دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 ارديبهشت 1398 - 15:51
موسیقیدان مطرح کشور روسیه:

علاقه‌مند به ارتباطات فرهنگی بیشتر بین ایران و روسیه هستم

موسیقیدان مطرح کشور روسیه گفت: بیشتر موسیقی فیلم‌های ایرانی به موسیقی فولکوریک نزدیک است و علاقه‌مندم ارتباطات فرهنگی ایران و روسیه بیش از پیش شود.
کد خبر : 378378
photo_۲۰۱۹-۰۵-۰۲_۱۹-۰۱-۱۶.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رامسر، کارگاه آموزشی تخصصی موسیقی و سینما همزمان با برگزاری نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم وارش روز گذشته با تدریس موسیقیدان مطرح کشور روسیه آنتوان لابچنکو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.


آنتوان لابچنکو با بیان اینکه برای دومین‌بار است به ایران سفر می‌کند؛ خود را مدرس موسیقی راش در سنپترزبورگ معرفی کرد و گفت: آخرین موسیقی را در فیلمی که درباره جنگ جهانی دوم است، ساختم.


وی افزود: بیشتر موسیقی فیلم‌های ایرانی به موسیقی فولکوریک نزدیک است و علاقه‌مندم ارتباطات فرهنگی ایران و روسیه بیش از پیش شود.


لابچنکو بیان کرد: موسیقی روسیه آکادمیک است؛ ولی در ایران بیشتر به موسیقی سنتی می‌پردازند.


این مدرس موسیقی با بیان اینکه در جشنواره وارش هرکسی می‌توانست نظر و عقاید خود را بیان کند و این جشنواره به نوعی ارتباط فرهنگی بین کشورها را انعکاس داده است، اظهار کرد: کسانی که در این جشنواره حضور یافتند، با این هدف وارد شدند که خودشان را نشان دهند و به نوعی این جشنواره مردمی بود.


وی افزود: در جشنواره‌های متعدد اروپایی شرکت کرده‌ام و اقداماتی که در این جشنواره اتفاق افتاد در سطح جشنواره‌های اروپایی است و بسیار فراتر از انتظار اجرا شد.


لابچنکو به تفاوت بین سینمای هالیوود و روسیه اشاره کرد و گفت: کشور روسیه در حوزه‌های مختلف موسیقی کار می‌کند. موسیقیدانان از کشورهای مختلف علاقه زیادی به حضور در ایران دارند اما برخی قوانین و مباحث سیاسی مانع این حضور شده است.


این موسیقیدان مطرح روسیه ادامه داد: برای آمدن موسیقیدانان بزرگ دنیا؛ باید کمی فضا در ایران باز شود که خوشبختانه برگزاری این جشنواره‌ها به تبادلات فرهنگی کشورها کمک می‌کند.


این مدرس کارگاه موسیقی در سینمای جشنواره وارش با بیان اینکه ما در کشور روسیه موسیقی را در مدارس تدریس می‌کنیم، تصریح کرد: مشکل موسیقی ایران این است که عامه مردم آن را نمی‌شناسند و وقتی مردم ایران موسیقی خودشان را نمی‌شناسند، چه‌طور انتظار می‌رود که دیگر کشورها با موسیقی اصیل ایران آشنا شوند.


وی در پایان به برگزاری پروژه‌های مشترک فرهنگی بین کشورهای دنیا به‌ویژه کشورهای حاشیه دریای خزر تأکید کرد.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب