تربیت نیروهای مومن در تشکل اسلامی مهمتر از رسیدن به قدرت است
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سلسله مباحث «تشکیلات آرمانی» به دنبال تشریح وظایف دانشجویان و تشکل مطلوب در تراز انقلاب هستیم؛ تشکیلات آرمانی در بیست و سومین قسمت از خود به این موضوع پرداخت که گاهی میبینیم كه نیروهای زیادی داریم اما كار زیادی هم انجام نمیگیرد؛ بنابراین خیلی روشن به این نتیجه میرسیم كه ما دچار ضعف تشكیلاتی هستیم و همواره از این یاد میكردیم كه ایجاد یک تشكیلات اجتماعی برپایه اسلام از واجبات اساسی هر انسان متعهد، آگاه و مسلمان است.
در قسمت 24 تشکیلات آرمانی به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت که یک تشکل اسلامی در مواجهه با دو وضعیت رسیدن به قدرت و تربیت نیروی انقلابی کدا را باید انتخاب کند.
بر اساس سخنان شهید بهشتی که در کتاب تشکل حق منتشر شده؛ در طرح این موضوع آمده است: درتمام مراحل تاسیس حزب جمهوری اسلامی، تنها چیزی كه در درون خودمان حس میكردیم این بود كه میخواهیم نیروهای مومن به انقلاب اسلامی را برای تحقق بخشیدن هر چه سریعتر و گستردهتر آرمانهای این انقلاب بسیج كنیم و سازمان دهیم و چیزی كه در خود نمییافتیم قدرتطلبی و سلطهجویی بود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به خاطرهای در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی، میافزاید: یک عضو حزب استقلال کشور مراكش همراه با عضو هیئت تحریریه روزنامه ارگان این حزب بنام العلم به معنای پرچم به ایران آمده بود. ایشان آمده بودند اینجا كه مصاحبهای بكنند، درباره انگیزه تأسیس حزب صحبت شد، گفتم حزب جمهوری اسلامی به منظور سازماندهی به نیروهای انقلابی اسلامی، مومن به راه اسلام و به رهبری قاطعی كه در طول مبارزه از عوامل عمده پیروزی بود، بوجود آمده است.
شهید بهشتی در تکمیل سخنان خود اشاره میکند: این عضو حزب العلم گفت « آیا شما و دوستان شما خواهان تشكیل دولت به وسیله خودتان هستید یا نه؟» گفتم: «حقیقتش را بخواهی نه، لااقل من و دوستان نزدیكم خواهان چنین چیزی نیستیم»، تعجب كرد و گفت «ما در حزب استقلال از همان دوران مدرسه بچهها را درس سیاسی میدهیم و درآنها انگیزهای به وجود میآوریم كه باید آماده بشوند و پستی و مقامی و كاری را احراز كنند.»
انتهای پیام/4115/
انتهای پیام/