بخش معدن از مزیتهای فارس است و باعث ایجاد شغلهای پایهای میشود
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از استانداری فارس، عنایتالله رحیمی در جلسه توسعه معدنی استان که با حضور خداداد غریبپور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) تشکیل شد، اظهار کرد: یکی از الزامات در استان فارس حرکت به سمت تنوع در تولید و کاهش اتکا به بخشهایی مانند کشاورزی است که به دلیل محدودیت آب با مشکل روبهرو هستیم.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال 98 را «رونق تولید» نامگذاری کردهاند و در بیانیه گام دوم انقلاب نیز بر اهمیت شکوفایی اقتصاد تأکید شده است، افزود: ایجاد اشتغال و رونق تولید متأثر از جلب و جذب سرمایهگذاری است و در این راستا عواملی همچون دانشبنیانبودن، صادراتیبودن، ایجاد ارزش افزوده و توجه به مزیتهای نسبی استان فارس مورد تأکید مدیریت ارشد استان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه بخش صنعت و معدن شغلهای پایهای ایجاد میکند و بهدنبال آن مشاغل وابسته و غیرپایه نیز رشد خواهد کرد، گفت: یکی از مزیتهای استان فارس معادن متنوع بهویژه در بخش خاکهای نسوز و سنگهای زینتی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
رحیمی تأکید کرد: راهبرد مدیریت ارشد استان از ابتدا حفظ بنگاههای تولیدی موجود و توسعه آنها، کمک به بنگاههای نیمهفعال و بنگاههای تعطیل و تملکشده توسط بانکها و تلاش برای راهاندازی بنگاههای جدید با توجه به مزیتهای استان بوده است.
استاندار فارس اکتشاف و راهاندازی صنایع معدنی را از الزامات توسعه استان فارس برشمرد و گفت: بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی میتواند به توسعه بخش معدنی استان فارس کمک کند.
انتهای پیام/4103/
انتهای پیام/