دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 ارديبهشت 1398 - 14:35
مظاهری در گفتگو با آنا:

لابی‌های اشتباه ثوری ما را زمین زد

مربی تیم ملی بوکس گفت: متأسفانه لابی‌های اشتباه ثوری باعث شد او در انتخابات شکست بخورد و در جریان این مسابقات با تیم ملی بدترین‌ رفتارها صورت گرفت.
کد خبر : 377005
1397060608200145515178234.jpg

علی مظاهری در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره اظهارات ثوری مبنی بر اینکه انتخاب سرمربی تیم ملی بوکس از سوی شورای فنی بوکس بوده است، گفت: انتخاب مربی خارجی باید در شورای فنی انجام شود به این صورت که آنها باید در مورد حضور مربی خارجی تصمیم بگیرند. ما با مربی خارجی مشکلی نداریم اما انتخاب این مربی باید از سوی شورای فنی باشد. 


برای آوردن مربی خارجی باید همه شورای فنی نظر بدهند


وی ادامه داد: اعضای شورای فنی 10 نفر هستند و من هم خودم یکی از این نفرات هستم، اگر ثوری به عنوان رئیس فدراسیون اعلام می‌کند که طبق نظر اعضای شورای فنی به دنبال آوردن مربی خارجی هستیم باید این موضوع در جلسه شورای فنی بررسی و تصمیم‌گیری شود. رئیس فدراسیون با چند نفر از اعضای شورای فنی که با خودش همگام هستند چنین تصمیمی گرفته است. در صورتی که طبق قانون این تخلف است و باید همه اعضای شورای فنی در مورد انتخاب مربی تیم ملی نظر بدهند. معمولاً اعضای شورای فنی در یک جلسه عملکرد تیم ملی را بررسی می‌کنند و اگر سؤالی از کادرفنی داشته باشند می‌پرسند و بعد از آن به صورت جمعی تصمیم می‌گیرند که آیا با کادر فنی ادامه دهند یا تغییری در رأس مربی به وجود بیاورند. ما اصلاً با آوردن مربی خارجی مشکلی نداریم و امیدواریم اتفاقی که به نفع بوکس است انجام شود اما بحث سر انتخاب آوردن مربی خارجی است که طبق قانون باید با نظر همه اعضای مجمع و در جلسه باشد نه اینکه رئیس فدراسیون با چند نفر هماهنگ کند و این تصمیم را بگیرد. 


تا دو ماه قبل از عید ماهی یک میلیون حقوق می‌گرفتم


مربی تیم ملی بوکس در مورد حقوق و مزایای کادر فنی گفت: من به عنوان مربی تیم ملی میزان دریافتی‌ام از فدراسیون یک میلیون تومان بود و احدی هم به عنوان سرمربی یک میلیون و پانصد هزار تومان دریافت می‌کرد. یک میلیون حقوقی که من از فدراسیون دریافت می‌کردم، هزینه ایاب و ذهاب من هم نمی‌شد. این روند تا بهمن سال گذشته ادامه داشت تا اینکه ما دو ماه قبل از عید افزایش حقوق داشتیم و من ماهی دو میلیون و سرمربی تیم ملی ماهی پنج میلیون می‌گرفت.


کسانی ما را نقد می‌کنند که خودشان فجیع‌ترین نتایج را کسب کردند


وی در مورد نتایج تیم ملی بوکس در رقابت‌های قهرمانی آسیا گفت: از سال 2007 تنها کسی که توانست در آسیا مدال طلا کسب کند، من بودم و از آن زمان به بعد هیچ کدام از بوکسورهای ایران نتوانستند در آسیا به مدال برسند. بوکس ما 12 سال است که در آسیا نتوانسته به مدال طلا برسد. این افرادی که امروز عملکرد تیم ملی بوکس را نقد می‌کنند همان کسانی هستند که با تیم ملی نتوانستند نتیجه بگیرند و فجیع‌ترین نتایج را به بار آوردند و هیچ‌کدام از بوکسورهای ما در زمان آن مربی به سهمیه المپیک هم نرسیدند. این افراد بهتر است در مورد خودشان نظر بدهند.


