دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 شهريور 1394 - 16:01
قائم مقام رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران عنوان کرد

فرزندان تجلیگاه شخصیت والدینشان هستند/ وجود دوگانگی در تربیت فرزندان ایرانی

قائم مقام رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران با بیان اینکه وجود والدین عامل موثری در تربیت فرزندان آنهاست، عنوان کرد: فرزندان تجلیگاه شخصیت والدینشان هستند.
کد خبر : 38828

به گزارش خبرنگار آنا از سنندج، شکوه نوابی نژاد امروز سه‌شنبه در مراسم افتتاحیه دومین همایش ملی شخصیت و زندگی نوین که در سالن اجتماعات دفاع مقدس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد، به بیان مطالبی در خصوص شخصیت و فرزندپروری پرداخت و گفت: فرزندان در حقیقت تجلیگاه شخصیت پدر و مادرشان هستند.


وی عنوان کرد: یکی از بزرگان علم روانشناسی در دنیا می گوید قبل از ازدواجم 6 نظریه در باره تربیت فرزندان ارائه کردم و اکنون 6 فرزند دارم ولی نظریه‌ای ندارم. این گفته بیانگر این است که ما بیشتر فرزندانمان را با آزمایش و خطا تربیت می‌کنیم و هیچ نظریه ای را برای تربیت آنها به کار نمی گیریم.


قائم مقام رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران با تاکید بر اینکه والدین در قبال فرزندانشان مسئول اند، اظهار کرد: وجود پدر و مادر در تربیت فرزندان بسیار موثر است، والدینی که شاداب، اهل مطالعه و دارای عزت نفس هستند، فرزندان آنها هم چنین خصلت‌هایی را خواهند داشت.


نوابی‌نژاد بیان کرد: نصیحت کردن در کل تئوری‌های تربیتی آنچنان تاثیر بسزایی در فرزندان ندارد. چراکه آنها الگوی عملی می خواهند.








دوره بارداری زن و هم چنین افسردگی بعد از زایمان موجب ایجاد فاصله بین زن و شوهر می شود و اگر این فاصله زیاد به طول بینجامد یکی از آفت های بعد از بچه دار شدن است

وی با یادآوری مشکلات شایع و رایج بین زن و شوهر در رابطه با فرزندپروری گفت: یکی از مشکلات شایع در تمامی جوامع به ویژه در ایران، سردشدن رابطه زن و مرد در زمانی است که صاحب فرزند می شوند.


وی ادامه داد: دوره بارداری زن و هم چنین افسردگی بعد از زایمان موجب ایجاد فاصله بین زن و شوهر می شود و اگر این فاصله زیاد به طول بینجامد، یکی از آفت های بعد از بچه دار شدن است.


قائم مقام رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران عنوان کرد: براساس آمار موجود 80 درصد گلایه های زن و شوهر به موارد مذکور بر می گردد.


نوابی نژاد دومین مشکل موجود در فرزندپروری را اختصاص وقت اندک از سوی پدران برای فرزندانشان خواند و اظهارداشت: حضور دائمی و اختصاص وقت بیشتری از سوی پدران برای فرزندانشان از سه سالگی برای رشد اجتماعی بچه ها الزامی است.


وی افزود: متاسفانه توافق روشنی بین زن و شوهر برای تربیت فرزندانشان نیست و همین مسئله موجب شده که حتی در طبقات تحصیل کرده جامعه هم شاهد دوگانگی در تربیت فرزند باشیم.


وی عنوان کرد: فرزندانی که والدین آنها در تربیتشان توافق و هماهنگی ندارند در سن بلوغ دچار ناسازگاری رفتاری می شوند.


قائم مقام رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران در پایان سخنانش از قول مساعد رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران برای حمایت از برگزاری این همایش به صورت بین المللی خبر داد .


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب