مشارکت قرآنی دانشجویان در دانشگاهها افزایش مییابد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سروش زرین آبادی در چهارمین جلسه شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان که به میزبانی واحد اهواز و با حضور مسئولان دفاتر کانونهای قران و عترت واحدها و مراکز آموزشی خوزستان و زینب جاسمی زرگانی دبیر شورای قران و عترت استان برگزار شد، اظهار کرد: مشارکت عمومی و گروهی دانشجویان در فعالیتهای فرهنگی به ویژه بخش قرآنی ضامن موفقیت و پیشرفت این فعالیتها خواهد بود .
وی با توجه به بخشنامه اخیر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر افزایش مشارکت دانشجویان در اینگونه فعالیتها گفت: برنامهریزی لازم در دفاتر فرهنگی واحدها و مراکز آموزشی خوزستان تدوین و بزودی اجرا میشود.
رئیس شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با تاکید بر این مسئله که اهتمام و توجه به قرآن، به عنوان کتاب وحی الهی وظیفه شرعی و قانونی است، افزود: باید قرآن در سرلوحه همه فعالیت های علمی، تحقیقاتی و فرهنگی دانشگاهها قرار گیرد.
زرینآبادی: مسئولان و مدیران دانشگاه در زمینههای فرهنگی و قرآنی همکاری کامل و جامع را دارند و در اینباره نیز بودجه فرهنگی مستقل مصوب شدهای تخصیص داده شده است که واحدها حق استفاده از آن را به غیر از فعالیت فرهنگی ندارند |
زرینآبادی با توجه به موفقیتهای خوب واحدها و مراکز آموزشی استان در زمینه قرآنی گفت: خوزستان استعدادهای گستردهای در زمینه قرآنی و فرهنگی دارد که نیاز است مسئولان فرهنگی و قرآنی در شناسایی و به کارگیری این استعدادها نهایت تلاش را داشته باشند.
وی توجه دانشگاه آزاد اسلامی به مقوله قرآنی را عنوان کرد و با بیان این مطلب که برای هرگونه فعالیت قرآنی و فرهنگی در این دانشگاه مانعی وجود ندارد، افزود: مسئولان و مدیران دانشگاه در زمینههای فرهنگی و قرآنی همکاری کامل و جامع را دارند و در اینباره نیز بودجه فرهنگی مستقل مصوب شدهای تخصیص داده شده است که واحدها حق استفاده از آن را به غیر از فعالیت فرهنگی ندارند.
زرینآبادی جذب و سازماندهی مخاطبان، برنامهریزی، تخصصگرایی، ارائه برنامههای تشویقی و پژوهش محوری در فعالیتهای قرآنی را مورد تاکید قرار داد و از روسای فرهنگی و دفاتر کانونهای قرآن و عترت استان خوزستان خواست دراین باره برنامههای علمیاتی خود را ارائه دهند.
رئیس دبیرخانه هیات امنای خوزستان گفت: همه افراد جامعه به ویژه دانشگاهیان، رسالت فرهنگی بر عهده دارند که توجه و استفاده از این رسالت میتواند در ارتقا و بهبود وضعیت فرهنگی جامعه نقش مهمی را داشته باشد.
معاون برنامه ریزی واحد اهواز با توجه به ابلاغ چارت سازمانی جدید دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد معاونت فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: برنامهریزی لازم برای اجرای طرحهای نظارت و بازرسی فرهنگی بهمنظور سنجش و میزان تاثیر گذاری فعالیتهای فرهنگی از واحدها و مراکز آموزشی سطح استان خوزستان در حال انجام است.
رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد اهواز که میزبانی این نشست را بر عهده داشت نیز، قرآن را حلقه اتصال و وحدت در میان ملل اسلامی خواند و گفت: استکبار سعی میکند تا مسلمانان را از فرهنگ و اداب قرانی دور و سلطه خود را بر کشورهای اسلامی گسترش دهد.
حجتالاسلام سید حسین یوسفی فخر، توجه به اخلاق اجتماعی را عنوان کرد و افزود: متاسفانه غیبت، دروغ، تظاهرسازی و...که از صفتهای مذموم و حرام الهی و توجه شده در قرآن در جامعه وجود دارد که مسئولان فرهنگی به ویژه دانشگاهیان در رفع آنها برنامههای لازم را داشته باشند.
رئیس شورای فرهنگی و دانشجویی و ورزشی خوزستان هم در تکمیل سخنان رئیس دبیرخانه هیات امنای استان گفت: کانونهای قرآن و عترت علاوه بر شناسایی جامعه هدف، در سطحشناسی جامعه هدف اقدام کنند.
دکتر محمدرضا یوسفی تاکید کرد: فعالیت فرهنگی با کارگروهی شکل و معنا پیدا میکند.
وی برگزاری همایشهای بین رشتهای مانند پزشکی و قرآن با محوریت قرآنی را خواستار شد.
انتهای پیام/