چرا در زمان مربی خارجی کسی از پول بیت‌المال حرف نمی‌زد؟


مربی تیم ملی بوکس در ادامه تأکید کرد: سال گذشته در رقابت‌های قهرمانی آسیا، تیم ملی با یک مربی خارجی تنها به یک مدال برنز رسید. حقوق خمیز در حدود 2 هزار دلار بود که با پول الان نزدیک به 28 میلیون تومان است. در کنار آن، هزینه مترجم، خورد و خوراک و هتل هم با احتساب نرخ کنونی ارز در حدود 30 میلیون تومان می‌شد. این مربی در رقابت‌های قهرمانی آسیا تنها به یک مدال برنز رسید. چرا آن زمان کسی از پول بیت‌المال صحبت نمی‌کرد و به عملکرد این مربی ایراد نمی‌گرفت اما حالا کادر فنی که با ماهی 7 میلیون تومان به این مسابقات اعزام شده‌اند، همه در مورد پول بیت‌المال صحبت می‌کنند.


ثوری با آوردن مربی خارجی به دنبال فرصت برای خودش است


مظاهری عنوان کرد: در حال حاضر بحث مربی خارجی هم به این خاطر عنوان می‌شود که رئیس فدراسیون فرار رو به جلو داشته باشد. او به قول‌هایی که داده بود عمل نکرد و به همین خاطر در شرایط کنونی مورد هجمه پیشکسوتان و قهرمانان واقعی قرار گرفته است و به همین خاطر بحث مربی خارجی را پیش کشیده تا بتواند یک فرصت دیگر برای خودش بخرد. متأسفانه مدیریت ضعیف ثوری این شرایط را برای بوکس به وجود آورد. چرا کسی از خودش نمی‌پرسد که چرا در جریان مسابقات، ما با ناداوری‌های پی‌درپی مواجه شدیم.


شکست ثوری در انتخابات هزینه‌های زیادی برای ما داشت


سرمربی تیم ملی بوکس اظهار کرد: قبل از اینکه تیم به رقابت‌های قهرمانی آسیا اعزام شود، ثوری راهی امارات متحده شد تا در انتخابات کنفدراسیون بوکس آسیا لابی‌های خودش را انجام دهد و به قول خودش کرسی بگیرد. بیشتر افرادی که در جریان این اتفاق بودند، به ثوری پیشنهاد می‌کردند که فعلاً به دنبال کسب کرسی نباشد چرا که رؤسای فدراسیون‌هایی با 20 سال سابقه هنوز نتوانسته‌اند کرسی به دست بیاورند و او نمی‌تواند حریف آنها شود. ثوری هزینه‌های زیادی برای کسب کرسی در انتخابات کرد و در آخر هم شکست خورد.


لابی‌های اشتباه ثوری ما را زمین زد


وی ادامه داد: کسب کرسی شرایط خیلی پیچیده‌ای دارد و به‌گونه‌ای مافیایی عمل می‌شود، به این صورت که اگر فرد نداند با چه کسی صحبت می‌کند یا تصمیمات هیجانی بگیرد، ممکن است افراد در جبهه مقابل او قرار بگیرند و او را به زمین بزنند. برای کسب کرسی معمولاً همه با هم در ارتباط هستند و کاملاً طبیعی بود که ثوری با یک سال سابقه حضور در فدراسیون و وقتی کسی او را نمی‌شناسد، شکست می‌خورد اما متأسفانه به این مسائل توجه نکردند و در نهایت او شکست خورد و  تیم ما را به زمین زدند. هر زمان که ما به داوری اعتراض می‌کردیم، با ایرانی‌ها رفتار نامناسبی داشتند و حتی در جریان بازی مقصودی، زمانی که احدی اعتراض کرد، او را اخراج کردند.


