فعاليت 290 شبکه ماهوارهای در جریانسازی علیه نظام جمهوری اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبيل، علی ملااحمدی عصر امروز در نشست تخصصی رسانه و دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبيل گفت: 290 شبکه ماهوارهای در جریانسازی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکنند در حالی که کل شبکهها در ایران 160 شبکه است.
وی اضافه كرد: رسانههای بیگانه مقابل جبهه مقاومت همیشه به القای مشکلات و حلنشدن آنها میپردازند و کسی که از پشتوانه فکری و قالب فکری قوی برخوردار نباشد، زود آنها را باور میکند.
مدیرکل صدا و سیمای اردبیل افزود: قوای سهگانه باید با هم باشند تا مشکلات حل شود و رسانههای بیگانه میگویند بین آنها اختللاف است و ما را عاجز از حل مشکل نشان میدهند.
وی ادامه داد: رسانههای دشمن طوری القا میکنند که هرچه مشکل داریم از هویت دینی و انقلابی ماست و آنها میدانند که ایثار و شهادت در مکتب شیعه و تشیع است و قصد دارند ما را از ارزشها دور کنند.
مدیرکل صدا و سیمای اردبیل اهمیت خاورمیانه را در منابع زیرزمینی خدادادی، موقعیت ژئوپلیتیکی و ایدئولوژی مردم دانست و تصریح کرد: رسانههای بیگانه با ظرافت قصد اتمیسیته کردن مملکت ما را دارند.
وی جبهه مقاومت را در ایثار و فداکاری تعریف کرد و افزود: در سال 2006 اسرائیل قویترین ارتش شکستخورده جنگ 33 روزه لبنان شد.
مدیرکل صدا و سیمای اردبیل به تبیین نقش رسانه در مقاومت پرداخت و اظهار کرد: رسانه کارکردهای مهمی دارد که میتوان به برجستهسازی موضوع، تمرکز بر موضوعات خاص، مفهومسازی، چارچوبسازی و گفتمانسازی اشاره کرد.
رسولی: نقش رسانه در دوران دفاع مقدس راهبردی بود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نيز بيان کرد: در دوران دفاع مقدس نقش رسانه راهبردی بود.
اسحاق رسولی اظهار كرد: با آنکه رسانه وظایف خود را قبل و بعد از جنگ به درستی عمل کرده است؛ ولی هنوز با وضعیت مطلوب و ایدهآل فاصله زیاد است.
وی ادامه داد: رسانه در حوزه روحی و روانی تأثیر داشت و موجب شد رزمندگان آمادگی روحی و روانی بالایی داشته باشند و در بسیج همگانی و تقویت روحیه ایثارگری و شهادتطلبی و ارتباط بین خط مقدم جبهه و پشت جبهه تأثیرگذار بود.
رسولی به شخصیت شهید آوینی اشاره کرد و افزود: شهید آوینی از رسانه که در چارچوب نظام حرکت میکرد، دفاع میکند و نشان میدهد که ما نیاز داریم ارزشهای دفاع مقدس را به نسل جدید انتقال دهیم.
وی گفت: فرماندهان ما در جنگ فرماندهانی بودند که خود در صحنه بودند و فرهنگ شهادتطلبی و ایثارگری را آموزش دادند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تاكيد كرد: آزادسازی خرمشهر موجب شد روزبهروز استکبار جهانی عقبنشینی کند و ملت ایران پرچم خود را در دفاع مقدس سرافرازتر نگه دارد.
وی دفاع مقدس را دارای دو چهره رشادت، ایثارگری و حماسه و ديگری چهره مظلومیت دانست.
آزادی خرمشهر؛ فتح ارزشهای اسلامی بود
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اردبیل هم فتح خرمشهر را فتح ارزشهای اسلامی معرفی كرد.
علی واحد اظهار کرد: فتح خرمشهر فتح خاک نیست فتح ارزشهای اسلامی است و خرمشهر را خدا آزاد کرد.
وی افزود: در عملیات آزادسازی خرمشهر 87 نفر شهید از استان اردبیل و چند نفر جانباز داشتیم و در مقابل 16 هزار و 500 نفر از دشمن کشته و 19 هزار اسیر گرفتیم.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اردبیل نقش استان اردبیل در دفاع مقدس را با 35 هزار رزمنده؛ 3 هزار و 400 شهید استان، 9 هزار و 500 جانباز، 705 نفر آزاده و 9 شهید مدافع حرم برشمرد و افزود: آنها با نام خدا و مخلصانه و با عزت حرکت کردند و برای نظام و مملکت خود غرورآفرین شدند.
واحد بيان كرد: در استان اردبيل ستاد آزادسازی خرمشهر از اول تا چهارم خرداد برای گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان با مشارکت تمام ادارات بیش از 120 عنوان برنامه اجرا میکند.
وی به نقش رسانهها در طول هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: حاصل تلاشهای شبانهروزی آنها هم در تاریخ شفاهی، مکتوب و فیلم و تصاویر به چشم میخورد و هم اصحاب رسانه در این دوران دوشادوش رزمندگان اسلام در خط مقدم حضور داشتند.
انتهای پیام/