دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 ارديبهشت 1398 - 10:08
دادستان کل کشور:

بسیاری از فسادهای بانکی به‌دلیل کوتاهی مدیران است

دادستان کل کشور با بیان اینکه دادستان تهران در خط مقدم برخورد با مفسدان اقتصادی است، گفت: بسیاری از فسادهای بانکی به‌دلیل کوتاهی مدیران رخ می‌دهد.
کد خبر : 378470
012.JPG

به گزارش خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدجعفر منتظری صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه دادستان تهران با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان گفت: قطعاً هر مدیری یک شروع و یک پایانی دارد و آقای عباس جعفری دولت‌آبادی در این 10 سال خدمات و اقدامات خوبی را در دادستانی تهران انجام دادند و دعای خیر بسیاری از افراد پشت ایشان خواهد بود.


دادستان کل کشور ادامه داد: در دادستانی تهران وقت معنایی ندارد و اقدامات باید سریع و با دقت صورت گیرد و آقای القاصی‌مهر باید بداند که دادستان تهران بودن مسئولیت مهمی است و ما از بین افراد متعدد ایشان را به‌عنوان دادستان تهران معرفی کردیم که مورد استقبال رئیس قوه قضائیه نیز قرار گرفت.


وی یکی از وظایف دادستانی تهران را رسیدگی به شکایات مردم عنوان کرد و گفت: القاصی‌مهر باید با روی گشاده از مردم استقبال کند که البته این اقدام در استان فارس از سوی ایشان صورت گرفت و رضایت مردم را در پی داشت. موضوع حقوق عامه باید به‌شدت دنبال شود که متأسفانه در طول 40 سال این اقدام صورت نگرفته بود، البته در این ارتباط دستورالعملی تدوین و ابلاغ شده است.


منتظری با بیان اینکه برخورد با مفسدان موضوع مهمی است، اظهار کرد: البته در موضوع فساد، دیگر دستگاه‌ها نیز باید اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه خود را انجام دهند و اگر دستگاه‌های اجرایی بستر فساد را مهیا نکنند، بسیاری از فسادها رخ نخواهد داد.


دادستان کل کشور با اشاره به اینکه بسیاری از فسادها در حوزه بانکی و ارزی مربوط به کوتاهی برخی از مدیران اجرایی است، گفت: بانک مرکزی ارزهای 4 هزار و 200 تومانی را به افراد خاصی داد و بعداً ما پیگیری کردیم و دیدیم که ارزها فقط به 2 هزار و 500 نفر داده شده است؛ لذا اگر بانک مرکزی نظارت بیشتری در این امر داشت، امروز شاهد فسادهای کلان بانکی نبودیم.


وی با بیان اینکه دادستان تهران در خط مقدم برخورد با مفسدان است، ادامه داد: مبارزه با فساد از ضروریات جامعه است و همگان باید دستگاه قضائی را در این ارتباط یاری کنند.


منتظری با اشاره به اینکه دادسرای تهران مرجع رسیدگی به جرائم در کشور است، گفت: دادسرای تهران 33 ناحیه دارد و باید 812 قاضی داشته باشد که درحال حاضر حدود 600 قاضی مشغول به فعالیت هستند؛ ما از دولت و مجلس تقاضا داریم تا به داد دادسرای تهران برسند و دولتمردان اگر می‌خواهند وضعیت دادسرا بهبود یابد و در خروجی پرونده‌ها تسریع ایجاد شود باید کمک کند. دادستان جدید تهران باید ساختار دادسرای تهران را اصلاح کند و همه اقداماتش را  منظم انجام دهد.


دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: هم‌اکنون وضعیت دادسرای تهران مناسب نیست و این بحث به مدیریت دولت‌آبادی برنمی‌گردد، وقتی به جای کارمند رسمی، کارمند شهرداری در دادسرای تهران استخدام می‌شود، نباید انتظاری از دادسرای تهران داشت و حل این معضل برعهده دولت است و ما تقاضا داریم رئیس جمهور اجازه استخدام نیروهای کارآمد را به ما بدهد.


وی درباره فضای مجازی گفت: این فضا در کنار آثارش، خطراتی را نیز دارد که در سال 97 حدود 46 هزار و 804 فقره پرونده در حوزه جرائم سایبری تشکیل شد؛ ما مخالف فضای مجازی نیستیم اما معتقدیم این فضا باید کنترل شود.


منتظری تصریح کرد: وزیر ارتباطات درباره تقویت نکردن شبکه‌های داخلی توضیح دهد و ما معتقدیم وزارت ارتباطات باید سرمایه‌ای را که صرف تلگرام و اینستاگرام می‌کند، برای پیام‌رسان‌های داخلی صرف کند و وزیر ارتباطات باید پهنای شبکه‌های خارجی را محدود و پهنای شبکه‌های داخلی را گسترش دهد که تاکنون در این مورد اقدام قابل قبولی صورت نگرفته است.


دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: وزیر ارتباطات در سخنان خود طوری اظهارنظر می‌کند که اجرای سند 2030 را تقویت می‌کند؛ ما مسئولان باید در جهت سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران قدم برداریم و اگر اقدامات خود را در این راستا انجام ندهیم باید نزد مردم و خداوند پاسخگو باشیم.


انتهای پیام/4110/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب