از نتیجه بهدست آمده رضایت قلبی ندارم
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، مهرو کمرانی در نشست خبری بررسی نتایج تیم ملی تکواندو در مسابقات جهانی منچستر گفت: ابتدا سلام عرض میکنم خدمت همه و تشکر میکنم از کسانی که همیشه تکواندوی بانوان را حمایت کردهاند. در رقابتهای جهانی ما یک تیم 6 نفره بعد از چندین بار انتخابی، ارنج کردیم. در ابتدا 360 تکواندوکار حضور داشتند که در مرحله اول انتخابی به 69 نفر رسیدند. در مرحله دوم این تعداد نفرات به 17 تکواندوکار رسید و در مرحله آخر هم 13 تکواندوکار به اردوی تیم ملی دعوت شدند. تیم ما 70 درصد از تکواندوکاران نوجوان بودند و توانستند خودشان را به اردوی تیم ملی برسانند.
وی گفت: یکی از انتقادهایی که همیشه به بانوان میشود، این است که بازیکنان ما زیاد وزن کم میکنند یا تغییر وزن میدهند. دلیل اصلی این موضوع این است که درصد چربی بازیکنان ما بالاست. در تست آمادگی جسمانی دور اول میزان آمادگی بازیکنان ما 46 درصد و با درصد چربی 32 بود. این یک فاجعه برای بانوان ملیپوش تکواندو است. شما میدانید هر چقدر که میزان چربی بالاتر باشد کار ما سختتر است و یک تکواندوکار باید به یک درصد چربی خاص برسد تا تمرینات فنی روی او اثرگذار باشد. در نهایت تیم ملی تکواندوی بانوان پنج ماه اردو داشت. نوجوانانی که در المپیک مدال گرفته بودند در کنار جوانان قرار گرفتند و در ترکیب تیم برای رقابتهای جهانی انتخاب شدند.
سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان اظهار کرد: مهلا مؤمنزاده از همین بازیکنان توانست برای اولین بار در رقابتهای جهانی به مدال نقره برسد. او برای نخستین بار به تیم ملی بزرگسالان راه پیدا کرده بود و توانست در نخستین حضورش به مدال نقره جهان برسد. من نمیگویم نتایج تیم عالی بود اما رضایت قلبی ندارم. تیم ما باید بیشتر از این کار کند. یکی از ضعفهای تکواندوی بانوان این است که بچهها تجربه کافی ندارند. ما تورنمنتهای زیادی را پشت سر نگذاشتهایم و تنها بازیکن ما که در جهان رنکینگ دارد، ناهید کیانی است که او به یکی از بازیکنان بزرگ نیتجه را واگذار کرد. شاید اگر کیانی رنکینگ بالاتری داشت و در تورنمنتهای مختلف شرکت کرده بود و به اندازه کافی تجربه داشت، میتوانست به مدال برسد. او با این حال بیشتر رقیبانش را شکست داد اما در این مسابقه قرعه خوبی نداشت.
کمرانی تأکید کرد: باید برای تیم ملی تکواندو بانوان سرمایهگذاری کنیم تا در آینده موفق شوند. تیم ما از نظر نتیجه ایدهآل نبود اما عملکرد خوبی داشت. دو بازیکن ما موفق شدند نماینده میزبان را شکست دهند. کیمیا همتی یک تکواندوکار انگلیسی را شکست داد که امید اول این کشور برای کسب مدال بود. امیدوارم که در آینده این تیم موفق شود تا بتوانیم در مسابقات پیش رو به موفقیت برسیم.
کمرانی در پاسخ به این سؤال که تیم ملی تکواندو بانوان قبل از رقابتهای جهانی در صربستان حضور داشت و از به آمادگی رسیده بود، گفت: اردوی صربستان برای منِ مربی مثبت بود. ما از این اردو بازخورد خوبی گرفتیم و فهمیدیم که دختران تکواندوی ایران کمتر از حریفان خود نیستند. صربستان طلای المپیک و نقره جهان را دارد اما در این مسابقات نتوانست هیچ مدالی کسب کند. منظور من از اینکه برای ملیپوشان باید تورنمنت برگزار شود، این است که دختران تکواندو بتوانند در رقابتهای تکواندو حاضر شوند و امتیاز جمعآوری کنند تا در قرعه در جدول مسابقات شرایط خوبی داشته باشند. بدون شک اگر قرعه دختران کمی در این مسابقه تغییر میکرد و با شرایط بهتری مقابل حریفان قرار میگرفت، نتیجه متفاوتتر میشد.
سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان در پاسخ به این سؤال که این نگرانی وجود دارد که مهلا مؤمنزاده مانند کیمیا علیزاده نشود و بتوان او را حفظ کرد، بنابراین چه برنامهای برای او دارید، گفت: شرایط مهلا مؤمنزاده با کیمیا علیزاده کاملاً متفاوت است. کیمیا یک مشکل مادرزادی در زانویش دارد و حتی مادرش دو بار زانویش را عمل کرده است اما مهلا آسیبدیدگی ندارد. او متولد 81 است و 13 سال سن دارد. اگر در مسابقات آسیایی نوجوانان ارنج شود و بتواند طلا بگیرد، 20 امتیاز کسب میکند. ناهید و مهلا دو ملیپوش ایران هستند که میتوان برای کسب سهمیه المپیک روی آنها سرمایهگذاری کرد.
وی در پایان در پاسخ به این سؤال که چرا ارنج تیم ملی مدام در حال تغییر است، عنوان کرد: ترکیب تیم ملی تغییر میکند اما یکی دو ملیپوش را به صورت ثابت داریم. یکی از دلایل این موضوع آسیبدیدگی ملیپوشان است. متأسفانه دختران ما وقتی از اردوی تیم ملی میروند، دیگر هیچ تمرینی نمیکنند و زمانی که دوباره به اردو برمیگردند، 46 درصد آمادگی دارند. یکی از مشکلات اصلی ما در تیم تکواندو بانوان حرفهای نبودن است، برخی ملیپوشان ما وقتی ازدواج میکنند، از هدف اصلی خودشان دور میشوند و به همین خاطر ما مجبوریم ارنج تیم را عوض کنیم.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/