دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 بهمن 1397 - 04:34
تشکیلات آرمانی/13

تشکل نیازمند مراقبت مداوم است

شهید بهشتی در تشریح وظایف و ویژگی‌های تشکل انقلابی معتقد است برای پیشگیری از ورود میکروب‌ها به تشکل، تشکیلات نیازمند مراقبت مداوم اعضا است.
کد خبر : 355120

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سلسله مباحث «تشکیلات آرمانی» به دنبال تشریح وظایف دانشجویان و تشکل مطلوب در تراز انقلاب هستیم؛ تشکیلات آرمانی در دوازدهمین قسمت از خود به این موضوع پرداخت که خصلت‌های بیرونی بعضی از اعضای تشکل، در جهت مخالف این ویژگی‌های سه گانه درست نکردن طاغوت از تشکیلات، مشغول شدن به تشکیلات و انجام کارهای بیهوده، به‌كار می‌افتد و آهنگ تخریبی پیدا می‌كند و افت این ویژگی‌ها، خودخواهی‌های شخصی، خود محوری‌ها، سوظن‌ها، بدگمانی‌های بی‌جا، نسبت به یكدیگر را به دنبال خواهد داشت؛ از نظر شهید بهشتی افراد با خصلت‌های منفی شخصی كه دارند وقتی وارد یک تشكیلات می‌شوند در حقیقت با خودشان این میكروب‌ها را وارد تشكیلات می‌كنند.


در قسمت 13 تشکیلات آرمانی به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت که راهکار جلوگیری از ورود میکروب‌ها به تشکل چیست.


بر اساس سخنان شهید بهشتی که در کتاب تشکل حق منتشر شده، آمده است: دائماً باید مراقبت كرد كه اگر ویروسی، میكروبی یا یک فردی داخل تشكیلات می‌آید، همان اول علاج شود قبل از آنكه خصلت بد او به جای دیگر سرایت كند.


در ادامه این سخنان آمده است: ولی این واقعیت هست كه گاهی می‌بینیم یک‌دفعه در یک گوشه تشكیلات نوعی دید پیدا می‌شود؛ وقتی دنبال می‌كنیم می‌بینیم كه به یک فرد منتهی می‌شود كه او با سوءظن، بدگمانی یا خودرأیی وارد این جو پاك تشكیلاتی شده و به طور سریع این آسیب توسعه پیدا می‌كند.


شهید بهشتی در باره وظایف اعضای تشکل در مقابل ورود افراد نامطلوب به تشکیلات مغتقد است: هر یک از افراد عضو تشکل وظیفه دارد كه آن ضعف‌های شخصی خود را سخت مراقبت كند چون فرد تا بیرون از تشكیلات هست ضعف شخصی‌اش ضعف اثر چندان بزرگی ندارد اما وقتی وارد تشكیلات می‌شود، ضعف شخصی همراه امكان سرایت و سوار بر مركب تیزپا و تندرو است.


وی ادامه می‌دهد: در تشكیلات ضعف‌ها ممكن است خطرناكتر و شدیدتر باشد و به همین دلیل مراقبت از این ضعف‌های شخصی افراد لا زم است؛ سوءظن‌ها، بدگمانی‌ها، بد تفسیر كردن‌ها، همه از ضعفهای شخصی ناشی می‌شوند و باید خیلی مراقبت كنیم؛ برای اینكه این ضعف‌ها تا ضعف شخصی است، گناه محسوب می‌شود؛ ولی وقتی در جمع باشد گناه مضاعف است و هم عقاب آخرت مضاعفی دارد.


شهید بهشتی در تکمیل این بخش از سخنان خود بیان می‌کند: چرا گقته می‌شود عقاب آخرت یک گناه در جمع بیشتر است، زیرا نتیجه زحمات فراوان افرادی تلاشگر در راه خدا با، این‌چنین ضعف‌هایی به هدر رفته، خبط و ضایع می‌شود و تلاش‌های انسان را درآن دنیا هم به هدر می‌دهد.


انتهای پیام/4107/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب