دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 ارديبهشت 1398 - 11:59
کریمی در گفتگو با آنا:

ضعیف‌ترین نتایج تاریخ تکواندو به دست آمد

سرمربی تیم ملی نونهالان تکواندو گفت: تکواندوکاران ایران در مسابقات منچستر ضعیف‌ترین نتیجه تاریخ تکواندو را رقم زدند.
کد خبر : 382606
asain-club-2018-B.jpg

مرتضی کریمی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا درباره نتایج تیم ملی تکواندوی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان گفت: متأسفانه در این دوره از رقابت‌های قهرمانی جهان تیم ملی تکواندوی ایران نتایج ضعیفی کسب کرد. تیم ملی تکواندوی ایران با توجه به شرایطی که داشت و برنامه‌هایی که فدراسیون برای آنها در نظر گرفته بود استحقاق این را داشت که روی سکو برود اما متأسفانه اتفاقاتی که قبل از اعزام رقم خورد باعث شد آن نتیجه‌ای که انتظار داشتم به دست نیامد.


وی گفت: به‌طور حتم اگر ویزای ملی‌پوشان زودتر آماده می‌شد و دو تکواندوکار ما از این رقابت‌ها جا نمی‌مانند، الآن نتیجه‌ای غیر از این برای تیم ملی تکواندو رقم خورده بود. متأسفانه کارشکنی سفارت انگلیس توان روحی ملی‌پوشان ما را پایین آورده بود. آنها علی‌رغم اینکه تمرینات خیلی سنگینی داشتند و ازنظر آمادگی جسمانی شرایط خوبی داشتند اما متأسفانه ازنظر روحی به هم ریختند و انگیزه‌ای برای جنگیدن نداشتند. به‌طوری‌که وقتی ملی‌پوشان ما در کسب امتیاز عقب می‌افتادند توان جبران کردن نداشتند و به همین خاطر شکست سنگینی را متحمل شدند.


سرمربی تیم ملی نونهالان تکواندو در پاسخ به این سؤال که اگر ویزای این دو ملی‌پوش هم صادر می‌شد و آنها می‌توانست مدال کسب کنند، تیم باز هم نمی‌توانست روی سکو برود، عنوان کرد: قطعاً شرایط تغییر می‌کرد و تیم با ترکیب کامل می‌توانست در این مسابقه حاضر شود. به نظرم باید در فدراسیون جلسه ارزشیابی تشکیل شود و در مورد عملکرد ملی‌پوشان و نتایجی که به دست آوردند صحبت شود. ما نمی‌توانم از همین حالا بگوییم تکواندوکاران ما ایراد فنی داشتند و یا اینکه به خاطر مسائل روحی و روانی نتوانستند به‌خوبی نتیجه بگیرند. به نظرم باید به‌صورت دقیق این مسائل موشکافی شود و به‌طور حتم وقتی یک تیم نتیجه نمی‌گیرد چندین عامل دست‌به‌دست هم می‌دهند که این اتفاق رقم بخورد.


کریمی در پاسخ به این سؤال که ورزش تکواندو انفرادی است و عدم صدور ویزای برخی ملی‌پوشان نباید در روحیه دیگر بازیکن تأثیرگذار باشد، عنوان کرد: بله این حرف کاملاً درست است. در رشته تکواندو هر فرد برای عملکرد خودش مبارزه می‌کند و این رشته مانند رشته‌های تیمی نیست که اگر دو بازیکن در ترکیب تیم حضور نداشته باشند کار با مشکل روبه‌رو می‌شود. تیم ملی تکواندوی ایران نتوانست در این رقابت‌ها به مدال طلا برسد و در جایگاه دوازدهم قرار گرفت. مسائل حاشیه‌ای و عملکرد فنی بازیکنان را باید بررسی کنیم و در مورد کسب چرایی این نتایج در آینده اظهارنظر کنیم.


وی در خصوص عملکرد فریبرز عسگری به‌عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو اظهار کرد: من نمی‌دانم عسگری در چه شرایطی تیم را آماده کرده است، بنابراین نمی‌توانم قبل از اینکه او در مورد نتایجی که تیمش به دست آورده صحبت کند او را قضاوت کنم. اما مهم‌ترین موضوعی که باید به آن توجه کرد این است که برای حضور در یک مسابقه مهم و حساس ما نیاز به مسابقه تدارکاتی داریم تا ملی‌پوشان در آن محک بخورند و برای مسابقه اصلی به آمادگی برسند. متأسفانه در تیم ملی تکواندو قبل از اعزام ملی‌پوشان یک مسابقه تدارکاتی نداشتند و فرصتی برای پیدا کردن نقاط ضعف خود نداشتند و همین موضوع بر عملکرد آنها تأثیر گذاشت. اگرچه برای رسیدن به سهمیه المپیک راه سختی پیش‌رو داریم اما هنوز فرصت هست و نباید ناامید شد.


سرمربی تیم ملی تکواندو نونهالان همچنین در مورد عملکرد تیم ملی بانوان گفت: من ابتدا باید به کادر فنی تیم ملی بانوان تکواندو تبریک بگوییم که این دوره برخلاف دوره‌های گذشته زنگ تفریح نبودند و بازیکنان اگرچه در نهایت نتیجه را واگذار می‌کردند اما چند برد به دست آورده بودند و مقابل حریفان قدرتمندی باختند. اگر این روند ادامه پیدا کنند ما می‌توانیم به کسب سهمیه المپیک از طرق سهمیه قاره‌ای امیدوار باشیم. در حال حاضر تیم ملی بانوان رنکینگ جهانی ندارد و باید تلاش کنند تا از طریق قاره‌ای بتواند به سهمیه برسند.


کریمی در مورد کسب مدال نقره مهلا مؤمن زاده در رقابت‌های جهانی اظهار کرد: بدون شک نقطه قوت تیم ملی تکواندو در کنار تمام ناکامی‌ها، کسب مدال نقره توسط این دختر تکواندوکار 17 ساله بود. مؤمن زاده نشان داد توانایی بالایی دارد و اگر به‌درستی مدیریت شود می‌تواند در مسابقات پیش‌رو حرفی برای گفتن داشته باشد. البته من امیدوارم مشکلاتی که برای کیمیا علیزاده اتفاق افتاد برای مؤمن زاده پیش‌ نیاید. متأسفانه یک اتفاق ناراحت‌کننده در تکواندو ایران این است که بیش از اندازه از یک ملی‌پوش کار می‌کشند و این موضوع باعث می‌شود آنها در آینده با مشکلات زیادی روبه‌رو شوند. اعزام به رقابت‌های مختلف تنها برای کسب مدال، توان این تکواندوکاران را پایین می‌آورد و خیلی زود از شرایط ایده‌آل دور می‌شوند.نمونه این اتفاق برای عاشورزاده و علیزاده رقم خورد که متأسفانه کیمیا به دلیل حضور در رقابت‌های مختلف دچار آسیب‌دیدگی‌های متعدد شد و از آمادگی به دور شد. امیدوارم با برنامه‌ریزی درست و منطقی مؤمن زاده را برای مسابقات آینده و کسب سهمیه المپیک از طریق قاره‌ای آماده کنیم.


انتهای پیام/4051/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب