ظرفیت دریایی دانشگاهها برای کارآفرینی نخبگان با هدایت اصولی
مهدی نکیسا در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی یکروزه «اقتصاد دریایی با محوریت ظرفیت بندری کشور» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بوشهر اظهار کرد: این کارگاه با هدف شناخت بیشتر علاقهمندان از ظرفیتهای متعدد دریا، صنعت حمل و نقل دریایی و بهمنظور تبادل تجربیات و اطلاعات در این حوزه برگزار شد.
وی با معرفی دیگر محورهای برگزاری این کارگاه خاطرنشان کرد: یادگیری و تشویق مخاطبان برای شناخت ظرفیتهای بنادر تجاری و صیادی، کارآفرینی و نقش افراد در افزایش بهرهوری از منابع دریایی و جایگاه آبزیان در سبد خانوار ایرانی از دیگر موضوعات و اهداف این کارگاه بود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر اضافه کرد: حرکت دانشگاهها و مراکز علمی با هدایت اصولی، صحیح و آیندهنگرانه علمی و کارآفرینی نخبگان و فرهیختگان به سمت موضوعات حیاتی و مورد نیاز کشور میتواند پشتوانه غنی برای کشور در بسیاری از زمینهها باشد که یکی از آنها دریا و ظرفیتهای دریایی است.
نکیسا با اشاره به اینکه دریا ظرفیتی عظیم از کارآفرینی است که نیازمند تشخیص بهموقع فرصتهای موجود در آن است، عنوان کرد: اقتصاد دریا از ظرفیتهای بسیار خوبی برخوردار است که میتواند خلأهای اقتصادی بسیاری را در کشور پوشش دهد.
وی با بیان اینکه فعالیتهای دریایی نظیر حمل و نقل دریایی، صیادی، پرورش آبزیان و ... توأم با درآمدزایی پایدار است، تشریح کرد: حوزه فعالیتهای دریایی، ساخت و تعمیر شناور و تجهیزات جانبی آن در این بخش، ظرفیت و گردش مالی بسیار مطلوبی را در خود جای داده است و از آنجا که بیشتر تجارت جهانی با حوزه دریا ارتباط دارد، این حوزه بهعنوان یک مزیت مطلق اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تأکید بر اینکه برای بهرهگیری از ظرفیتهای طبیعی و بهویژه مواهب دریایی باید مجهز به دانش روز بود، یادآور شد: هرچه اطلاعات ما از علوم نوین دریایی و بندری بیشتر باشد، بهتر میتوان از این ظرفیت الهی در توسعه اقتصادی کشور بهره گرفت.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/