نقش سازمان انتقال خون کرمان در کاهش 5 درصدی ضایعات خونی
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از استانداری کرمان، روحالله میرزایی در حاشیه بازدید محمدصادق بصیری سرپرست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان از سازمان انتقال خون استان کرمان با بیان اینکه کرمان معین استان سیستان و بلوچستان است و چهار پایگاه خونگیری در کل استان دارد، گفت: سازمان انتقال خون رمان به لحاظ زیرساخت و تجهیزات با مشکلاتی مواجه است و باید دستگاهها و تجهیزات این سازمان را بهروزرسانی کنیم.
وی با بیان اینکه روزانه بیش از 150 لیتر خون در آزمایشگاه سرولوژی مورد آزمایش قرار میگیرد، اضافه کرد: در آزمایشگاه سرولوژی و پس از آن آزمایشگاه کنترل کیفی و روتین بیماریهای عفونی، انواع هپاتیت، ایدز و سفلیس آزمایش و پس از اطمینان از سلامت خون برای سایر مراحل فرستاده میشود.
مدیرکل سازمان انتقال خون کرمان با بیان اینکه بیماران تالاسمی در کرمان هشت درصد کل کشور را به خود اختصاص میدهند، توضیح داد: استان کرمان جزء پرمصرفترین خون بین استانهای کشور محسوب میشود که مربوط به بیماران تالاسمی و تصادفات جادهای است.
میرزایی با بیان اینکه انگیزههای معنوی باعث اهدای خون میشود، تصریح کرد: یکی از کارهای سازمان انتقال خون کرمان که بهصورت شاخص در کشور مطرح میشود، بحث ضایعات خونی است که این سازمان توانسته سالهای اخیر ضایعات خونی را به پنج درصد کاهش دهد.
وی در مورد اهمیت پایگاه انتقال خون و وجود سرورهای فناوری اطلاعات، زیرساختها و برخی تجهیزات آزمایشگاهی و نگهداری خون بیان کرد: رسیدگی جدی و پیگیری نواقص و تجهیزات این سازمان نیازمند عزم استانی و ملی است.
به گزارش آنا، سازمان انتقال خون استان کرمان با داشتن بخشهای مختلفی اعم از واحد خونگیری، آزمایشگاههای سرولوژی، کنترل کیفیت، غربالگری و جداسازی، تضمین کیفیت و واحدهای آموزش و پژوهش، فناوری اطلاعات و سردخانههای نگهداری فراوردههای خونی در دماهای مختلف در همه ایام سال بهصورت شبانهروزی در حال فعالیت بوده و بیشتر فعالیت آن در ماه رمضان در ساعات پایانی روز و پس از افطار است.
انتهای پیام/4078/4121/4062/
انتهای پیام/