پول میوه ورزشکاران را از جیب می‌دادیم


مظاهری در مورد شرایط آماده‌سازی تیم ملی بوکس برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا اظهار کرد: ما پس از اینکه با ورزشکاران تمرین می‌کردیم، چندین بار به مسئولان فدراسیون گفتیم که بوکسورها برای ریکاوری نیاز به استخر دارند و آنها هم هر بار می‌گفتند که هزینه برای این کار نداریم که در نهایت من به همراه سرمربی تیم ملی به مجموعه انقلاب رفتیم و از آنها خواهش کردیم که اجازه بدهند بوکسورها از استخر این مجموعه استفاده کنند. آنها هم از روی دلسوزی این کار را انجام دادند که جا دارد از همکاری آنها تشکر کنم؛ اما مسئولان فدراسیون خودمان حتی زحمت نامه نوشتن هم به خودشان ندادند. میوه را که از ابتدایی‌ترین نیازهای ورزشکاران در جریان تمرینات بود فدراسیون تقبل نمی‌کرد و خود سرمربی تیم با هزینه شخصی‌اش برای ورزشکاران میوه تهیه می‌کرد. حتی سرمربی تیم یک بار از جیب خودش هزینه کرد و ملی‌پوشان را به رستوران برد. ما در تیم ملی مسئولیتی به عنوان سرپرست نداشتیم تا این هزینه‌ها را تقبل کند. زمانی که برای مسابقات عازم تایلند بودیم یکی از مردم به رئیس فدراسیون گفت من حاضرم هزینه کنم تا ملی‌پوشان بوکس یک تی‌شرت واحد بر تن‌شان باشد. آنها به‌عنوان نمایندگان کشور، آبروی ایران هستند و باید یک لباس واحد بر تن داشته باشند. می‌توانید این مسائل را از خود ملی‌پوشان هم مطلع شوید تا از صحت و سقم آنها مطمئن شوید.


دوستان  در بوکس به دنبال حاشیه هستند


مربی تیم ملی بوکس عنوان کرد: من نمی‌دانم در جریان انتخابات چه اتفاقاتی افتاده است اما ثوری باید به کمیته ملی المپیک توضیح بدهد که چرا با ما رفتار مناسبی نمی‌شد. ثوری در امارات هتل جداگانه گرفت و هزینه‌های زیادی را برای کسب کرسی در انتخابات خرج کرد. چرا کسی این مسائل را در نظر نمی‌گیرد و از آنها به‌عنوان پول بیت‌المال یاد نمی‌کند؟! استکی که به‌عنوان عضو شورای فنی امروز عملکرد ما را به باد انتقاد می‌گیرد، چرا از وضعیت بوکسورها جویا نمی‌شود و نمی‌داند که آنها در چه شرایطی قرار داشتند. متأسفانه در بوکس شرایطی به‌وجود آمده است که خود دوستان به دنبال حاشیه درست کردن هستند. ما همان ابتدا هم گفتیم هیچ مشکلی با تغییر کادرفنی و آوردن مربی خارجی نداریم و امیدواریم که برای بوکس بعد از ما اتفاقات خوبی بیفتد.


