دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 ارديبهشت 1398 - 05:30
ابهری در گفتگو با آنا:

بیکاری تحصیلکرده‌ها درس را به ضد ارزش تبدیل می‌کند

یک آسیب‌شناس‌ اجتماعی گفت: بیش از ۳ میلیون بیکار تحصیلکرده در جامعه وجود دارد و این سبب می‌شود که تحصیلات عالی ضدارزش تلقی شود.
کد خبر : 375976
1003378_666.jpg

مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: مشکل  بیکاری این روزها دامان جامعه دانشگاهی ما را نیز گرفته است و شرایط  به وجود آمده سبب شده که بسیاری از افراد از تحصیلات دانشگاهی رویگردان شوند.


وی اضافه کرد: وضعیت کار در جامعه به گونه‌ای شده است که جوانانی که پشت کنکور مانده‌اند وقتی جوانان تحصیلکرده بیکار را می‌بینند امیدشان را برای رفتن به دانشگاه از دست می‌دهند.


استاد دانشگاه شهید بهشتی افزود: ۹۵ درصد افرادی که وارد دانشگاه می‌شوند هدفشان از تحصیلات دانشگاهی، زندگی بهتر و یافتن شغل مناسب است، اما وقتی بسیاری از افراد با مدرک دانشگاهی نمی‌توانند شغل مورد نظر خود را پیدا کنند سبب می‌شود که افراد دیگری که قصد ورود به دانشگاه را دارند در تصمیم خود تجدید نظر کنند.


ابهری گفت: دولت وظیفه دارد که امید را در بین دانشجویان نهادینه کند. یکی از وظایفی که می‌تواند شرایط را در جامعه ما تا حدودی تغییر دهد تغییر نگرش مردم نسبت به رشته های دانشگاهی است.


وی با تأکید بر این که باید فرهنگ کار در بین دانشجویان و قشر تحصیلکرده تغییر کند، خاطرنشان کرد: موضوعی که در بین قشر فرهنگی باب شده این است که آنها انتظار دارند که حتماً شغلی رسمی داشته باشند، در حالی که بسیاری از مشاغل فنی وجود دارد که حتی درآمدهای بیشتری از پشت میز نشستن دارد.


این آسیب‌شناس افزود: تغییر این فرهنگ باید توسط رسانه‌ها تبیین شود. دانشجویان نباید انتظار داشته باشند که دکتر یا مهندس شوند بلکه جامعه به همه مشاغل نیاز دارد.


انتهای پیام/4122/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب