دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 ارديبهشت 1398 - 02:29
تشکیلات آرمانی/28

تشکلی كه در آن مستكبران و جباران همه‌كاره باشند حزب‌الشیطان است

شهید بهشتی معتقد است یک تشکل اسلامی زمانی یک تشکیلات حزب‌الشیطان است که در آن مستكبران و جباران همه‌كاره باشند.
کد خبر : 375159

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سلسله مباحث «تشکیلات آرمانی» به دنبال تشریح وظایف دانشجویان و تشکل مطلوب در تراز انقلاب هستیم؛ تشکیلات آرمانی در بیست و هفتمین قسمت از خود به این موضوع پرداخت که از منظر شهید بهشتی پذیرش مقام باید برای انجام وظیفه باشد نه مقام‌طلبی، اگر در این حزب رابطه تشكیلاتی بین تمام اعضا با یكدیگر و بین كل اعضا با مردم دیگر، از این روحیه برخوردار باشد آن وقت تشکیلات حزب‌الله است و حزب مفلحون، رستگاران و سعادت‌آفرینان می‌تواند باشد و حزب غالبون و پیروزمندان می‌تواند باشد.


در قسمت 27 تشکیلات آرمانی به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت که چه زمانی یک تشکل حزب‌الشیطان می‌شود.


بر اساس سخنان شهید بهشتی که در کتاب تشکل حق منتشر شده؛ در طرح این موضوع آمده است: اگر رابطه اعضای تشکل، در سمت‌های مختلف رابطه برتری جویی، تفوق طلبی، بزرگی‌طلبی باشد و بگوید اگر در راه ریاست‌طلبی و برتری‌جویی كشته شویم تازه مرگ مردانه است؛ اگر كسانی در تشکل با این روحیه بودند كه تشکل آن وقت حزب‌الشیطان و نه حزب‌الله است.


وی در ادامه سخنان خود می‌افزاید: در این‌صورت روح تشكیلات روح شیطانی می‌شود. مگر شیطان چه كار كرد؟ استكبار كرد؛ بدترین خصلتی كه از شیطان در قرآن یاد می‌شود استكبار است، خود را بزرگتر تلقی كردن، خود بزرگ‌بینی و بزرگی فروشی كه لازمه قدرت‌طلبی است. غالباً كسانی كه تشنه قدرت هستند معمولاً هم خود بزرگ بین بار می‌آیند یعنی خودشان را بهتر از آنچه هستند می‌بینند و هم بزرگی فروشی می‌كنند و مستكبر، متكبر و جبار هستند.


شهید بهشتی اعلام می‌کند:  تشکلی كه در آن مستكبران و جباران همه‌كاره باشند حزب‌الشیطان است. در هر نقشی كه باشند حتی در نقش سخنران ورزیده كه وقتی سخنرانی می‌كند آن چیزی كه از آن لذت می‌برد این است كه من سخنران هستم كه وقتی سخنرانی می‌كنم چشم و دل‌ها را به خود خیره می‌كنم. این هم نمی‌تواند پیام ائمه نور را به مردم منتقل كند و این خودش از ائمه نار است، این روح تشكیلات است.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب