معامله با خدا؛ راز ماندگاری امام و راه او بین ملتهای آزاده
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سپیدان، ظهر امروز هیئترئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان در مراسم بزرگداشت سیامین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) شرکت کردند.
امام جمعه سپیدان در این مراسم درباره شخصیت فردی و حقوقی امام خمینی(ره) به صحبت پرداخت.
حجتالاسلام والمسلمین سیدعبدالرحمن موسویانور، حضرت امام خمینی(ره) را از چهرههای شاخص بعد از پیامبران و ائمه اطهار(علیهمالسلام) دانست و با بیان اینکه تجلیل از امام تجلیل از دین و قرآن است، گفت: امام راحل بهترین الگو و برنامه عملی برای همه اقشار جامعه اعم از روحانیون، دانشگاهیان، مسئولان، بازاریان، کشاورزان و توده مردم عادی است.
وی با اشاره به آیه«و الذین جاهدو فینا لنهدینهم سبلنا....» ادامه داد: مؤلفههایی در قرآن برای مومنان به کار برده شده که امام خمینی (ره) تمامی این مشخصات را داشتند.
امام جمعه سپیدان یادآور شد: هندسه شخصیت افراد متفاوت است و یک انسان خاکی با داشتن مشخصاتی که در قرآن نام برده شده و تلاش و اراده در راه رسیدن به این مشخصات، افلاکی میشود که نمونههای معاصر آن مانند
حسین فهمیدهها، بهنام محمدیها فراوان است.
موسویانور، انسانها را براساس آیات قرآن به سه دسته تقسیم کرد و توضیح داد: دستهای براساس محور شیطانی حرکت کرده و سیر نزولی از انسانیت به اسفل السافلین دارند. عدهای بر حول هیچ محوری نیستند و هُرهُریمذهب بوده و شکست خوردهاند. دسته سوم نیز در راستای محور توحیدی و اراده خداوند حرکت میکنند که رمز موفقیت انسانهای بزرگ همین است که نمونه امروزی آن امام خمینی(ره) بود.
وی، راز ماندگاری امام و راه امام در بین ملتهای آزاده و آزادیخواه را معامله با خدا براساس عشق دانست و تصریح کرد: در معامله با خداوند، فرقی نمیکند که شخص عادی باشد یا نه؛ در این صورت مانند یاران سیدالشهدا (علیهالسلام) خداوند انسان را از خاک به افلاک میبرد.
امام جمعه سپیدان تبیین کرد: با وجود گذشت تقریباً 30 سال از ارتحال حضرت امام، آن بزرگوار مانند انسانی زنده و حیاتبخش است و حیات طیبه دارد.
موسویانور با بیان اینکه شخصیت فردی و حقوقی حضرت امام باید برای همه اقشار الگو باشد، به بیان بعضی از ویژگیهای ایشان از جمله نظم، تنظیم ساعات شبانهروز، ورزش، سادهزیستی، خوشاخلاقی، سبقت در سلام گفتن و ... پرداخت و گفت: آن حضرت در هیچ شرایطی نظم در کارهای شخصی و حکومتی را ترک نمیکرد.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/