دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 ارديبهشت 1398 - 10:31
استاد دانشگاه آزاد رامسر:

انسان به‌طور ذاتی با هنر زاده شده است

عضو هیئت علمی گروه هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر گفت: انسان به‌طور ذاتی با هنر زاده شده و هنرمند هنر را می‌آفریند تا به تماشاگران بیاموزد.
کد خبر : 380276
photo_۲۰۱۹-۰۵-۰۸_۲۰-۰۹-۴۷(1).jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رامسر، سعید آهنگران‌مقدم صبح امروز در کارگاه آموزشی با عنوان «شناخت رشته‌های هنری در سینما و گرافیک» که در حاشیه بازدید اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از مدارس این شهرستان به‌مناسبت هفته مشاغل صورت گرفت، رشته‌های نمایش، سینما و گرافیک را با تعریفی از استعداد، خلاقیت هنری و ارائه چگونگی و طرز توانایی فکری انسان در چهار مرحله حفظ، یادآوری، تحلیل، استدالال و خلاقیت  برای دانش‌آموزان بیان کرد.


وی با تأکید بر اینکه زندگی‌کردن در ادوار مختلف، خود هنر است و امروزه از هنر برای رسیدن به هدف در رشته‌های مختلف استفاده می‌شود، اظهار کرد: استمرار و علاقه‌مندی فرد در رشته هنری برای رسیدن به هدف نهایی، میسر است حال آنکه می‌توان مانند خیلی از هنرمندان در کنار رشته‌های تخصصی دیگر، این رشته را نیز به‌صورت مداوم و با علاقه‌مندی ادامه داد؛ چراکه انسان به‌طور ذاتی با هنر زاده شده و هنرمند هنر را می‌آفریند تا به تماشاگران بیاموزد.


عضو هیئت علمی گروه هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر تمرین عملی و مداومت در اجرا و زیرمجموعه آن را در کنار آموختن اطلاعات نظری، ضروری دانست و گفت: با این تمرین‌ها، راه هنرمند در رسیدن به مقصد نهایی هموارتر می‌شود.


آهنگران‌مقدم آمادگی خود را برای برنامه‌ریزی بلندمدت و مداوم برای آماده‌سازی دانش‌آموزان علاقه‌مند در تولید اثر هنری اعلام کرد و از دانش‌آموزان خواست در گام نخست، برای بازدید از آثار و تولیدات چهل‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم رشد و آشنایی با رشته‌های تخصصی بازیگری و کارگردانی در دانشگاه حضور یابند.


در ادامه استادیار رشته مهندسی مکانیک واحد رامسر به معرفی رشته مهندسی مکانیک، مهندسی پزشکی، مهندسی هوافضا، تأسیسات و ... برای دانش‌آموزان پرداخت.


حبیب رمضان‌نژاد علاوه‌بر معرفی گرایش‌های اصلی و فرعی مهندسی مکانیک و رشته‌های مرتبط با آن در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و نحوه ادامه تحصیل تا مقطع دکتری در داخل کشور، زمینه‌های شغلی این رشته در صنایع مختلف مانند خودرو، نفت و پتروشیمی، سیمان، صنایع دفاع، انرژی‌های نوین و ... را به‌طور کامل برای دانش‌آموزان تشریح کرد.


وی در ادامه درباره هدفمندی انتخاب رشته مهندسی مکانیک با رویکرد حل یکی از مشکلات شهر رامسر و تولید برق از ظرفیت دریای خزر نکاتی را بیان کرد و در پایان به سؤالات دانش‌آموزان در زمینه تولید انرژی، زمینه شغلی، ماشین‌های جنگی و ... پاسخ داد.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب