اقدام سخت و جراحی در تشکل اسلامی و انقلابی نباید باشد
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سلسله مباحث «تشکیلات آرمانی» به دنبال تشریح وظایف دانشجویان و تشکل مطلوب در تراز انقلاب هستیم؛ تشکیلات آرمانی در هفدهمین قسمت از خود به این موضوع پرداخت که در صورت وجود نقص و مشکل در اعضای یک تشکل اسلامی و انقلابی آسانترین كار حذف نقصها نه حذف ناقصها است؛ تشكیلات مدنظر اسلامی و انقلابی، تشكیلاتی است كه باید آنقدر قوی و سازنده باشد تا این ناقصها را بسازد و این ساختن زمان میبرد و در این زمانی كه لازم دارد باید با نقصشان را مرتفع کنیم.
در قسمت 18 تشکیلات آرمانی به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت که در صورت بروز بد گویی، بدكاری یا غیبت چه طور باید به این موارد رسیدگی کرد آیا برخورد سلبی نیاز است؟
بر اساس سخنان شهید بهشتی که در کتاب تشکل حق منتشر شده؛ در طرح این سوال، آمده است: در صورت بروز خطا یا یک رذیلت اخلاقی توسط یکی از اعضای تشکیلات؛ اگر زود ناراحت بشویم كه این چه حزبی است و بهدنبال مقصر بگردیم، بهدنبال این بگردیم که چهکسی بد گفت، بدكاری یا غیبت كرد و تهمت زد که البته باید رسیدگی كرد و فورا هم به آن رسید، اما رسیدگی سازنده كه این عیب را درخودشان برطرف كنند.
وی در ادامه سخنان خود تشریح میکند: به هرحال اینكه بعضیها فلسفه تشكیلاتیشان فلسفه آهن و قیچی است یا فلسفه خطكش و قیچی، این نمیشود باقی بماند و هرگز شما در پی چنین چیزی نباشید. این صحیح است كه زود به مشکلات پیش آمده برسیم و نیروها را متمركز كنیم و نگذاریم كه یک نقص فراگیر شود؛ نگذاریم مشکل پیش آمده باقی بماند، نگذاریم یک نقطه چركین دوام بیاورد؛ زود علاج كنیم. این درست است كه اگر دیدیم یک نقطهای آنقدر چركین است كه علاج ناپذیر بود جراحی هم میكنیم.
شهید بهشتی در ادامه توضیحات خود میافزاید: ولی جراحی تشکیلات بهعنوان آخرین علاج است نه اولین علاج!
وی همچنین عنوان میکند: عدهای از اعضای تشکیلات جراحی را اولین علاج میدانند و آسانترین راه برایشان قطع كردن و جراحی است ولی اینكه قرار باشد، انسان هر جای بدنش كه بیمار شد جراحی كند بنده گمان میكنم بعد از یكسال از بین میرود؛ اینكه هر جا زخمی داشتیم آن را جراحی كنیم، نمیشود ما باید حركت سازنده و خودساز در تشکیلات انقلابی و اسلامی داشته باشیم.
انتهای پیام/4107/4115/
انتهای پیام/