دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 خرداد 1398 - 08:20
اینانلو در گفتگو با آنا:

کار خیلی سختی برای کسب سهمیه المپیک داریم

سرمربی تیم ملی تیراندازی گفت: خیلی از قهرمانان جهان و المپیک هنوز موفق به کسب سهمیه المپیک نشدند و از همین روی کار سختی پیش‌رو داریم.
کد خبر : 385386
n82895793-72303616.jpg

ابراهیم اینانلو در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره ناکامی ملی‌پوشان تیراندازی در رقابت‌های جهانی تیراندازی برای کسب سهمیه المپیک گفت: از ابتدا هم مشخص بود که کار خیلی سختی در رقابت‌های مونیخ پیش رو داریم. در این مسابقه 902 تیرانداز شرکت کرده بودند و یکی از بزرگ‌ترین مسابقات تاریخ تیراندازی در مونیخ برگزار شد. تنها 192 تیرانداز در رشته تفنگ بادی حضور داشتند و اگر شرایط مهیا می‌شد، فکر می‌کنم بیشتر از این در این مسابقات حضور پیدا می‌کردند اما دیگر ظرفیت سالن جوابگو نبود.


وی ادامه داد: سطح مسابقات هم با توجه به تعداد زیاد تیراندازان خیلی بالا بود. عملکرد تیم دختران تیراندازی به نسبت بهتر بود. نجمه خدمتی فقط یک امتیاز با رکورد دنیا فاصله داشت. آرمینا صادقیان تنها با سه دهم اختلاف در جایگاه نهم قرار گرفت و نتوانست به فینال راه پیدا کند. همان اتفاقی که در مسابقه دوره قبل برای الهه احمدی رقم خورد و او با اختلاف ناچیز از صعود به فینال بازماند دوباره برای صادقیان رقم خورد.


سرمربی تیم ملی تیراندازی در مورد ناکامی ملی‌پوشان تیراندازی در کسب سهمیه المپیک عنوان کرد: قهرمانان زیادی که در دوره قبل المپیک حضور داشتند، هنوز موفق نشده‌اند به سهمیه المپیک برسند. در هر رشته حداقل بالای 40 نفر قهرمان جهان و المپیک برای کسب دو سهمیه المپیک با هم رقابت می‌کنند. شرایط خیلی سختی پیش رو داریم. خیلی از قهرمانان جهان در المپیک توکیو هم نمی‌توانند حضور داشته باشند. طول عمر ورزشی آنها بالا رفته و نمی‌توانند سهمیه بگیرند.


اینانلو در خصوص عملکرد تیم ملی تیراندازی مردان خاطرنشان کرد: در رشته خفیف مردان از چهار تیرانداز راضی بودم. آنها توانستند خوب تیر بزنند در حالی که سطح رقابت در مسابقات خفیف به‌خصوص میکس خیلی بالاست. در این مسابقه حریفان تیراندازان ایران همگی با فشنگ خوب به میدان می‌آیند و شرایط‌شان خیلی بهتر از ماست. امیرمحمد نکونام رکورد یک هزار و 161 متر را ثبت کرد اما با این‌حال نتوانست به دور بعد صعود کند، در حالی که در گذشته با این رکورد تیرانداز، فینالیست می‌شد. مهیار صداقت رکورد یک هزار و 169 را ثبت کرد. این رکورد در اختیار نفر دهم المپیک ریو است. پوریا نوروزیان هم رکورد یک هزار و 170 را ثبت کرد که یکی از رکوردهای خوب این مسابقات بود. در کل در رشته خفیف، ملی‌پوشان عملکرد قابل قبولی داشتند اما آن چیزی که باعث برتری تیراندازان در این رشته می‌شود، تجهیزات است.


