انتخاب رشته صحیح در گرو توجه به آینده شغلی
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، انتخابها گاهی خیلی ساده هستند و گاهی خیلی پیچیده، گاهی تأثیر کوتاه مدت داشته و گاهی سرنوشت را تغییر میدهد.
انتخاب رشته و دانشگاه از آن دست انتخابهایی است که مسیر زندگی و آینده شخص را تعیین میکند. کنکور سالهاست که دروازه ورود به دانشگاه است البته رشتههای بدون کنکور این روزها بسیار است اما بیشتر آنها رشتههای کم متقاضی است.
برای بهتر بودن باید تلاش کرد اما همه چیز در تلاش خلاصه نمیشود انتخاب صحیح نیز در بهتر بودن و برتر ماندن کمک بسیاری میکند.
کنکور پایان راه نیست و فشارها و استرسهای روانی با پایان کنکور به اتمام نمیرسد بلکه با قبولی کنکور تنور انتخاب رشته شعلهور میشود.
یک انتخاب مناسب الزاماتی دارد که هر دانشآموز باید آنها را رعایت کرده تا در نهایت به هدف خود دست یابد. انتخابهای اشتباه و نسنجیده اتفاق شایعی است که برای متقاضیان ورود به دانشگاه رخ میدهد. داوطلبان میتوانند با رعایت نکاتی درصد خطا در انتخاب را کاهش دهند.
انتخاب درست آیندهای روشن به داوطلبان کمک میکند تا از الزامات یک انتخاب صحیح آگاهی پیدا کنند.
علاقه، استعداد و توانمندی سه نکتهای بود که در شمارههای پیشین به آنها اشاره شد و به عنوان چهارمین نکته نیز میتوان به بازار کار رشتهها پرداخت.
متأسفانه در ایران شناخت از رشتهها و بازار کار آنها شناخت زیادی نیست که البته عمده دلیل آنها عدم تحقیق در مورد بسیاری از رشتههای دانشگاهی است.
طبق سنت اشتباه تاریخی برخی از رشتههایی که شهرت بیشتری یافته یا بازار کار ملموستری دارند همواره مورد هدف قرار میگیرند در حالی که پذیرش در این رشتهها دشوارتر و بازار کار آنها اشباع شده است.
در دوران فعلی که بازار کار آشفته است و شغل بسیار دشوار به دست میآید باید رشتههایی را انتخاب کرد که توان بیشتری در خوداشتغالی و کارآفرینی داشته باشند.
انتهای پیام/4007/
انتهای پیام/