راه دستیابی به تشکیلات آرمانی آسان نیست
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سلسله مباحث «تشکیلات آرمانی» به دنبال تشریح وظایف دانشجویان و تشکل مطلوب در تراز انقلاب هستیم؛ تشکیلات آرمانی در سیزدهمین قسمت از خود به این موضوع پرداخت که شهید بهشتی در تشریح وظایف و ویژگیهای تشکل انقلابی معتقد است برای پیشگیری از ورود میکروبها به تشکل، تشکیلات نیازمند مراقبت مداوم اعضا است.
در قسمت 14 تشکیلات آرمانی به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت که آیا رسیدن به یک تشکل در تراز جمهوری اسلامی و ساختن یک تشکل انقلابی، آسان است؟ با وجود مشکلات پیش رو آیا ایجاد همچین تشکیلاتی نیاز است؟
بر اساس سخنان شهید بهشتی که در کتاب تشکل حق منتشر شده؛ در پاسخ به این سوالات، آمده است: برای ما «عضو» مقام سنگینی است. برای این است كه یک وقتی از خودش و هزاران نفر دیگر سئوال میكنند كه چرا اینها را به تباهی كشیدی؟ بنابراین ما همچنان بر ضرورت تشكیلات پافشاری داریم و این دشواریهایی هم كه بر سر راه داشتن تشكیلات سازنده پیشبرنده داشتهایم را تحمل میكنیم.
وی در ادامه سخنان خود تشریح میکند: معتقدم كه دشواریهای پیش روی ایجاد تشکل انقلابی و در تراز جمهوری اسلامی همچنان وجود دارد و قابل اجتناب نیست.
شهید بهشتی لزوم ایجاد تشکل انقلابی را اینگونه توضیح میدهد: ایجاد چنین تشكیلاتی از نعمتهای بزرگی است که چنان ساده و آسان هم بهدست ما نخواهد رسید؛ خیلی دشوار بوده و زحمت دارد و خیلی افتوخیز خواهد داشت.
وی در ادامه توضیحات خود میافزاید: ما خیال میكنیم كه داشتن یک تشكیلات اسلامی كار آسانی است و كاری ندارد كه چندین نفر دور هم جمع شوند؛ اسم و اساسنامه و نمودار تشكیلاتی و کار تمام شود! خیر اینطور نیست.
بنابراین با مرور دیدگاههای شهید بهشتی در مورد ویژگیهای تشکیلات اسلامی ایجاد این تشکل بهراحتی میسر نمیشود اما نباید از سختی راه هراس داشت و برای ساخت این چنین تشکلهایی تلاش نکرد چراکه وجود تشکل اسلامی مصلح و آرمانخواه برای جامعه اسلامی ضروری است.
انتهای پیام/4107/4115/
انتهای پیام/