دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 ارديبهشت 1398 - 10:37
ماهینی تأکید کرد:

لزوم برگزاری نشست‌های تخصصی در موضوع روزه و سلامت

رئیس اداره امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر بر ضرورت برگزاری همیشگی نشست‌های تخصصی در موضوع روزه و سلامت تأکید کرد.
کد خبر : 378726
DSC_8066.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، انسیه ماهینی صبح امروز در نشست تخصصی «فواید روزه برای جسم و روح» که به همت کانون آراستگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد با بیان اینکه با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان و ضرورت آگاهی دانشجویان از مسائل روزه‌داری و مباحث پزشکی این ماه پربرکت برگزاری این نشست ضروری به نظر می‌رسید، اظهار کرد: خداوند روزه گرفتن را موهبتی برای حفظ سلامت انسان قرار داده است؛ اما برخی افراد که از اصول ساده غذایی این ماه آگاه نیستند، نه فقط به سلامت خود کمک نمی‌کنند؛ بلکه به بدن خود آسیب نیز می‌رسانند.


وی بیان اینکه روزه‌گرفتن از نظر«جسمی، روحی و اجتماعی» دارای تأثیرات مثبتی است، افزود: استراحت دادن به بدن(در قالب روزه‌داری) در همه ادیان وجود دارد؛ اما زیباترین و کامل‌ترین شکل آن در دین اسلام و در ماه مبارک رمضان جلوه پیدا می‌کند.


رئیس اداره امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با بیان اینکه برخی به خاطر بهانه‌های واهی خود را از فیض روزه‌داری محروم می‌‌کنند، گفت: ماه مبارک رمضان ارزشمندترین مقطع زمانی در طول سال بوده از این رو شناخت اهمیت و ارزش این ماه برای آمادگی روحی بسیار لازم است، علاوه بر این عبادت سازنده و مؤثر در این ماه نیازمند دانستن احکام آن است تا علاوه بر روزه گرفتن از برکات معنوی آن نیز بهره‌مند شوند.


ماهینی با بیان اینکه ضرورت برگزاری نشست‌های تخصصی در موضوع روزه و سلامت همواره احساس می‌شود، تصریح کرد: رمضان بهار عمر و بهترین فرصت مناسب برای اصلاح خود و جامعه اسلامی است.


رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این نشست با بیان اینکه از لحاظ جسمی، روزه‌گرفتن فرصتی فراهم می‌کند تا بدن به آرامش برسد و به‌ویژه مجال مناسبی برای استراحت دستگاه گوارش انسان است، گفت: روزه‌گرفتن به درمان و بهبود بیماری‌های گوارشی و کبدی(کبد چرب)، التهاب کبد، سوءهاضمه، دیابت نوع دو، ترمیم و تنظیم سیستم گردش خون و آرامش قلب کمک می‌کند.


شهناز پولادی فواید روزه‌گرفتن از نظر روحی و روانی را نیز برشمرد و اظهار کرد: روزه‌داری اضطراب، استرس و افسردگی را کاهش داده و از نظر اجتماعی با ایجاد آرامش، محبت و ارتباطات را بهبود می‌بخشد.


وی روزه‌داری را از اصلی‌ترین راه‌های تقرب به درگاه الهی معرفی و افزود: اصلاح باطن، تزکیه نفس، صیقل‌دادن روح در راستای تقوا و پارسایی، درک ثواب و کسب اخلاق حمیده و صفات ملکوتی، تملّک نفس، مجاهده با هوای نفسانی، تحصیل قوّت اراده و تقرّب به درگاه قادر متعال در این ماه برای همگان میسّر است.


به گزارش آنا، این نشست تخصصی با پرسش و پاسخ دانشجویان از پولادی به پایان رسید.


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب