خصوصیسازی آفت جدی ورزش کشور است
نصرالله عبدی در گفتگو با خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در رابطه با واحد تربیتبدنی در دانشگاهها اظهار کرد: در واحدهای کوچک دانشگاهی براساس بودجه برای فعالیتهای ورزشی برنامهریزی میشود اما واحدهای تربیتبدنی یک و دو در دانشگاهها اجباری است و دانشگاهها موظف به برگزاری کلاسهای عملی و تئوری هستند.
وی افزود: این دانشگاه دارای سالن چندمنظوره استاندارد است و دانشجویان این دانشگاه نیز از ورزش و برنامههای ورزشی منوط به اینکه هزینهای نداشته باشد، استقبال میکنند.
کارشناس تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان در خصوص حضور در مسابقات کشوری گفت: حضور در مسابقات بین دانشگاهی و کشوری برای دانشگاه هزینهبردار است. هر دانشجو برای حضور در این میدانهای ورزشی حدوداً 700 هزار تا یک میلیون تومان هزینهساز است.
عبدی با بیان اینکه بحث درآمدزایی در شهرهای کوچک با شهرهای بزرگ متفاوت است، گفت: در شهرهای کوچک استقبال کمتری برای اجاره و بهرهبرداری از ظرفیتهای ورزشی در دانشگاهها است.
وی افزود: وزارت ورزش و جوانان در راستای درآمدزایی سالنهای ورزشی را خصوصی کرده است که این خصوصیسازی را میتوان آفت جدی برای ورزش کشور و تندرستی دانست. مردم با مشکلات مالی مواجه هستند از همین رو توانایی هزینه کردن برای ورزش را ندارند. کسی که گرسنه باشد نانی برای خوردن تهیه میکند نه اینکه در یک سالن ورزشی ثبتنام کند.
کارشناس تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان عنوان کرد: در مباحث تربیتبدنی و ورزش باید هزینه شود و نباید توقع برآورد مالی داشت. زمانی که فرد در سالنهای ورزشی حضور پیدا میکند از آسیبهای اجتماعی در امان میماند، خروجی ورزش، انسانی است نه مالی.
انتهای پیام/4107/4084/پ
انتهای پیام/