وی ادامه داد: در تفنگ بادی اما آن انتظاری که از مردان داشتم برآورده نشد. مهیار صداقت قبل از رقابت‌های جهانی مونیخ مریض شد و ما متأسفانه نمی‌توانستیم از برخی از داروها استفاده کنیم چرا که ممکن بود مشکل دوپینگ برای او به وجود بیاید. با این‌حال او 30 تیر اول را خوب زد اما در بقیه جریان مسابقه کم آورد و نتوانست عملکرد خوبی داشته باشد. نکونام هم در بادی ضعیف ظاهر شد که البته بخشی از آن مربوط به سلاحش بود. متأسفانه به خاطر اینکه سلاح قدیمی در اختیار داشت، نتوانست در این ماده خوب ظاهر شود. ما هم بعد از مسابقات سلاح او را به روز کردیم تا برای رقابت‌های پیش رو با مشکل مواجه نشود.


اینانلو در پاسخ به این سؤال که پیش از رقابت‌های مونیخ امکان به روز شدن سلاح نکونام وجود نداشت، گفت: اگر ما چند روزی زودتر به هانوفر می‌رفتیم قطعاً می‌توانستیم تا قبل از شروع مسابقات، سلاح او را به روز کنیم. این سه روز اردویی که قبل ار رقابت‌های جهانی مونیخ در هانوفر برگزار شد، تأثیر بسیار خوبی در رکورد بچه‌ها در رشته خفیف تفنگ بادی ایجاد کرد. در هر حال تیراندازان نسبت به نتایجی که گرفتند و سطح مسابقات چیزی کم نگذاشتند. رکوردها همه بالا رفته و باید تلاش زیادی صورت بگیرد.


سرمربی تیم ملی تیرانداز در خصوص شانس ملی‌پوشان برای کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: پیش‌بینی کار خیلی سختی است. شرایط در مسابقات کاملاً متفاوت شده. گاهی وقت‌ها یک تیرانداز وقتی به مرحله فینال صعود می‌کند، سهمیه المپیک را می‌گیرد، مانند شرایطی که تبرای نجمه خدمتی به وجود آمد، اما گاهی اوقات هم مانند گلنوش سبقت اللهی برای اینکه وارد فینال شوی باید بجنگی. در مسابقه قبلی سبقت اللهی نفر ششمی که به فینال راه پیدا کرد و توانست سهمیه المپیک توکیو را به دست بیاورد، هشتمین سهمیه زندگی‌اش را گرفته بود. این نشان می‌دهد که کار خیلی سخت است.


وی همچنین درخصوص حضور در دو مسابقه دیگر برای کسب سهمیه المپیک عنوان کرد: ما رقابت‌های جهانی برزیل را در مرداد ماه پیش رو داریم که البته با توجه به طولانی بودن مسیر و هزینه‌های بالا، فدراسیون پیش‌بینی این را کرده که با تعداد محدودی به این مسابقات اعزام شویم. البته این فقط مختص ایران نیست. برخی از کشورهای آسیایی از جمله آذربایجان، ترکیه و حتی کشورهای اروپایی اعلام کرده‌اند که با تعداد محدودی در این مسابقات حضور پیدا می‌کنند. همه هدف ما به رقابت‌های قهرمانی آسیا که در ماه آذر در دوحه برگزار می‌شود معطوف است تا بتوانیم سهمیه المپیک را بگیریم.


اینانلو در مورد تهیه تجهیزات فشنگ گفت: در اردوی هانوفر تا حدود زیادی موفق شدیم مشکل تجهیزات را برطرف کنیم و برای تفنگ‌های بادی قطعاتی خریداری کردیم که با مشکل روبه‌رو نشویم.خوشبختانه فشنگ‌های باکیفیت خریداری شد. در رشته خفیف هم با برخی شرکت‌های صحبت کردیم و تا حدودی مشکل حل شده است. 


سرمربی تیم ملی تیراندازی در پایان به برنامه‌ ملی‌پوشان اشاره کرد و گفت: در ماه آینده مسابقات دانشجویان جهان را پیش‌رو داریم. ملی‌پوشان به مدت دو هفته استراحت می‌کنند و بعد از آن هم مسابقات جوانان جهان را پیش‌رو داریم که با تعداد کم در این رقابت‌ها شرکت خواهیم کرد. 


انتهای پیام/4051/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب