قدمت قایقها بیشتر از 10 سال است
افشین فرزام در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره وضعیت اردوی تیم ملی روئینگ مردان گفت: تاکنون سه مرحله اردوی گزینشی داشتهایم و از اوایل اردیبهشت کار را به صورت تخصصی آغاز کردهایم. 20 روز به صورت فشرده با بچهها تمرین داشتیم و روز پنجشنبه اولین تست آمادگی را از ملیپوشان گرفتیم تا ببینیم ادامه کار باید به چه صورت پیش برود. امروز به ملیپوشان استراحت دادیم و قرار است دوباره از فردا کار را شروع کنیم.
وی ادامه داد: تیم ملی روئینگ مردان با توجه به عقبافتادگی که دارد باید بیشتر کار کنیم تا بتوانیم ضعفها را جبران کنیم. امسال کار برای کسب سهمیه المپیک خیلی سخت شده است اما با این حال تلاش میکنیم با تمام شرایط موجود نتیجه قابل قبولی کسب کنیم و بتوانیم به سهمیه المپیک برسیم.
قایقهای خریداری شده هنوز به دست ما نرسیده
سرمربی تیم ملی روئینگ مردان در خصوص وضعیت قایقها و پاروهای تیم ملی گفت: بعد از بازیهای آسیایی با توجه به فرسوده بودن قایقها و پاروها، تجهیزات قایقرانی بهروزرسانی شد و فدراسیون قایقهای جدیدی خریداری کرد اما متأسفانه این قایقها هنوز به دست ما نرسیده است. این قایقها از کشور چین خریداری شده اما با توجه به اینکه مقداری بدهی بابت خرید قایقها داشتهاند، نتوانستهاند هنوز آنها را به کشور بیاورند.
مشکل قایقهای خریداری شده در حال حل شدن است
فرزام ادامه داد: حدود 40 هزار دلار بابت خرید قایقها بدهی داشتهاند که از این مبلغ قرار بر این شد که 20 هزار دلار آن از سوی کمیته ملی المپیک به حساب کمپانی مورد نظر واریز شود. با توجه به اینکه طرحی از سوی IOC در ایران برگزار شد، قرار است مبلغی از سوی کمیته بینالمللی المپیک به فدراسیون قایقرانی پرداخت شود که آن را برای هزینه قایقها پرداخت کنند و مشکلات حل شود.
وزن قایقهای ما خیلی زیاد است
وی گفت: در حال حاضر تمامی کشورها از قایقهای به روز و استاندارد استفاده میکنند، ما در بحث تجهیزات به روز از سایر کشورها عقب هستیم. ضمن اینکه برخی از این قایقهای ما وزنشان زیاد است و تستگیریها نمیتواند خیلی دقیق باشد. امیدوارم که این قایقها هر چه زودتر به دست ما برسد تا بتوانیم از نظر تخصصی شرایط را برای ملیپوشان هموار کنیم.
قدمت قایقها بیشتر از 10 سال است
سرمربی تیم ملی روئینگ مردان در مورد قدمت قایقهایی که در اختیار ملیپوشان است، عنوان کرد: جدیدترین قایق ما مربوط به سال 2010 است. در سال 2010 توسط فدراسیون قایقرانی تعدادی قایق بهصورت محدود خریداری شد که البته زمانی که به دست ما رسید چند سالی طول کشید.اما در حال حاضر جدیدترین قایق ما مربوط به سال 2010 است و مابقی قایقها هم از سال 2007 و 2006 در اختیار ملیپوشان است.
کشورهای آسیایی با قایق روز تمرین میکنند
وی تأکید کرد: لوازمی که در قایقها استفاده میشود با توجه به اینکه چند سال از عمر آنها گذشته، همگی مستهلک شدهاند. بسیاری از کشورها با کمپانیهایی که قایقهای بهروز تهیه میکنند در ارتباط هستند و به صورت پیوسته قایقهای خود را بروز میکنند تا بتوانند حتی ثانیهای عقب نیفتند. با توجه به اینکه قایقهای ما فرسوده است و ملیپوشان هم با همین قایقها تمرین میکنند، ما حتی نمیتوانیم در زمان مسابقات قایقهای به روز را اجاره کنیم به این خاطر که در ظرف چند روز قایقرانان نمیتوانند خودشان را با قایقهای جدید وفق دهند.هماکنون کشورهای آسیایی از جمله ژاپن، کره جنوبی، تایلند، هنگکنگ و حتی هند همگی با قایقهای به روز تمرین میکنند.
