دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 شهريور 1394 - 15:43

تهران، میزبان بزرگترین گردهمایی سالانه جهانی دیابت

تهران آذر ماه امسال میزبان بزرگترین گردهمایی سالانه جهانی دیابت خواهد بود.
کد خبر : 37644

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، وزیران بهداشت بیش از 20 کشور و شخصیت‌هایی مانند فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از جمله دعوت شدگان به این گردهمایی جهانی هستند که دوم و سوم آذر ماه امسال در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد.


افزایش آگاهی درباره چالش دیابت در همه سطوح، تشخیص زود هنگام دیابت و مدیریت بهتر در ایران و منطقه، مشخص کردن اهمیت مباحث اقتصادی در درمان دیابت و سیستم پایش نتایج درمان بیماری‌های مزمن از اهداف این همایش بین‌المللی است.


تعیین برنامه‌ای راهبردی برای تبیین اقدامات و تعهدات آینده از سوی همه ذینفعان در ایران در راستای مبارزه با دیابت از دیگر اهداف این همایش به شمار می‌آید.


بر پایه این گزارش، جلسه‌ای در راستای برگزاری گردهمایی یاد شده، امروز - سه شنبه - با حضور کارشناسان و مسئولان مربوطه در بنیاد امور بیماری‌های خاص برگزار شد.


وضعیت دیابت در ایران، همایش بین‌المللی راهبری دیابت، اهداف همایش، نقش و مسئولیت وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و تشکل‌های مختلف در برپایی همایش از جمله محورهای اصلی مورد گفت‌وگوی کمیته ایرانی برگزارکننده در این نشست بود.


وزارت بهداشت، پژوهشگاه غدد، سازمان غذا و دارو، وزارت رفاه، وزارت امورخارجه، وزارت آموزش و پرورش، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بنیاد امور بیماری‌های خاص، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بیمه سلامت ایران و شرکت نوونوردیسک پارس از جمله نهادهای برگزارکننده این همایش بین‌المللی به شمار می‌آیند.


فاطمه هاشمی، رئیس بنیاد اموربیماری‌های خاص در نشستی به نقش تعیین کننده و تاثیرگذار آموزش در مدارس از زمان ثبت نام دانش آموزان و غربالگری آنان تا نظارت بر تغذیه و جدی گرفتن ساعت ورزش برای مقابله با دیابت تاکید کرد.


هاشمی همچنین خواستار تدوین و رونمایی از سند جامع دیابت با همکاری و مشارکت همه دستگاه‌های متولی برای مشخص شدن نقش و جایگاه نهادهای مختلف در این حوزه شد.


باقر لاریجانی معاون وزیر بهداشت و رئیس پژوهشگاه غدد هم گفت: بسیاری از بیماران دیالیزی کشور براساس آمار، دیابتی بوده‌اند و باید درباره عوارض دیابت در جامعه اطلاع رسانی بهتری صورت پذیرد.


رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو هم عنوان کرد: درمان‌های دیابت و به صورت خاص درمان انسولین در تدوین سند جامع دیابت به عنوان بخشی از پیشگیری از عوارض هزینه بر دیابت باید مورد توجه قرار گیرد.


نوروزی معاون سلامت بیمه نیروهای مسلح نیز به اهمیت آموزش دو گروه بیماران و جامعه پزشکی در این حوزه تاکید کرد.
گفته می شود، بیش از پنج میلیون تن از هموطنان به دیابت مبتلا هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب