ارائه مشاوره نگهداری اسناد در غرفه سازمان اسناد و کتابخانه ملی
عبدالله فولادی در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا گفت: مدت 23 سال در سازمان اسناد و کتابخانه ملی در خصوص مرمت اسناد و کتابهای خطی نفیس فعالیت میکنم. اسناد تاریخی اگر مرمت نشوند، روز به روز آسیب بیشتری میبینند.
این کارشناس و مرمتگر سازمان اسناد و کتابخانه ملی ادامه داد: خلاصه مراحل مرمت آثار به این ترتیب است که ابتدا آثار را ضدعفونی میکنیم. اسناد بعد از ضدعفونی شدن به قسمت گردگیری رفته و بعد از آن اسیدزدایی و لکهبَری میشوند. بعد از این مراحل، اسناد برای مرمت به دست من میرسند که با وسایل و مواد خاص، بازسازی و مرمت را شروع میکنم.
فولادی تأکید کرد: سعی و تلاش ما در مرمت اسناد این است که در هر شرایطی اصالت آنها را حفظ کنیم، تا جایی که اگر تکهای از جلد یک کتاب بیشتر نمانده باشد، آن را در اصل جلد بازسازی شده نیز بهکار میگیریم.
وی ادامه داد: فعالیت ما در مرکز مرمت سازمان اسناد کتابخانه ملی این است که از بیشتر شدن خسارات به اسناد و کتابهای نفیس جلوگیری کرده و بهصورت حداکثری کار بازسازی را انجام دهیم.
فولادی گفت: سازمان اسناد کتابخانه ملی با حضور خود در این نمایشگاه به دنبال آشنایی بیشتر مردم با این سازمان و خدمات آن است. ما در این غرفه حضور پیدا کردهایم تا هموطنان عزیز در خصوص مرمت و نگهداری اسناد خود از ما مشاوره بگیرند و از سوی دیگر با مراحل مرمت اسناد تاریخی آشنا شوند تا یک تعامل دوسویه صورت گیرد. در این غرفه اسناد تاریخی نظیر دستخط امیرکبیر و بسیاری اسناد ملی کشور نیز برای بازدید عموم قرار داده شده است.
انتهای پیام/4072/4100/
انتهای پیام/