کسانی که از کشتی انتقاد میکنند خودشان چه کارنامهای دارند؟
ناصر نوربخش در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره وضعیت اردوی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: بعد از رقابتهای قهرمانی آسیا و کسب عنوان قهرمانی، اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از 15 اردیبهشت آغاز شد اما با توجه به اینکه ملیپوشان بعد از رقابتهای قهرمانی آسیا از نظر بدنی خسته بودند و چند روزی به استراحت نیاز داشتند و همچنین برخی از آنها مرخصی گرفتند، تصمیم بر این شد که با دو روز تأخیر اردوی تیم ملی کشتی فرنگی را آغاز کنیم. این اردو تا 25 اردیبهشت ادامه دارد و بعد از آن یک تیم منتخب برای حضور در تورنمنت قزاقستان راهی این کشور میشود.
آمادگی ملیپوشان بعد از قهرمانی آسیا نسبی است
مربی تیم ملی کشتی فرنگی در مورد وضعیت جسمانی ملیپوشان اظهار کرد: با توجه به اینکه ما تازه تمرینات را شروع کردهایم و بعد از رقابتهای قهرمانی آسیا ملیپوشان به اردو آمدهاند، هنوز به آمادگی کامل نرسیدهاند و از نظر بدنی آمادگی نسبی دارند. تورنمنت قزاقستان فرصت خوبی است تا آنها بتوانند خودشان را در این میدان محک بزنند، با توجه به اینکه این مسابقه در اوزان المپیکی هم برگزار میشود ما به خوبی میتوانیم وضعیت کشتیگیران را ارزیابی کنیم و نقاط ضعف و قدرت آنها را شناسایی و بعد از آن با برنامه کار کنیم.
نوربخش در مورد ادامه تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی اظهار کرد: ما رفته رفته فشار تمرینات را کم میکنیم و طبق برنامهای که به کشتیگیران میدهیم آنها را برای اردوی بعد آماده میکنیم. این اردو تا 25 اردیبهشت ادامه دارد و بعد از آن فشار تمرینات کم و دوباره برای شروع اردوی جدید برنامهریزی میکنیم.
کسانی که میگویند تمرینات ما قدیمی است ببینند چه حد و اندازهای دارند
مربی تیم ملی کشتی فرنگی در مورد اینکه گفته میشود تمرینات فرنگیکاران قدیمی است، گفت: باید ببینیم کسانی که مدعی هستند تمرینات ما قدیمی است، چه کسانی هستند و خودشان چه حد و اندازهای دارند. هر کسی پیشینهاش در کشتی مشخص است و براساس همان در رقابتهای مختلف نتیجه میگیرد. من سالهاست که در رشته کشتی فرنگی فعالیت داشتهام و حتی به عنوان یک رشته تخصصی در مورد آن کتاب نوشتهام. کسانی که خودشان علم تمرینی ندارند نمیتوانند در مورد نحوه تمرینات و قدیمی و جدید بودن آن اظهار نظر کنند. ما در المپیک لندن زمانی که هدایت تیم را بر عهده داشتیم، یکی از بهترین نتایج تاریخ کشتی فرنگی را بهدست آوردیم. بنابراین از نظر عملکردی و کسب نتایج درخشان، این تیم خودش را ثابت کرده است.
فرصتهای زیادی را کشتی فرنگی توسط دیگران از دست داد
وی در مورد وضعیت کشتیگیران در رقابتهای جهانی و گزینشی المپیک اظهار کرد: متأسفانه تیم ملی کشتی فرنگی فرصتهای زیادی را توسط دیگران از دست داد. این تیم در آسیا رتبه ششمی را به دست آورد و تست دوپینگ یک کشتیگیر هم مثبت اعلام شد که اگر امتیازات او را کسر کنند معلوم نیست ما در چه رتبهای در آسیا قرار بگیریم. در رقابتهای جهانی هم این تیم توسط افرادی که مدعی هستند روشهای تیم ملی کشتی فرنگی قدیمی است، در جایگاه یازدهم قرار گرفت و تنها به یک مدال برنز بسنده کرد، آنهم در شرایطی که حریف کشتیگیر ایرانی حاضر نشد روی تشک بیاید. بنابراین ما با این شرایط وارث یک تیم از هم پاشیده هستیم که کشتیگیران آنها نمیتوانند زیاد فشار تمرینات را تحمل کنند.
مجموعه عوامل باعث موفقیت تیم کشتی میشود
نوربخش ادامه داد: بنابراین مجبور هستیم که به تدریج پیش برویم تا فرآیند آمادهسازی کمکم انجام شود و بدن کشتیگیران به تمرینات سخت عادت کند. موفقیت یک کشتیگیر به عوامل مختلفی بستگی دارد. تمریناتی که طراحی میشود، برنامههایی که اجرا میشود و تلاش و کوشش کشتیگیران به موفقیت آنها کمک میکند. در کنار این عوامل بحث داوری، تدارکات تیم و روحیه بچهها و آموزش پذیری آنها نقش بسزایی دارد. یک تیم زمانی میتواند به نتیجه قابل قبول برسد که تمام این عوامل در کنار هم باشند. طبیعی است که ما باید تلاش بیشتری کنیم تا بر اساس تمرینات و فراهم کردن همه شرایط، کشتیگیران بتوانند نتیجه بگیرند. کشتی مانند وزنهبرداری نیست که بگوییم یک کشتیگیر براساس رکوردهایش میتواند به مقام اول برسد. عوامل زیادی دخیل است و باید همه آنها را در کنار هم داشته باشیم.
کشتیگیران همچنان با مشکل تغذیه روبهرو هستند
وی در مورد شرایط تغذیه کشتیگیران که با مشکلات زیادی روبهرو بود و همچنین مکملهای آنها اظهار کرد: یکی از اصلیترین موضوعاتی که باید به آن توجه ویژهای کنیم، همین بحث تغذیه و مکملهای غذایی است که باید برای کشتیگیران تأمین شود و مواد مغذی و انرژیزا به آنها برسد تا در طول تمرینات دچار آسیبدیدگی یا مریضی نشوند. متأسفانه به دلیل مشکلات مالی که وجود دارد و هر کسی که برای ریاست فدراسیون کشتی روی کار بیاید تا زمانی که بخواهد مشکلات مالی را برطرف کند، ما از نظر تغذیه و مکملهای غذایی با مشکلات زیادی روبهرو هستیم. البته در این دوران تنها فدراسیون کشتی نمیتواند کار را پیش ببرد بلکه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هم باید کمک بکنند و اسپانسر برای کشتی بیاید تا بتوان تیمها را برای رقابتهای جهانی و المپیک آماده کرد.
نوربخش در پایان تأکید کرد: مسابقات جهانی کشتی در ماه شهریور در قزاقستان برگزار میشود. این مسابقات گزینشی کسب سهمیه المپیک هم محسوب میشود و اگر ما نتوانیم در رقابتهای جهانی به سهمیه المپیک برسیم، قطعاً در دیگر رقابتهای گزینشی المپیک کار خیلی سختی پیش رو داریم. امیدوارم که با همفکری مسئولان، شرایط کشتی بهتر شود.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/