رشد نسبی اعزام استادان و محققان به رویدادهای علمی خارجی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حسین سالارآملی از رشد اعزام استادان، دانشجویان و پژوهشگران به سمینارهای علمی خارج از کشور و اقبال کشورهای پیشرو در حوزه علم و فناوری برای توسعه همکاریهای علمی با ایران با تکیه بر تحلیل دادههای آماری خبر داد.
وی افزود: بررسی و تحلیل دادههای آماری نشان میدهد که بهرغم همه تهدیدها، موانع و شرایط داخلی و برونمرزی و برخلاف تحلیلهای رایج، حضور و مشارکت استادان، دانشجویان، پژوهشگران و اعضای هیئتعلمی در رویدادهای علمی-بینالمللی از جمله دورههای آموزشی و فرصتهای مطالعاتی رشد داشته و شاهد افزایش ۹ درصدی در آمار اعزامهای به خارج از کشور هستیم.
قائممقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بینالملل بیان کرد: هدف از این مراودات، تبادل دانش فنی، آشنایی یا تسلط بر روند پیشرفتهای علمی دنیا، کسب گرنتهای بینالمللی و ارتقای سطح علمی دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور بوده است.
سالارآملی تصریح کرد: ۲۱۶۸ استاد، عضو هیئتعلمی و محقق خارجی در سال ۱۳۹۷ در ایران حضور یافتند تا در کنفرانسهای علمی مشارکت کنند و یا پروژههای مشترک را انجام داده و دورههای آموزشی برگزار نمایند و یا راهنمایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی را برعهده بگیرند. بیشترین محققان و اساتید نیز به ترتیب از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، چین و روسیه به ایران آمدهاند.
وی از حضور ۱۰۲۲ استاد، عضو هیئتعلمی و محقق هیئتعلمی کشورمان در سمینارها و مجامع علمی دنیا در سال گذشته خبر داد و گفت: براساس تفکیک صورتگرفته، کشورهای ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، یونان، آلمان، فرانسه و چین، میزبان اصلی دانشمندان ایرانی بودهاند.
انتهای پیام/4107/4118/پ
انتهای پیام/