دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 ارديبهشت 1398 - 21:40
غلامی:

تحقق اهداف سند آموزش عالی قرآنی از برنامه‌های وزارت علوم است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تمامی مدیران وزارت علوم، یکی از برنامه‌های کاری خود را تحقق اهداف سند راهبردی حوزه پژوهش و آموزش عالی قرآنی قرار دهند.
کد خبر : 376901
وزیر علوم سخنرانی.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، منصور غلامی در بیست و هفتمین جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور که امروز (شنبه) در محل این وزارت برگزار شد، با اشاره به ابلاغ سند توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی، اظهار کرد: اجرای این سند و تحقق اهداف آن نیاز به همکاری و تعامل واحدهای مختلف اعم از واحدهای ستادی و واحدهای پژوهشی و آموزشی در سراسر کشور با دبیرخانه کمیسیون دارد.


وی افزود: از این رو لازم است مدیران تمامی این مجموعه‌ها یکی از برنامه‌های کاری خود را تحقق اهداف این سند و مصوبات کمیسیون قرار دهند.


رئیس کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور ادامه داد: لازم است کمیسیون و کارگروه‌های تخصصی با تعیین تقویم زمانی جلسات، به‌طور منظم برگزار و برای اجرای مصوبات و اخذ گزارش مرتبط از نهادهای مختلف، اقدام لازم را انجام دهند.


کمیته راهبری اجرای سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی تشکیل می‌شود


سید حمیدرضا میرعظیمی، رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور نیز در این جلسه که به ریاست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، اعلام کرد: کمیته راهبری اجرای سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در این مرکز تشکیل می‌شود.


وی ادامه داد: سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور پس از طی مراحل تصویب در کمیسیون و شورای توسعه فرهنگ قرآنی، توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی ابلاغ شده است.


رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور بیان کرد: این سند مشتمل بر سه هدف، پنج راهبرد و ۳۲ اقدام ملی است که «شکل‌گیری جنبش علمی قرآنی در زمینه تربیت نیروی انسانی و تولید دانش قرآنی در حوزه‌های مختلف الهیات و معارف اسلامی، علوم انسانی و هنر در راستای تأمین نیازهای نظام توسعه فرهنگ قرآنی» را به‌عنوان چشم‌انداز افق ۱۴۰۴ برگزیده است.


میرعظیمی ادامه داد: مطابق بند پنجم از چارچوب نهادی و الزامات اجرایی مصوب، کمیته راهبری اجرای سند در این مرکز تشکیل می‌شود و وظیفه اصلی آن طراحی شناسنامه اقدامات ملی و پیشنهاد آن به کمیسیون جهت تصویب است.


وی افزود: با توجه به دستور مقام عالی وزارت مبنی بر ضرورت برگزاری منظم جلسات کمیسیون و کارگروه‌های تخصصی، تقویم برگزاری این جلسات در اسرع وقت تنظیم و به اطلاع اعضا خواهد رسید.


میرعظیمی تصریح کرد: همچنین تلاش می‌شود فرآیندهای اجرای سند در کمیته منتخب کمیسیون در اسرع وقت تعیین و در جلسه‌ای فوق‌العاده به تصویب کمیسیون برسد.


رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور افزود: این مرکز دور جدید فعالیت‌های خود را هم‌زمان با تصویب و ابلاغ سند آغاز کرده است. سال ۹۸ سال به‌عنوان سال نخست اجرای سند خواهد بود و مرکز در تلاش است با رفع موانع و چالش‌ها و فعال‌سازی کمیسیون و کارگروه‌ها و کمیته‌های تخصصی و همچنین تعامل سازنده با تمامی عوامل دخیل در اجرای سند از جمله معاونان ستادی، مراکز پژوهشی و آموزشی، دانشگاهی و حوزوی و همچنین دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی و کمیسیون‌های توسعه فعالیت‌های تبلیغی ترویجی قرآنی، توسعه آموزش عمومی قرآن و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام بهداشت و سلامت و سایر دستگاه‌ها زمینه تحقق اهداف آن را در توسعه صحیح فرهنگ قرآنی فراهم سازد.


در این جلسه که با حضور مدیران ارشد وزارت علوم از جمله معاونان آموزشی و پژوهش و فناوری به‌عنوان رؤسای کارگروه‌های تخصصی توسعه آموزش عالی قرآنی و توسعه پژوهش قرآنی، معاون فرهنگی و اجتماعی، معاون اداری مالی و مدیریت منابع، رؤسای مراکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و نمایندگان دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط با حوزه آموزش عالی قرآنی برگزار شد، نحوه اجرای سند توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی بررسی شد.


گفتنی است کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور، به‌عنوان نهادی فرادستگاهی با ریاست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شده و مطابق قانون، راهبری اجرای سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی - که توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده - بر عهده این کمیسیون قرار دارد.


انتهای پیام/4122/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته