دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 خرداد 1398 - 10:57

گردشگری و بوم‌گردی شاه‌کلید توسعه مناطق محروم

بوم‌گردی شاخه‌ای از توریسم است که لازمه آن داشتن فرهنگ غنی و اصیل است، فرهنگی که کشور ما به‌واسطه تعدد اقوام و اقلیم دارای آن است.
کد خبر : 396536
masouleh41.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، شرایط فعلی اقتصاد کشور و خروج بخش از فعالان و مولدان اقتصادی از مدار تولید و رکود کسب‌وکار یکی از چالش‌های جدی کشور است. در شرایط  فعلی می‌بایستی کسب‌وکارهای موجود حفظ‌شده و به دنبال ایجاد فرصت‌های جدید برای رونق کسب‌وکار در کشور و خصوصاً مناطق محروم و یا کمتر توسعه‌یافته باشیم.


صنعت گردشگری در بسیاری از کشورهای جهان موردتوجه است چراکه علاوه بر توسعه مناطق گردشگری با ایجاد اشتغال بومی باعث درامد زایی بدون ایجاد تورم است. به همین جهت در خیلی از کشورها سرمایه‌گذاری‌های بسیار کلانی جهت جذب گردشگران از تمام نقاط جهان صورت می‌گیرد همین موضوع باعث شده این صنعت به اقتصاد اول در این کشورها تبدیل شود.


بوم‌گردی شاخه از توریسم است که لازمه آن داشتن فرهنگ غنی و اصیل است، فرهنگی که کشور ما به‌واسطه تعدد اقوام و اقلیم داری آن است. استفاده از طبیعت بکر روستاها اقامت در خانه‌های باقی‌مانده از دوران کهن، خوردن غذاهای کاملاً سالم و ارگانیک که بدون هیچ‌گونه افزودنی شیمیایی یا ماده نگهدارنده در محل تولید می‌شود، لمس یک زندگی ساده و سنتی روستایی شرکت در فعالیت‌های روزانه روستایی و خرید تولیدات دامی و صنایع‌دستی ازجمله فعالیت‌هایی است که گردشگران داخلی و خارجی فقط در اقامتگاه‌های بوم‌گردی می‌توانند تجربه کنند.


اما لازمه ایجاد بوم‌گردی موفق داشتن تجربه کافی در انجام فعالیت مربوطه، وجود سرمایه کافی برای انجام طرح ،بودن واپایش‌های لازم فنی و تخصصی  خط اعتباری و تسهیلاتی قوی، رشد یکنواخت و طبیعی با برنامه‌ریزی، رقابت برای بهبود کیفیت  و همچنین بازاریابی برای فروش محصولات محلی است. بوم‌گردی راه توسعه را به مناطق محروم باز می‌کند و باعث رشد  مضاعف مناطق درحال‌توسعه خواهد شد. اما باید به این نکته توجه داشت که این کار نیاز به برنامه‌ریزی و شناسایی ظرفیت‌های محلی و حمایت مسئولین دارد.


منبع:عصر ایرانیان


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب