دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 خرداد 1398 - 04:30
نوروزی در گفتگو با آنا:

جوانان دانشگاهی راه‌های نفوذ جریان سبک زندگی غربی را شناسایی کنند

عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: قشر جوان دانشگاهی باید با سبک زندگی غربی مقابله جهادی داشته باشند و راه‌های نفوذ این جریان را شناسایی و معرفی کنند.
کد خبر : 384736
IMG_8046.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، غلامرضا نوروزی مدیرگروه و عضو هیئت‌ علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار، دارای مدرک دکتری و مرتبه علمی استادیاری است. 20 سال تدریس در دانشگاه‌ها و 10 سال مسئولیت‌های اجرایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار، سوابق فرهنگی، قرآنی، رتبه‌های کشوری قرآن و عترت و تدریس در مجامع قرآنی و مدیریت مؤسسه قرآنی و داوری مسابقات قرآنی از سوابق نوروزی است.


خبرنگار خبرگزاری آنا در جویبار درباره بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در بخش سبک زندگی اسلامی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری با این عضو هیئت‌ علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار به گفتگو نشسته است که ماحصل آن را باهم می‌خوانیم.


آنا: تحلیل شما در تأکید مقام معظم رهبری به سبک زندگی اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب چیست؟


نوروزی: معظم‌له با تأکید بر تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران و زیان‌های جبران‌ناپذیری که این فرهنگ به کشور و ملت ما وارد کرده، قشر جوان را به مقابله جهادی و هوشمندانه با ترویج سبک زندگی غربی در جامعه موظف می‌کند؛ بنابراین بر جامعه جوان دانشگاهی اعم از دانشجویان و استادان فرض است که با شناخت دقیق ابعاد این تهاجم و شبیخون فرهنگی که سال‌ها پیش نیز حضرت آقا به آن هشدار داده بودند، راه‌های نفوذ این جریان را شناسایی و معرفی کنند.


تأکیدات ایشان بر به‌کارگیری علوم انسانی اسلامی در دانشگاه‌ها نیز مؤید این امر است که نظام اسلامی در ارائه راه‌کارهای لازم برای یک زندگی سعادتمند در دنیا و آخرت هیچ کم و کاستی نداشته و محتاج فرهنگ‌های وارداتی نیست.


آنا: چه راهکارهایی برای ترویج این موضوع در جامعه اسلامی دارید؟


نوروزی: متولیان، مبلّغان و مدّعیان عمل به تعالیم اسلامی در جامعه باید به‌گونه‌ای رفتار کنند که کارآمدی نظام اسلامی را بیش‌ازپیش ثابت کنند و خدای‌ناکرده با رفتار خود زمینه ناامیدی قشر جوان و مطالبه‌گر را از آموزه‌های دین و اسلام فراهم نکنند.


توصیه‌های رهبری درباره دوری مسئولان از اشرافی‌گری و تجمل‌گرایی و دستور به ساده‌زیستی و با مردم بودن و درد مردم را احساس کردن یکی از اساسی‌ترین راه‌کارهای ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه است؛ چراکه سیره معصومین و رهبران دینی نیز چنین بوده است.


آنا: درباره تأثیر دوری مسئولان از اشرافی‌گری و تجمل‌گرایی در جامعه توضیح بیشتری دهید؟


نوروزی: وقتی مردم جامعه مدیران خود را از جنس خود و با خود و نه جدای از خود می‌یابند، آنگاه می‌توان از آنان نیز انتظار داشت برای تبلیغ و ترویج تعالیم زیبای دینی در جامعه نقش مؤثر ایفا کنند؛ چراکه اگر مردم، مدیران مردمی و انقلابی نظام اسلامی را در کنار و همراه خود ببینند؛ بهترین الگوی سبک زندگی اسلامی را در مسئولان خواهند یافت و حتی در سخت‌ترین شرایط سیاسی و اقتصادی نیز از آنان جدا نخواهند شد.


با توجه به دستور رهبری به جوانان در مقابله همه‌جانبه با ترویج سبک زندگی غربی می‌توان این نتیجه را گرفت که قشر جوان و دانشجوی مؤمن و انقلابی می‌تواند با روشنگری و بصیرت‌افزایی در انتخاب مدیران لایق نیز تأثیرگذار باشد؛ چراکه آثار آن به‌کل جامعه تسری خواهد یافت.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب