بیحالی و اضافه وزن 2 دغدغه اصلی دانشجویان در ماه رمضان است
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یکی از دغدغههای دانشجویان بهویژه دانشجویان ساکن خوابگاههای دانشجویی ضعف و اضافهوزن در ماه مبارک رمضان است. درحالیکه اضافهوزن در ماه مبارک رمضان ناشی از بیتحرکی، خوردن غذاهای چرب و سرخکردنی بهویژه در وعده افطار و خوردن از افطار تا سحر است.
به گفته متخصصین حوزه ورزش کسانی که به نحو صحیح روزه میگیرند و دو وعده غذای نسبتاً سبک در سحری و افطار میخورند، روزه سبب لاغری میشود؛ به بیان دیگر، اگر در هنگام روزهداری یک وعده غذا حذف شود طبعاً کالری دریافتی کمتر از میزان نیاز بوده و برای تأمین مازاد نیاز به انرژی از چربی ذخیره در بدن استفاده خواهد شد و فرد لاغر میشود اما اگر غذای مصرفی در سحر، افطار و تا هنگام خواب، در حد نیاز بدن و یا حتی بیشتر باشد لاغری رخ نمیدهد.
اضافهوزن در ماه مبارک رمضان برای رعایت نکردن کالری مصرفی است و اگر هم در زمان روزهداری رعایت کند، بلافاصله پس از اتمام روزهداری، پس از ماه رمضان و آنهم به علت افزایش کالری مصرفی اتفاق خواهد افتاد.
آخرین اطلاعات علم تغذیه تأکید بر کم نکردن تعداد وعدههای مصرفی در طول روزه دارد. یک رژیم صحیح در طول ماه مبارک رمضان مشتمل بر مصرف یک وعده غذای سبک پس از اذان مغرب و پس از آن بافاصله حداقل دو ساعت صرف شام و مصرف یک وعده غذایی در سحر است.
همچنین بیحالی و ضعف در ماه مبارک رمضان ناشی از کمبود ویتامین B12 است که منجر به سرگیجه، خستگی، ضعف و اختلالات عصبی میشود و با استفاده لبنیات، تخممرغ، غذاهای دریایی و مصرف گوشت آن را برطرف کرد. دانشجویان در ماه مبارک رمضان باید پروتئین و کلسیم کافی مصرف کنند تا از بروز ضعف بدنی پیشگیری شود.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/