بهترین مدال هر کشور به المپیک اعزام میشود
سرمربی تیم ملی روئینگ مردان در خصوص کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: امسال برای کسب سهمیه المپیک شرایط خیلی سخت شده است. من به عنوان سرمربی هم در المپیک برزیل و هم لندن توانستیم سهمیه کسب کنیم اما هر چه جلوتر میرویم کسب سهمیه المپیک سختتر میشود. در المپیک 2020 شرایط به این صورت است که اگر قایقرانان ما در چهار رشته هم شرکت کنند و سهمیه بگیرند، فدراسیون جهانی بهترین مدال را به المپیک اعزام میکند.
وی ادامه داد: در واقع مدال برتر هر کشور به المپیک راه پیدا میکند و در شرایطی میتوانیم دو سهمیه داشته باشیم که بتوانیم دو مدال طلا کسب کنیم. به این صورت که اگر در تیم ما دو مدال نقره به دست بیاورد، تنها یک نفر میتواند به المپیک اعزام شود. با این شرایط کار خیلی سخت است.
در یک مسابقه جهانی حتماً باید شرکت کنیم
سرمربی تیم ملی روئینگ مردان در مورد پیشبینیاش از کسب سهمیه قایقرانی در المپیک توکیو اظهار کرد: طبق قوانین فدراسیون جهانی در صورتی میتوانیم در رقابتهای قارهای سهمیه المپیک توکیو شرکت کنیم که حتماً یک حضور در مسابقات جهانی داشته باشیم.مسابقات جهانی در ماه شهریور در اتریش برگزار میشود که ما باید حتماً در این مسابقه شرکت کنیم. بعد از آن مسابقات قهرمانی آسیا در ماه آبان به میزبانی کره جنوبی و پس از آن دیدارهای انتخابی المپیک توکیو در ماه اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد. برای ما خیلی مهم است که در رقابتهای جهانی شرکت کنیم، به این دلیل که اگر در این مسابقه حضور پیدا نکنیم نمیتوانیم در رقابتهای قارهای سهمیه المپیک توکیو شرکت کنیم.
مطمئن هستم با همه محدودیتها به سهمیه میرسیم
وی در مورد پیشبینیاش از سهمیه المپیک برای قایقرانان گفت: با توجه به تمام محدودیتها و شرایط سختی که با آن مواجه هستیم، فکر میکنم با غیرت و همتی که در تیم ملی روئینگ مردان میبینم، آنها میتوانند به سهمیه المپیک برسند. مردان روئینگ در بازیهای آسیایی جاکارتا نتوانستند سهمیه بگیرند و به همین خاطر در تلاش هستند تا سهمیه المپیک را کسب کنند. اگرچه ورزش، علم روز و امکانات است، اما من مطمئن هستم با همه محدودیتها و شرایطی که با آن دست و پنجه نرم میکنیم، میتوانیم به موفقیت برسیم و به همین خاطر ناامید نیستیم. امیدوارم که در این راه فدراسیون قایقرانی، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش ما را حمایت کنند.
شادی به صورت شخصی تمرین میکند
فرزام در پایان به وضعیت محسن شادی و حضورش در اردوی تیم ملی روئینگ اشاره کرد و گفت: شادی با توجه به شرایط ویژهای که در محل کارش در ارومیه دارد، در اردوها کنار ما نبود. البته او ورزشکاری کاملاً حرفهای است و خودش به خوبی میداند چطور تمرین کند تا به آمادگی برسد. بهطورحتم اگر به شرایط ایدهآل نرسد در مسابقات شرکت نمیکند اما با توجه به انگیزهای که من در او دیدم و تلاشش برای کسب سهمیه المپیک و حضورش در رقابتهای قارهای سهمیه المپیک توکیو به آمادگی میرسد. او با هماهنگی من در اردوها حضور ندارد. شادی یکی از قایقرانان شاخص ماست و مطمئنم که میتواند در رقابتهای قارهای به سهمیه المپیک برسد.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/