چگونگی فعالیت استادان زبان فارسی در کرسیهای بینالمللی
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، استادان زبان و ادبیات فارسی میتوانند برای تدریس در کرسیهای زبان فارسی در کشورهای مختلف کاندیدا شوند ولی باید به ضوابط آن توجه کنند.
استادان اعزامی باید به لحاظ لهجه و گویش زبان فارسی مشکل نداشته و با زبان کشور محل اعزام نیز آشنایی داشته باشند.
مدت مأموریت استادان اعزامی به خارج از کشور دو سال است که هر یکسال یک بار در صورت تصویب ستاد قابل تمدید است.
برای مأموریتهای کمتر از سه ماه بر اساس آییننامه اجرایی شرکت در مجامع علمی و بینالمللی خارج از کشور و بدون استفاده از پست سازمانی اقدام خواهد شد.
فوقالعاده اشتغال خارج از کشور استادان اعزامی مطابق آییننامه همترازی سازمان امور استخدامی کشور قابل پرداخت است. حقوق ریالی استادان از بودجه مربوطه پرداخت میشود.
استادان باید در زمان مأموریت تدریس زبان و ادبیات فارسی در دانشگاههای مورد نظر حضور داشته باشند؛ مشکلات گویشی و آموزشی مربوط به زبان فارسی مدرسان محل زبان فارسی را برطرف کرده و راهنمای دانشجویان رشتههای زبان و ادبیات فارسی در کشورهای مورد نظر باشند. کتاب، مجله، منابع لازم را به مدرسان محلی و دانشجویان علاقهمند بشناسانند و در شناسایی سابقه تاریخی و اهمیت زبان و ادبیات فارسی و فرهنگ ایرانی تلاش کنند.
استادان همچنین باید با مراکز فرهنگی ایرانی در محل ماموریت همکاری داشته باشند و به محققان، استادان و دانشجویان علاقهمند به تحقیق در زمینه ایرانشناسی و فرهنگ اسلامی کمک کنند. نیازهای علمی دانشجویان و افرادی که زمینه ایرانشناسی و فرهنگ اسلامی کار میکنند را شناسایی و در حد امکان در رفع آنها برآیند. از طرفی باید مراکز آموزشی و تحقیقاتی در محل مأموریت که در زمینههای زبان و ادبیات فارسی، ایرانشناسی و اسلامشناسی فعالیت دارند را شناسایی و گزارش در این زمینه تهیه کنند.
ارائه گزارش منظم در زمینه نحوه بهبود و تقویت زبان و ادبیات فارسی و شناسایی زمینههای همکاریهای علمی و تحقیقاتی در کشور مورد نظر از وظایف استادان فعال در این حوزه است.
انتهای پیام/4107/4040/ن
انتهای پیام/