قبل از مسابقات پروژه حذف مربیان کلید خورده بود


مظاهری عنوان کرد: تغییر کادرفنی از مدت‌ها پیش از سوی رئیس فدراسیون کلید خورده بود. ما بارها اعلام کردیم که تیم در حال شکل‌گیری است و چندین بوکسور در هر وزن از شهرستان‌های مختلف انتخاب کرده‌ایم، بوکسورهایی که استعدادهای خوبی داشتند و در جریان رقابت‌های کشوری حذف شده بودند، ما آنها را به اردوی تیم ملی آوردیم و یک تیم جوان داشتیم و هدف ما این بود که این بوکسورها تا 10 سال آینده هم بتوانند برای تیم ملی افتخارآفرینی کنند. کم‌کم روند تیم رو به جلو می‌رفت و زمانی هم که با رئیس فدراسیون در مورد شرایط ملی‌پوشان صحبت کردیم، به او گفتیم که شاید این تیم به خاطر جوان بودن و اینکه اولین بار است به این مسابقات اعزام می‌شود، نتواند آن نتیجه مورد انتظار را کسب کند که همانجا هم رئیس فدراسیون به ما گفت ما اصلاً به‌دنبال نتیجه نیستیم و کسب یک مدال برنز هم برای ما کافی است. حالا آن مدال برنز کسب شده است اما همه از ما انتقاد می‌کنند، در صورتی که هدف اصلی این بود که بوکسورها را برای کسب سهمیه المپیک آماده کنیم.


ثوری با پیام به احدی گفت به دنبال مربی خارجی است


وی گفت: پروژه حذف اعضای کادرفنی هم قبل از مسابقات قهرمانی آسیا شروع شده بود، به این صورت که ثوری در یکی از مصاحبه‌هایش اعلام کرده بود که انتظار کسب سه مدال از این تیم دارد و وقتی ما به او گفتیم چرا چنین صحبتی کرده است، او این موضوع را رد کرد. قبل از شروع مسابقات هم ثوری با ملی‌پوشان بوکس صحبت کرده و گفته بود که من برای شما مربی خارجی می‌آورم. از من حمایت کنید. ما اگر این موضوع را همانجا می‌دانستیم، همگی استعفا می‌دادیم. زمانی که موسوی برای مدال نقره قرار بود روی رینگ برود، رئیس فدراسیون چون احتمال می‌داد که این بوکسور به مدال نقره می‌رسد، به احدی پیام داد و گفت من باید پاسخگوی این نتایج باشم و به همین خاطر به دنبال مربی خارجی هستم. این پیام رئیس فدراسیون 18 ساعت مانده به مسابقه موسوی برای ما ارسال شد و خودتان حدس بزنید در چنین شرایط چه آشوبی در کادرفنی به وجود آمد.


با اشتباهات ثوری ملی‌پوشان فرصت فینال را از دست دادند


مظاهری در پایان عنوان کرد: من به عنوان پرافتخارترین بوکسور ایران هدفم این بود که در این جایگاهی که قرار داشتم به بوکسورهای تیم ملی کمک کنم و همان‌طور هم که گفتم به هیچ عنوان با آوردن مربی خارجی مشکلی نداشتیم و در شورای فنی هم به توافق رسیدند برای تیم‌های پایه مربی خارجی به ایران بیاید و شورای فنی هم عنوان کردند این مربی خارجی به استا‌ن‌ها اعزام شود تا دانشش را به دیگر مربیان بدهد اما رئیس فدراسیون باز هم به وعده‌های خود عمل نکرد. در حال حاضر تنها خواسته من از جامعه ورزش و شخص سلطانی‌فر و صالحی امیری این است به مسائل مسابقات قهرمانی آسیا ورود کنند و از رئیس فدراسیون سؤال بپرسند چرا در جریان این مسابقات با یک اشتباه و لابی‌گری‌های نادرست برای کسب کرسی هزینه بین‌الملل را هدر دادند. تیم ملی در چنین شرایط اقتصادی با هزینه بالا راهی این مسابقات شد اما  با اشتباهات رئیس فدراسیون نتیجه‌ای که باید می‌گرفت، کسب نکرد. دو ملی‌پوش ما می‌توانستند به مرحله فینال راه پیدا کنند اما با اشتباهات ثوری این فرصت از آنها گرفته شد و حالا رئیس فدراسیون باید جوابگو باشد.


گفتگو از: فرزانه شریفی


انتهای پیام/4051/4057/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب