهشگران، دانشگاهیان و دانشجویان است تا آخرین یافته‌های علمی خود را به اشتراک بگذارند. از پژوهشگران، دانشگاهیان و دانشجویان دعوت می‌شود تا مقاله‌های خود را در زمینه مسائل جاری آموزش و یادگیری، ادبیات و مترجمی زبان انگلیسی و زبان‌شناسی به یکی از زبان‌های فارسی یا انگلیسی ارائه کنند. چکیده‌های دریافتی توسط اعضای کمیته علمی بین‌المللی با توجه به ملاک‌های علمی داوری خواهد شد و مقاله‌های پذیرفته شده به صورت شفاهی یا پوستر ارائه می‌شوند.»


فاضلی در خصوص سایر برنامه‌های این کنفرانس اعلام کرد: «در طول برگزاری کنفرانس، کارگاه‌های آموزشی تخصصی مرتبط با آموزش و یادگیری، ادبیات و مترجمی زبان انگلیسی و زبان‌شناسی، جهت ارتقاء سطح شرکت کنندگان برگزار می‌شود.»


در پایان درباره نحوه ارسال مقاله‌ها گفت: «علاقه مندان جهت اطلاعات بیشتر، ثبت نام و ارسال چکیده می‌توانند به وب‌سایت دومین کنفرانس ملی میان رشته‌ای بررسی مسائل جاری آموزش و یادگیری، ادبیات و مترجمی زبان انگلیسی و زبان شناسی (www.eltl.ir) مراجعه کنند.»



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب