دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 ارديبهشت 1398 - 05:17
طباطبایی در گفتگو با آنا:

سایت اینترنتی «بامک» بازاری برای معلولان هنرمند است

مدیر مؤسسه بحرالعلوم گفت: مؤسسه فرهنگی ما تصمیم گرفت حرکتی برای اشتغال‌زایی معلولان انجام دهد و ازاین‌رو اولین بازار اینترنتی معلولان را راه‌‌اندازی‌ کرد.
کد خبر : 379611
636911003101101575_md.jpg

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی طباطبایی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه  اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: مؤسسه بحرالعلوم تصمیم گرفت حرکتی برای اشتغال‌زایی معلولان انجام دهد و از این‌رو اولین و تنها بازار اینترنتی معلولان کشور را راه‌اندازی کرد تا بتواند معلولان هنرمند را شناسایی و برای آن‌ها درآمدزایی کند.


وی افزود: اکثر افراد معلول آثار فاخری را تولید می‌کنند اما مکانی برای عرضه محصولات خود در نمایشگاه‌های طراز اول ندارند؛ بیشتر نمایشگاه‌ها برای این افراد فصلی است و این سایت اینترنتی به‌منظور حمایت از معلولان راه‌اندازی شده و رشته‌هایی مانند، طراحی، نقاشی، گرافیک، ساختن تابلو، گلیم‌بافی و حتی تحریر کتاب از عمده هنرهایی است که در صورت داشتن آن معلولان جذب این سایت می‌شوند.


مدیر مؤسسه فرهنگی بحرالعلوم با تأکید بر اینکه بازار اینترنتی تلاش دارد تا هنرهای معلولان را شناسایی و به آن‌ها خدمات ارائه کند خاطرنشان کرد: اشتغال پایدار کشور و خوداتکایی معلولان، کارآفرینی و بازپروری استعدادهای درخشان معلولان، بهبود شرایط مالی آن‌ها و ایجاد امید و خودباوری در آن‌ها، ارتباط میان جامعه و معلولان و حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان از اهداف طرح بامک است.


طباطبایی ادامه داد: با انجام کارهای آموزشی و بازپروری و توان‌بخشی تلاش می‌کنیم که بیشتر با این گروه از افراد ارتباط برقرار شود، به‌ این‌ ترتیب جمع زیادی از معلولان را به سمت اشتغال و شکوفایی اقتصادی سوق خواهیم داد.



وی افزود: بامک تلاش می‌کند بخش خدمات‌رسانی را دایر کند زیرا بسیاری از معلولان به‌جای تولید، توانایی کارهای خدماتی مختلف در جامعه را دارند و ما در تلاشیم با شناسایی و معرفی آن‌ها به جامه حجم قابل‌ توجهی از خدمات را به آن‌ها بسپاریم.


مدیر مؤسسه فرهنگی بحرالعلوم اقدام دیگر این گروه را کارهای تولیدی جمعی عنوان کرد و افزود: در برخی کشورها حتی کشور خودمان همه کارگران یک کارخانه را افراد معلول تشکیل می‌دهند. در این‌رو می‌توانیم با شناسایی و ساماندهی و اطلاع‌رسانی نسبت به این امر خط تولید بسیاری از کارگاه‌ها و کارخانه‌های تولیدی را به معلولان بسپاریم.


طباطبایی تصریح کرد:‌ وجه تمایز و قدرت آثار این است که تمام‌کارهای هنری توسط افراد کم‌توان یا ناتوان و معلول آفریده می‌شود و به همین دلیل از ارزش بالای هنری و فنی برخوردار است؛ هنرمندان این گروه افرادی هستند که در سطح ملی و بین‌المللی مطرح هستند به همین دلیل آثار این افراد بسیار باارزش است.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب